Profil uživatele

Lusilda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (16)
Kateřina Jírová: 10 % (8)
Jan Pařízek: 11 % (40)
Veronika Boušová: 11 % (14)
Helena Grégrová: 12 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 21.10.2016)
$LAST - A studio Rubín: 60 %
Baví mě spojení Pavelka - Prachař, jako by s ironií představovali sami sebe...
(zadáno: 21.10.2016)
Nevim - A studio Rubín: 80 %
Skvělá hra, jen možná až příliš krátká, alespoň čtvrt hodiny trefných narážek a perfektních výkonů obou hereček by si člověk rád přidal.
(zadáno: 1.3.2016)
Hubte trampy, serou v lese - A studio Rubín: 60 %
příjemně strávený čas, taková klasická rubínovka...
(zadáno: 19.12.2015)
Přirození - A studio Rubín: 80 %
Skvělá hra. Pobavila jsem se mnohem víc než u nových Star wars, toť srovnání zážitků ze stejného týdne:)
(zadáno: 20.9.2015)
Kurz negativního myšlení - Švandovo divadlo: 50 %
hodnotím po delší době od představení a zjišťuji, že není nic moc, co by mi ze hry utkvělo, ani nadšení ani zklamání, ale párkrát jsem se určitě zasmála, tedy kategorie "dá se vidět" 55%
(zadáno: 20.9.2015)
Dabing Street - Dejvické divadlo: 80 %
po téhle hře se asi nejčastěji skloňuje Myšičkovo jméno, mě ale ještě více oslovila nesmírná uvěřitelnost Neužila a Čermáka. Skvělé představení!
(zadáno: 20.9.2015)
Obludov - A studio Rubín: 80 %
trefně vykreslené postavičky z nejednoho českého zapadáku. Edit 2018 - musím přidat na hodnocení, od té doby, co jsem hru viděla, jsem si na motto "Bludov, Bludov je město snů..." tolikrát vzpomněla.
(zadáno: 20.11.2014)
Audience - Divadelní spolek Kašpar: 80 %
(zadáno: 20.11.2014)
Glengarry Glen Ross - Činoherní klub: 70 %
(zadáno: 20.11.2014)
Černá díra - Dejvické divadlo: 90 %
(zadáno: 20.11.2014)
House of Love, díl 1. - Příběh discokrále - A studio Rubín: 60 %
Chvílemi super ale občas mi připadalo jestli už hra neztratila s pokročilejším uváděním původní šťávu. Oproti očekávání spíše zklamání.
(zadáno: 20.11.2014)
Sekáč dědeček - Divadlo D21: 90 %
není důvod dávat míň, hercům to dohromady skvěle klape, hra baví bez zádrhelů. Sečteno a podtrženo - odcházeli jsme z divadla se skvělým zážitkem
(zadáno: 20.11.2014)
Zrada - Činoherní klub: 80 %
(zadáno: 5.5.2013)
Saturnin - Městská divadla pražská: 50 %
daná procenta přisuzuji spíše předloze...
(zadáno: 5.5.2013)
Po zkoušce - Divadlo v Řeznické: 60 %
65%
(zadáno: 5.5.2013)
Ptákovina - Činoherní klub: 60 %
Ač byl Martin Finger skvělý, lépe na mě zapůsobila verze s Ondřejem Vetchým, kterou dávali v ČT. Je to ale už delší dobu a tv zážitek může být značně zkreslený.
(zadáno: 5.5.2013)
Racek - Dejvické divadlo: 90 %
(zadáno: 28.1.2013)
Zakázané uvolnění - A studio Rubín: 70 %
(zadáno: 3.7.2012)
Hrdinové jako my - Divadlo Komedie: 70 %
(zadáno: 3.7.2012)
Srdce temnoty - Divadlo Komedie: 90 %
pro me jedno z nejsilnejsich predstaveni v Komedii, sve mozna udelalo i cervencove vedro...
(zadáno: 5.6.2012)
Perplex - Městská divadla pražská: 60 %
(zadáno: 5.6.2012)
Lhář - Divadlo v Dlouhé: 80 %
(zadáno: 5.6.2012)
Čekárna - Farma v jeskyni: 60 %

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >