Profil uživatele

Marek515

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 18 % (32)
Jan Pařízek: 20 % (23)
Helena Grégrová: 21 % (36)
Lukáš Holubec: 21 % (19)
Jiří Landa: 22 % (55)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 28.4.2015)
(zadáno: 10.9.2015)
Pohleďte, slunce!:)
(zadáno: 6.10.2015)
Zazitek..moc doufam, ze si na tohle predstaveni najde cestu vic divaku. Herci skvele sehrani. Za vsechny musim vyzvednout vykony P. Beretove a L. Polisenske.
(zadáno: 17.10.2015)
(zadáno: 1.11.2015)
Kdo hleda originalni komedii plnou parodie a nadsazky, at nevaha. Paradni zabava.
(zadáno: 12.12.2015)
Vyborne obsazeni, navic charakternost postav dava prostor pro skutecne zajimave herecke vykony. Za vsechny musim vyzvednout Marii Malkovou. Predstaveni, kteremu se vyplati dat sanci.
(zadáno: 12.12.2015)
(zadáno: 14.1.2016)
Paradni "nazabradliovka". Proc jen jsem ja ten nominacni listek odeslal uz minuly tyden:)
(zadáno: 18.6.2016)
Vytecni V.Fridrich a A.Prochazka. Vysoce precizni herectvi, ktere se dostane pod kuzi. I diky minimalisticke scene duraz zustava na postavach a textu. Vysledkem je vytvoreni prave te cechovovske atmosfery zmaru, prazdnoty a beznadeje, kterou od tehle inscenace ocekavam. No a nemuzu nevyzvednout znamenity vykon N. Horakove v roli utrapene Soni. Podtrzeno secteno, muzu jen doporucit.
(zadáno: 13.12.2016)
Mrazive i hrejive, ale hlavne lidske. Mozna se tam kazdy tak trosku v necem najde. Skvela hudba, zpev i aranzma pisni (Plac Jeziskuv 100%). Pro me uz nekolik let nedilna soucast adventu..
(zadáno: 13.2.2017)
(zadáno: 10.6.2017)
(zadáno: 26.7.2017)
(zadáno: 28.4.2015)
(zadáno: 6.8.2015)
Svezi a energicke. Zejmena mladsi publikum tahle modernizace musi zaujmout. No a bonusy v podobe odkazu na aktualni deni (Fair Play, Febiofest:)) jen umocnuji uz tak enormni utok na branici. Vykon p. Jackuliaka je 100%.
(zadáno: 9.9.2015)
Neni v podstate co vytknout, snad mozna zapletka neni az tak uplne originalni...Jako vzdy skvela a prirozena D. Soltysova, i kdyz prece jen se mi nejak libi vic v dramatictejsich polohach. Prijemne straveny vecer, navic sezeni primo na posvatnem jevisti cimrmanu jako bonus:)
(zadáno: 10.10.2015)
Tu paniku v diskusi absolutne nechapu. Capkovska klasika zmodernizovana D. Spinarem a proste to funguje. Hudebne, vizuelne skvele. Lucie Zackova a Filip Kankovsky naprosto dechberouci. Netreba se bat.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >