Profil uživatele

Lusilda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (8)
Anežka Hrebiková: 9 % (19)
Jan Pařízek: 10 % (46)
Kateřina Jírová: 10 % (10)
Lukáš Dubský: 11 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 31.1.2017)
(zadáno: 13.8.2018)
Je to zajímavý formát, ale v tomhle případě možná trochu přetažený. První půle byla svižná, člověk by byl nejraději všude, pak už to byla více plácaná.
(zadáno: 19.12.2015)
Skvělá hra. Pobavila jsem se mnohem víc než u nových Star wars, toť srovnání zážitků ze stejného týdne:)
(zadáno: 5.5.2013)
Ač byl Martin Finger skvělý, lépe na mě zapůsobila verze s Ondřejem Vetchým, kterou dávali v ČT. Je to ale už delší dobu a tv zážitek může být značně zkreslený.
(zadáno: 5.5.2013)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.5.2013)
daná procenta přisuzuji spíše předloze...
(zadáno: 20.11.2014)
není důvod dávat míň, hercům to dohromady skvěle klape, hra baví bez zádrhelů. Sečteno a podtrženo - odcházeli jsme z divadla se skvělým zážitkem
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 3.7.2012)
pro me jedno z nejsilnejsich predstaveni v Komedii, sve mozna udelalo i cervencove vedro...
(zadáno: 13.2.2019)
Kocovinové střepy, ve kterých se člověk lehce ztrácí a zároveň se nechává unést sehraností souboru.
(zadáno: 26.9.2017)
Hra, na kterou nalákáte i sportovce, kteří jinak o divadlo moc nestojí a ještě je skvělá!
(zadáno: 31.10.2018)
Překvapilo mě, že, ač by se některá témata zdála přežitá, tak stále fungují a fungují skvěle. A vše je to tak jasně uvěřitelné, díky autorce, herečkám, zpracování.
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 13.8.2018)
Tahle hra Vás vtáhne a na hodinu a půl nepustí, nebo nás spíš vtáhnul Daniel Krejčík do svého života, on to teda není jeho život, ale bylo to tak uvěřitelné...
(zadáno: 26.9.2017)
Mám ráda, když to vše do sebe zapadá, v tomto případě jak detaily příběhu, tak herecké výkony. V mém případě viděno v atmosféře lesního divadla. Skvělé!
(zadáno: 28.1.2013)
(zadáno: 13.2.2019)
Jednotlivé charaktery jsou dost předvídatelné, ale také standardně skvěle zahrané - příjemný výtahový zásek.
(zadáno: 3.9.2019)
v druhé půlce to sklouzávalo trochu k plácání, což se ale v odlehčené atmosféře lesního/letního divadla v Řevnicích dalo snést i užít.
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 21.10.2016)
Výborně zachycené, co se může stát, když se jeden nevinný pokus vymkne kontrole. Divák může mít pocit jako by se i hra začala vymykat kontrole, ale herci drží její otěže velmi pevně.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3