Profil uživatele

Lusilda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (8)
Anežka Hrebiková: 9 % (18)
Jan Pařízek: 10 % (45)
Kateřina Jírová: 10 % (10)
Lukáš Dubský: 11 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 26.9.2017)
U některých prvoplánových vtipů je člověku až trapně, ale většina diváků se řezala smíchy, takže to asi funguje.
(zadáno: 26.9.2017)
Skvěle zpracované, pro sklepní Rubín se hra hodí, jako by poblíž tekla temná stoka, do který nás Potwory přesvědčivě vedou.
(zadáno: 31.1.2017)
Podle návodu na hodnocení se pohybuji mezi kategoriemi - "rozpaky" a "chuť prchnout". Proč nezůstane August jen krásně naivní ve slovních přesmyčkách, proč jsou do hry vneseny prvky jako např. tahání nekonečně dlouhé rukavice, a člověk si pak připadá, jako když je v dětské kavárně na narozeninovém klaunovi, a to je příliš rušivé.
(zadáno: 31.1.2017)
(zadáno: 31.1.2017)
U mně bohužel hra nezafungovala, na můj vkus až moc zkratkovité.
(zadáno: 31.1.2017)
V této hře vše funguje jak má - herecké výkony, zpracování tématu, kdy i při velké míře nadsázky, člověku mnohdy tuhne úsměv.
(zadáno: 30.11.2016)
Jako by si ten Život 2.0 člověk právě prohlížel
(zadáno: 21.10.2016)
Výborně zachycené, co se může stát, když se jeden nevinný pokus vymkne kontrole. Divák může mít pocit jako by se i hra začala vymykat kontrole, ale herci drží její otěže velmi pevně.
(zadáno: 21.10.2016)
Baví mě spojení Pavelka - Prachař, jako by s ironií představovali sami sebe...
(zadáno: 21.10.2016)
Skvělá hra, jen možná až příliš krátká, alespoň čtvrt hodiny trefných narážek a perfektních výkonů obou hereček by si člověk rád přidal.
(zadáno: 1.3.2016)
příjemně strávený čas, taková klasická rubínovka...
(zadáno: 19.12.2015)
Skvělá hra. Pobavila jsem se mnohem víc než u nových Star wars, toť srovnání zážitků ze stejného týdne:)
(zadáno: 20.9.2015)
hodnotím po delší době od představení a zjišťuji, že není nic moc, co by mi ze hry utkvělo, ani nadšení ani zklamání, ale párkrát jsem se určitě zasmála, tedy kategorie "dá se vidět" 55%
(zadáno: 20.9.2015)
po téhle hře se asi nejčastěji skloňuje Myšičkovo jméno, mě ale ještě více oslovila nesmírná uvěřitelnost Neužila a Čermáka. Skvělé představení!
(zadáno: 20.9.2015)
trefně vykreslené postavičky z nejednoho českého zapadáku. Edit 2018 - musím přidat na hodnocení, od té doby, co jsem hru viděla, jsem si na motto "Bludov, Bludov je město snů..." tolikrát vzpomněla.
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 20.11.2014)
Chvílemi super ale občas mi připadalo jestli už hra neztratila s pokročilejším uváděním původní šťávu. Oproti očekávání spíše zklamání.
(zadáno: 20.11.2014)
není důvod dávat míň, hercům to dohromady skvěle klape, hra baví bez zádrhelů. Sečteno a podtrženo - odcházeli jsme z divadla se skvělým zážitkem
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 5.5.2013)
daná procenta přisuzuji spíše předloze...
(zadáno: 5.5.2013)
65%

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >