Profil uživatele

Lusilda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (8)
Anežka Hrebiková: 9 % (19)
Jan Pařízek: 10 % (46)
Kateřina Jírová: 10 % (10)
Lukáš Dubský: 11 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 13.8.2018)
Hodnotím po delší době a zjišťuji, že si skoro nic ze hry nepamatuji, asi špatné načasování, ale bohužel pro mě se jedná o hru, která výrazněji neutkví.
(zadáno: 20.9.2015)
hodnotím po delší době od představení a zjišťuji, že není nic moc, co by mi ze hry utkvělo, ani nadšení ani zklamání, ale párkrát jsem se určitě zasmála, tedy kategorie "dá se vidět" 55%
(zadáno: 13.11.2019)
Takové zpracování by se jistě líbilo i Bowiemu. Ondřej Ruml sedl do hlavní role skvěle. Jen mi ty muzikálové prvky, kdy je hlavní zpívající předstoupený těsně před publikum a kolem postavy různě (i různě kvalitně) tančí, nesedí tak, abych mohla hodnotit víc % .
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 3.9.2019)
Herci mají můj obdiv, jak ve svých rolích působí přirozeně uvěřitelně, a hlavně za to, jak dovedou vyjít s diváky, kteří se do představení snaží zasahovat podle mě až nad míru. Kvůli takovým divákům se asi dlouho na další imerzivní představení nepodívám.
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 16.10.2019)
děsivá noční můra, která je ale obrazem reálných hororů. To zpracování sedlo.
(zadáno: 13.8.2018)
Hra, která baví svojí divadlovostí, hravostí obrazů.. Jsou věci, které v televizi nikdy neuvidíte:)
(zadáno: 21.10.2016)
Skvělá hra, jen možná až příliš krátká, alespoň čtvrt hodiny trefných narážek a perfektních výkonů obou hereček by si člověk rád přidal.
(zadáno: 20.9.2015)
trefně vykreslené postavičky z nejednoho českého zapadáku. Edit 2018 - musím přidat na hodnocení, od té doby, co jsem hru viděla, jsem si na motto "Bludov, Bludov je město snů..." tolikrát vzpomněla.
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 13.11.2019)
Herecky skvělé představení, to je pravda, ale myslím, že by se hře hodila nějaká modernizace, něco, co by přidalo na ?magnetizaci?. Vím, že to jde i u komorních dramat.
(zadáno: 15.12.2019)
bravo!
(zadáno: 3.9.2019)
jakž takž dobré... rozpaky... to bych vybrala z kauzální hodnotící tabulky. Ale bylo tam i spousta dobrých momentů, asi bych se víc zaměřila na pomyslnou terapeutickou dílnu, kde se odehrávaly nejzajímavější chvíle. Nejsem znalec Pomezí, ale jako by už byli trochu vyčerpaní.
(zadáno: 31.10.2018)
Nápad i zpracování fajn, jen mi nějaká okýnka komiksu přišla prázdná a pak se to trochu sekalo.
(zadáno: 26.9.2017)
U některých prvoplánových vtipů je člověku až trapně, ale většina diváků se řezala smíchy, takže to asi funguje.
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 3.9.2019)
slavnost očistného smíchu - to je trefné
(zadáno: 5.5.2013)
65%
(zadáno: 26.9.2017)
Skvěle zpracované, pro sklepní Rubín se hra hodí, jako by poblíž tekla temná stoka, do který nás Potwory přesvědčivě vedou.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >