Profil uživatele

Makronka123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (13)
Iva Bryndová: 14 % (10)
Veronika Boušová: 16 % (7)
Lukáš Dubský: 17 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (23)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 4.12.2019)
65%
První třetina hry se mi moc nelíbila, vtipy byly docela slabé a vlastně mi ten začátek přišel takový o ničem, divný, možná dokonce i zbytečný. S přibývajícím časem se ale hra jednoznačně zlepšovala a zbylé 2/3 byly super. Některé slovní vulgarismy mi přišly až zbytečně na sílu. Herci byli sympatičtí a celkově je to fajn oddechovka, nebýt toho rozpačitého začátku, kdy jsem si říkala "co já tady na takové hlouposti proboha dělám". :-)
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 25.9.2020)
Na základě mnohých recenzí a šikovného PR jsem měla od této hry asi až přehnaně velká očekávání, bohužel mne ale toto představení v konečném důsledku spíše zklamalo. Nebylo to špatné, to určitě ne, ale některá místa lehce nudila, emocí jsem čekala asi ještě víc a tak celkově jsem měla pocit, že z toho šlo vytáhnout prostě víc. Holky byly vcelku dobré, paradoxně E.Křenková mi přišla lepší než Ramba, ale oba herecké výkony byly fajn. Celkově spíše tedy doporučuji, ale spíš jako takové "lepší průměr" než od hry očekávat opravdovou pecku, aby někdo nebyl zbytečně lehce zklamán jako my. :-)
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 13.10.2018)
Na základě hodnocení jsem od této hry čekala přinejmenším příjemný oddech nebo pobavení. Nic z toho se bohužel nestalo. Hra je tak příšerně nudná, že se to nedalo vůbec vydržet. Většina diváků v sále se při trapných pokusech o vtip také nesmála,nevěřícně koukala, zda to opravdu myslí herci vážně a celá atmosféra působila tím pádem opravdu divně až nepříjemně. Herecký talent p.Chýlkové je podle mne zbytečně přeceňován, působí přinejlepším průměrně. Jedno z nejhorších představení na kterém jsem byla(možná i díky režií p.Sokola, kdy jeho trapnohumor,např. ve Tváři mi nesedí a je mi trapně za něj)
(zadáno: 13.10.2018)
Od tohoto stand-upu jsem čekala mnohem víc. Humor mi ale přišel tak laciný a místy až trapný, že lituji času stráveného na tomto představení. I jednoduchý humor se dá udělat dobře - např. Hovory o štěstí ve Studiu dva jsou super, ale toto (navíc se Slachem) už určitě znova ne! :)
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 12.2.2020)
75 %
(zadáno: 27.11.2018)
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 24.10.2019)
(zadáno: 13.10.2018)
Ačkoliv nejde o klasické dílo s hlubokou myšlenkou, je to fajn oddechovka při které se člověk opravdu skvěle pobaví. Blažek a Šťastný mají opravdový komediální talent.
(zadáno: 20.1.2020)
(zadáno: 22.3.2019)
Ackoliv na humor Studia dva jsem zvykla a mam jej rada, tak u tohoto predstaveni mi to uz prislo spis trapne nez vtipne. Ne ze by bylo predstaveni vylozene hrozne, ale hodnoceni se mi zda opravdu precenene a moc bych od tohoto velmi jednoducheho pocinu radeji neocekavala. :-)
(zadáno: 27.2.2019)
(zadáno: 30.5.2019)
Naproste zklamani, predstaveni se neskutecne vleklo, bohuzel to bylo cele bez stavy a obrovska nuda. V sale se smala tak tretina lidi, zbytek nejspise koukal, na co to vlastne prisel. Hra je opravdu jen konverzacni, kdy panove sedi a hovori, coz by vubec nevadilo, kdyby to bylo aspon vtipne, humor mi ale prisel tak hloupy a laciny, az na par vtipnych poznamek, ze jsme museli o prestavce odejit, protoze to byla bohuzel ztrata casu i penez. Herci sami o sobe nebyli uplne spatni, nicmene scenar je na muj vkus prilis hloupy a jednoduchy. Za mne nejhorsi predstaveni Svandova divadla.
(zadáno: 13.10.2018)
(zadáno: 6.6.2019)

Další stránky hodnocení: 1 2 >