Profil uživatele

Lusilda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (8)
Anežka Hrebiková: 9 % (19)
Jan Pařízek: 10 % (46)
Kateřina Jírová: 10 % (10)
Lukáš Dubský: 11 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 5.6.2012)
Karel Dobrý podal přesvědčivě svůdný výkon
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.5.2013)
Ač byl Martin Finger skvělý, lépe na mě zapůsobila verze s Ondřejem Vetchým, kterou dávali v ČT. Je to ale už delší dobu a tv zážitek může být značně zkreslený.
(zadáno: 5.5.2013)
65%
(zadáno: 20.11.2014)
Chvílemi super ale občas mi připadalo jestli už hra neztratila s pokročilejším uváděním původní šťávu. Oproti očekávání spíše zklamání.
(zadáno: 1.3.2016)
příjemně strávený čas, taková klasická rubínovka...
(zadáno: 21.10.2016)
Baví mě spojení Pavelka - Prachař, jako by s ironií představovali sami sebe...
(zadáno: 13.8.2018)
Je to zajímavý formát, ale v tomhle případě možná trochu přetažený. První půle byla svižná, člověk by byl nejraději všude, pak už to byla více plácaná.
(zadáno: 31.10.2018)
Trochu zklamání, zpracování působí jak z letních scén jiných divadel, které táhnou hlavně na herecké tváře. Ale špatný to taky není.
(zadáno: 31.10.2018)
Nápad i zpracování fajn, jen mi nějaká okýnka komiksu přišla prázdná a pak se to trochu sekalo.
(zadáno: 3.9.2019)
Herci mají můj obdiv, jak ve svých rolích působí přirozeně uvěřitelně, a hlavně za to, jak dovedou vyjít s diváky, kteří se do představení snaží zasahovat podle mě až nad míru. Kvůli takovým divákům se asi dlouho na další imerzivní představení nepodívám.
(zadáno: 3.9.2019)
jakž takž dobré... rozpaky... to bych vybrala z kauzální hodnotící tabulky. Ale bylo tam i spousta dobrých momentů, asi bych se víc zaměřila na pomyslnou terapeutickou dílnu, kde se odehrávaly nejzajímavější chvíle. Nejsem znalec Pomezí, ale jako by už byli trochu vyčerpaní.
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.5.2013)
daná procenta přisuzuji spíše předloze...
(zadáno: 20.9.2015)
hodnotím po delší době od představení a zjišťuji, že není nic moc, co by mi ze hry utkvělo, ani nadšení ani zklamání, ale párkrát jsem se určitě zasmála, tedy kategorie "dá se vidět" 55%
(zadáno: 26.9.2017)
U některých prvoplánových vtipů je člověku až trapně, ale většina diváků se řezala smíchy, takže to asi funguje.
(zadáno: 13.8.2018)
Hodnotím po delší době a zjišťuji, že si skoro nic ze hry nepamatuji, asi špatné načasování, ale bohužel pro mě se jedná o hru, která výrazněji neutkví.
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 31.1.2017)
U mně bohužel hra nezafungovala, na můj vkus až moc zkratkovité.
(zadáno: 31.1.2017)
Podle návodu na hodnocení se pohybuji mezi kategoriemi - "rozpaky" a "chuť prchnout". Proč nezůstane August jen krásně naivní ve slovních přesmyčkách, proč jsou do hry vneseny prvky jako např. tahání nekonečně dlouhé rukavice, a člověk si pak připadá, jako když je v dětské kavárně na narozeninovém klaunovi, a to je příliš rušivé.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3