Profil uživatele

Marek515

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 18 % (32)
Jan Pařízek: 20 % (23)
Helena Grégrová: 21 % (35)
Lukáš Holubec: 21 % (19)
Pavla Haflantová: 21 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 3.5.2015)
Osiřelý západ - Činoherní klub: 100 %
(zadáno: 8.12.2016)
Afrika - Divadlo Járy Cimrmana: 100 %
(zadáno: 6.4.2015)
Švestka - Divadlo Járy Cimrmana: 100 %
(zadáno: 10.9.2015)
Tramvaj do stanice Touha - Činoherní klub: 100 %
Jen dve slova. Lucie Zackova. Totalni umeni...lepsi cinoherni umelkyne se jednoduse v ceskem prostoru aktualne nenachazi..A to skutecne miluji Poledni udel. Nekde se proste roku pane 2011 pri udelovani cen stala chyba.
(zadáno: 18.6.2015)
Racek - Národní divadlo: 100 %
(zadáno: 23.3.2015)
Kancl - Městská divadla pražská: 100 %
Famozni. A to rikam jako horlivy fanousek televizni verze - britske i americke. V. Fridrich, J. Hana a Z. Kalina opakovane dokazuji, ze patri k tomu nejlepsimu, co ceska divadelni komedie momentalne nabizi. Vsichni akteri diky reziserske magii a preciznosti p. Svojtky dokonale ovladaji sve role a presne naplnuji filozofii, s kterou je R. Gervais vytvoril . Tak je treba i zdanlive miniaturni postava skolitele Rowena v bravurne autentickem (az improvizacnim) podani p. Vlacha nezbytnou soucasti celkoveho zazitku. A da se klidne videt i nekolik krat, zadne dve reprizy nejsou uplne stejne:-)
(zadáno: 23.3.2017)
Europeana - Divadlo Na zábradlí: 100 %
K pobaveni i k zamyslení. Skvelá scéna, text, soubor a tresnickou na dortu je hudebni vložka. Uživatelka prede mnou to všechno vystihla za mne.:-)
(zadáno: 18.10.2015)
Monty Python’s Spamalot - Divadlo F.X.Šaldy Liberec: 100 %
Dokonale!!!
(zadáno: 16.4.2016)
Noc bláznů - Městská divadla pražská: 100 %
Horký kandidát na inscenaci roku. M.Vykus a A.Bilik jsou fantastická volba pro budoucnost MDP. Cely soubor nadprumer, ale Diana Soltysova a Nina Horakova naprosto dokonale.
(zadáno: 19.6.2016)
Evžen Oněgin - Městská divadla pražská: 100 %
Prenadherne predstaveni. Skvela prace s prostorem, podmaniva hudba a uzasni P. Tenorova, J.Hana a A.Bilik.
(zadáno: 13.2.2017)
Kati - Činoherní klub: 100 %
Po druhem zhlednuti musim zvysit na 100%. Nepamatuji si, ze bych nekdy pri tak sirokem obsazeni nenasel jedine slabe misto ohledne pojeti postav nebo obecne hereckeho vykonu. Kati se rychlosti blesku vyprofiluji na jednu z nejzadanajsich inscenaci v prazskem cinohernim prostoru. Nevahejte.
(zadáno: 13.11.2016)
Frida K. - 3D Company: 100 %
(zadáno: 29.6.2015)
Romulus Veliký, komedie antických rozměrů - Městská divadla pražská: 100 %
80% A. Prochazka, +10% skvely text, +5% S. Jachnicka za hrdinsky zaskok. Moc prijemne prekvapeni vzhledem k naprosto osobitemu tematu. Nicmene, hodne tezka zkouska navstevnosti pro scenu ABC.
(zadáno: 24.5.2017)
Požitkáři - Divadlo Na zábradlí: 100 %
(zadáno: 19.12.2015)
GundR - Wariot Ideal: 100 %
Tady jsou slova zbytecna. Nutno videt a zazit.
(zadáno: 12.12.2015)
Miluj, žij a plať - RENT - art4rent, z.s.: 100 %
Vlastne ani nemam slova. Nutno videt, zazit..
(zadáno: 25.2.2017)
Dobrý proti severáku - 3D Company: 100 %
Neskutecny zazitek po vsech strankach..rezijni, herecke i hudebni. O Zdenkovi Docekalovi jeste budeme hodne slyset. Predstaveni je navic moc vhodne pro nezadane:) Mozna by se hodilo obcas jej obohatit o nejaky seznamkovy program:)
(zadáno: 28.11.2014)
Markéta Lazarová - Městská divadla pražská: 90 %
Zazitek. Skvela hudba, choreografie a vynikajici V.Kubarova, J. Schwarz, M. Kacmarcik a P. Klimes. Marketa bude v repertoaru moc chybet.
(zadáno: 17.10.2015)
Americký bizon - Činoherní klub: 90 %
(zadáno: 14.1.2016)
Hamleti - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Paradni "nazabradliovka". Proc jen jsem ja ten nominacni listek odeslal uz minuly tyden:)
(zadáno: 26.7.2017)
Celebrity - Studio DVA divadlo: 90 %

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>