Profil uživatele

Lusilda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (8)
Anežka Hrebiková: 9 % (19)
Jan Pařízek: 10 % (46)
Kateřina Jírová: 10 % (10)
Lukáš Dubský: 11 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 26.9.2017)
Hra, na kterou nalákáte i sportovce, kteří jinak o divadlo moc nestojí a ještě je skvělá!
(zadáno: 31.10.2018)
Překvapilo mě, že, ač by se některá témata zdála přežitá, tak stále fungují a fungují skvěle. A vše je to tak jasně uvěřitelné, díky autorce, herečkám, zpracování.
(zadáno: 3.9.2019)
slavnost očistného smíchu - to je trefné
(zadáno: 3.9.2019)
Anotace sedí, v Berlíně 20. let to drsně tepe a herci jsou skvělí.
(zadáno: 16.10.2019)
děsivá noční můra, která je ale obrazem reálných hororů. To zpracování sedlo.
(zadáno: 13.11.2019)
Takové zpracování by se jistě líbilo i Bowiemu. Ondřej Ruml sedl do hlavní role skvěle. Jen mi ty muzikálové prvky, kdy je hlavní zpívající předstoupený těsně před publikum a kolem postavy různě (i různě kvalitně) tančí, nesedí tak, abych mohla hodnotit víc % .
(zadáno: 5.6.2012)
překonáno Ucpanym systémem
(zadáno: 3.7.2012)
(zadáno: 28.1.2013)
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 31.1.2017)
(zadáno: 26.9.2017)
Skvěle zpracované, pro sklepní Rubín se hra hodí, jako by poblíž tekla temná stoka, do který nás Potwory přesvědčivě vedou.
(zadáno: 26.9.2017)
Představení mě mile překvapilo, po předchozích zkušenostech s ABC jsem až váhala, jestli darované lístky využít, ale stálo to za to - poctivě zahraná klasika, vše sedlo, dojetí na konci bylo silné.
(zadáno: 13.8.2018)
(zadáno: 13.8.2018)
Hra, která baví svojí divadlovostí, hravostí obrazů.. Jsou věci, které v televizi nikdy neuvidíte:)
(zadáno: 31.10.2018)
S prostorem si pohráli parádně, chtělo by to si ještě víc pohrát s diváky a rozuzlením...
(zadáno: 13.2.2019)
Jednotlivé charaktery jsou dost předvídatelné, ale také standardně skvěle zahrané - příjemný výtahový zásek.
(zadáno: 13.2.2019)
Kocovinové střepy, ve kterých se člověk lehce ztrácí a zároveň se nechává unést sehraností souboru.
(zadáno: 3.9.2019)
v druhé půlce to sklouzávalo trochu k plácání, což se ale v odlehčené atmosféře lesního/letního divadla v Řevnicích dalo snést i užít.
(zadáno: 13.11.2019)
Herecky skvělé představení, to je pravda, ale myslím, že by se hře hodila nějaká modernizace, něco, co by přidalo na ?magnetizaci?. Vím, že to jde i u komorních dramat.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >