Profil uživatele

Magieee

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 9 % (9)
Kateřina Jírová: 10 % (3)
Pavel Širmer: 11 % (27)
Jiří Koula: 12 % (23)
Veronika Boušová: 12 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 23.5.2016)
Naprosto skvěle zpracovaný text, dech beroucí herecké výkony všech tří postav. Úžasné svícení. Tato inscenace ukazuje, že toho není potřeba k dokonalosti mnoho. Nemám slov. Už dlouho jsem neodcházela z divadla takhke nadšena, dojmutá a rozebraná zároveň. Určitě půjdu znova!
(zadáno: 21.2.2016)
Prostě Karel Dobrý! Skvělá inscenace, u které mě Špinar přesvědčil, že to i umí.
Všichni herci prostě famózní. Musím jít určitě znovu.
(zadáno: 21.2.2016)
Absolutně dokonalé. Obdivuji Ivanu Uhlířovou, která mě opravdu baví!
(zadáno: 21.2.2016)
Jedno z nejlepších představení, které jsem viděla.
(zadáno: 8.3.2016)
(zadáno: 22.2.2016)
Celkově velmi dobrá inscenace v čele s prvotřídní Lucií Žáčkovou. Velice oceňuji postupný a důkladný vývoj postavy až do samého konce. Ostatní výkony mne též bavily. Ikdyž je představení v celku dlouhé, udrželo moji pozosrnost až do konce.
(zadáno: 21.2.2016)
Povedené komediální představení, super kostýmy, nápaditá scéna a sní mnoho nápadů. Skvělá recese na muzikály a tehdejší dobu. Velice mne překvapili pěvecké schopnosti všech herců a jejich charakterovou odlišnost. Oceňuji živou hudbu, jen je škoda, že ji díky velikosti scény nebylo vidět. Klidně bych šla na představení znovu!
(zadáno: 21.2.2016)
(zadáno: 21.2.2016)
V celku povedená inscenace, s mnoha prvky, které mi vadily. Scéna a kostýmy povedené. Pro mě ústřední problém inscenace je samotný Hamlet (Patrik Děrgel). Bohužel mi jeho herectví prostě nesedí. By příliš dětinský. Skvěle narežírovaná Ofélie, ale bohužel v podání Onufrákové to nedopadlo.
(zadáno: 21.2.2016)
(zadáno: 21.2.2016)
(zadáno: 21.2.2016)
Viděla jsem obsazení Pidrmanová a Děrgel. Pidrmanová se mi velice líbila. Bohužel Patrik Děrgel se nejspíš snaží, ale já mu nevěřila ani slovo, jsem zvědává na Polívku. Moc se mi líbil Radúz Mácha a zaujali Matyáš Řezníček.
Nepovedená recitační přehlídka, spíše že je to povedená módní přehlídka.
(zadáno: 21.2.2016)
Zajímavý příběh, pěkné zpracování. Moc se mi líbila Klára Cibulková. Bohužel Lída Baarová pro mne nebyla příliš přesvědčivá.
(zadáno: 21.2.2016)
Určitě zajímavá inscenace, v něčem pro mě rozporuplná, ale přinutila mě o ní dlouho přemýšlet.
(zadáno: 21.2.2016)
Asi nejlepší, co jsem v tomto divadle viděla. Herecké výkony jak Brouska, tak Dvořáka byly skvělé. Určitě je to velkolepá podívaná, na mne trošku zdlouhavá.
(zadáno: 21.2.2016)
(zadáno: 21.2.2016)
(zadáno: 21.2.2016)
Na to jak mám tuto knihu ráda, jsem z divadla odcházela vcelku zklamaná, čekala jsem, že mě inscenace s takhle silným tématem nějak zasáhne, bohužel nikoli. Nádherná dech beroucí scéna, dobré kostýmy. Vadila mi zmatenost a neuspořádanost této dramatizace. Jinak výkony až na Zuzanu Onufrákovou, byly uspokojivé. Vytičila bych Andreu Buršovou.
(zadáno: 21.2.2016)
(zadáno: 21.2.2016)
Nepovedené, nezajímavé. Jediné, co se mi líbilo byl dialog Luptáka a Kubátové na bruslích, úsměvné a fungovalo to.
(zadáno: 21.2.2016)
Velice mne zaujala a bavila Marta Dancingerová, která mne moc bavila i v jiných představeních.
(zadáno: 21.2.2016)
Od Činoherního klubu jsem asi čekala více. Na druhu stranu tyto konverzační komedie nemám příliš v lásce. Přesto Ondřej Sokol i Radek Holub byli fajn.
(zadáno: 21.2.2016)
Skvělý Igor Orozovič a Filip Kaňkovský, jinak inscenace vůbec nezaujala.
1 2  >