Profil uživatele

Makronka123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (13)
Iva Bryndová: 14 % (10)
Veronika Boušová: 16 % (7)
Lukáš Dubský: 17 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (23)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 13.10.2018)
Na základě hodnocení jsem od této hry čekala přinejmenším příjemný oddech nebo pobavení. Nic z toho se bohužel nestalo. Hra je tak příšerně nudná, že se to nedalo vůbec vydržet. Většina diváků v sále se při trapných pokusech o vtip také nesmála,nevěřícně koukala, zda to opravdu myslí herci vážně a celá atmosféra působila tím pádem opravdu divně až nepříjemně. Herecký talent p.Chýlkové je podle mne zbytečně přeceňován, působí přinejlepším průměrně. Jedno z nejhorších představení na kterém jsem byla(možná i díky režií p.Sokola, kdy jeho trapnohumor,např. ve Tváři mi nesedí a je mi trapně za něj)
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 13.10.2018)
Od tohoto stand-upu jsem čekala mnohem víc. Humor mi ale přišel tak laciný a místy až trapný, že lituji času stráveného na tomto představení. I jednoduchý humor se dá udělat dobře - např. Hovory o štěstí ve Studiu dva jsou super, ale toto (navíc se Slachem) už určitě znova ne! :)
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 13.10.2018)
Milé zpracování a příjemné pojetí notoricky známé pohádky. Divadlo je vhodné pro menší diváky, ale dospělí se určitě také nudit nebudou. Krásně zakomponovaná hudební vložka také zvyšuje mé hodnocení.
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 13.10.2018)
Ačkoliv nejde o klasické dílo s hlubokou myšlenkou, je to fajn oddechovka při které se člověk opravdu skvěle pobaví. Blažek a Šťastný mají opravdový komediální talent.
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 12.10.2018)
Dle mého názoru je inscenace trochu přeceněná. Zbytečně se hra "táhne" přes 3 hodiny a její zkrácení by bylo určitě ku prospěchu. Z některých hereckých výkonů jsem mírně zklamaná (např. p. Melíšková). O to hůř musím bohužel hodnotit divadlo jako takové - naprosto nevhodné židličky k sezení, kde je do opravdu malého prostoru vměstnáno co nejvíce míst, tudíž si člověk připadá velmi nekomfortně -jako sardinka. Od Dejvického divadla jsem čekala (i na základě zdejších recenzí)jednoduše víc a na další inscenaci se zde už s přítelem určitě nechystáme.

Další stránky hodnocení: < 1 2