Profil uživatele

Lukrecie

inscenace, které jsem viděla a nejsou tu:
Dracula (1995) 100%
Hamlet Kalich 80%
Jekyll a Hyde Kongresové centrum (2005) 90% (http://www.hulka.cz/aktivity/jekyll/jekyllhyde2005.html)
Borderline Rock café (2017) 80%
Labutí jezero Státní opera (2014) 80%
Letní scéna Harfa - Talk show Haliny Pawlowské 4.7.2019 90%
Neskutečný zážitek byla pro mě návštěva Shakespearovských slavností na Pražském hradě a také návštěva černého divadla v Pařížské ulici. Z mimopražských divadel jsem ještě zavítala do Husy na provázku.
Chystám se výhledově na otáčivé hlediště do Českého Krumlova na letní scénu na Vyšehrad a letní scénu Ungelt.
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 5 % (24)
Anežka Hrebiková: 7 % (7)
Lukáš Holubec: 10 % (7)
Pavla Haflantová: 10 % (11)
Lukáš Dubský: 12 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 13.5.2014)
(zadáno: 7.6.2016)
Velmi aktuální a zajímavé téma, ale sranda to tedy moc není...
(zadáno: 1.4.2017)
85% od srdce a upřímně jsem se bavila :D
(zadáno: 9.2.2017)
(zadáno: 13.5.2014)
(zadáno: 14.12.2017)
(zadáno: 13.4.2016)
(zadáno: 12.4.2017)
Výborná Lenka Zahradnická, jinak na mě příliš mnoho hluchých míst a moc dlouhé představení.
(zadáno: 16.4.2015)
(zadáno: 12.3.2016)
Tato hra nejspíš není pro každého, ale je hlubší než se zdá. ŽIVOT JE O EMOCÍCH, KDO S TÍM NESOUHLASÍ MÁ S NIMI OČIVIDNĚ PROBLÉM! :-)
Sere mě
Miluju
Mrzí mě
Bojím se
Doufám
Dojímá mě
(zadáno: 13.5.2014)
(zadáno: 18.8.2017)
Výborná Simona Stašová, ale popravdě příběh mě nijak nenadchnul, spousta hluchých míst. Asi mi to téma nic moc neříká, páč můj život je úplně jiný než stereotypní. ;)
(zadáno: 13.5.2014)
(zadáno: 14.12.2018)
65%
mj. zajímavé myšlenky:
"Muži jsou jako děti, všechno mají napsané ve tváři."
"Úspěšné ženy bývají dlouho svobodné."
"Žijeme v zemi, kde morálka je větší zločin než krádež."
(zadáno: 13.5.2014)
(zadáno: 26.1.2015)
Excelující Zuzana Slavíková
(zadáno: 22.8.2015)
Léto slovenských hereckých osobností - Vášáryová, Kňažko, Lasica, Sládečková - Studio dva

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >