Profil uživatele

Marek515

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 18 % (32)
Jan Pařízek: 20 % (23)
Helena Grégrová: 21 % (36)
Lukáš Holubec: 21 % (19)
Jiří Landa: 22 % (55)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 8.12.2016)
(zadáno: 17.10.2015)
(zadáno: 1.11.2015)
Kdo hleda originalni komedii plnou parodie a nadsazky, at nevaha. Paradni zabava.
(zadáno: 28.4.2015)
(zadáno: 10.6.2017)
(zadáno: 26.7.2017)
(zadáno: 13.12.2016)
Mrazive i hrejive, ale hlavne lidske. Mozna se tam kazdy tak trosku v necem najde. Skvela hudba, zpev i aranzma pisni (Plac Jeziskuv 100%). Pro me uz nekolik let nedilna soucast adventu..
(zadáno: 17.3.2015)
Skvele. Rychly spad a srozumitelny dej. Vsechny tri herecke vykony na jednicku, osobitne musim pochvalit ztvarneni muzskych postav. Dokonale presvedcive a navic aktualni predstaveni.:)
(zadáno: 15.11.2019)
(zadáno: 25.2.2017)
Neskutecny zazitek po vsech strankach..rezijni, herecke i hudebni. O Zdenkovi Docekalovi jeste budeme hodne slyset. Predstaveni je navic moc vhodne pro nezadane:) Mozna by se hodilo obcas jej obohatit o nejaky seznamkovy program:)
(zadáno: 23.3.2017)
K pobaveni i k zamyslení. Skvelá scéna, text, soubor a tresnickou na dortu je hudebni vložka. Uživatelka prede mnou to všechno vystihla za mne.:-)
(zadáno: 19.6.2016)
Prenadherne predstaveni. Skvela prace s prostorem, podmaniva hudba a uzasni P. Tenorova, J.Hana a A.Bilik.
(zadáno: 13.11.2016)
(zadáno: 18.8.2015)
(zadáno: 19.12.2015)
Tady jsou slova zbytecna. Nutno videt a zazit.
(zadáno: 14.1.2016)
Paradni "nazabradliovka". Proc jen jsem ja ten nominacni listek odeslal uz minuly tyden:)
(zadáno: 12.12.2015)
Vyborne obsazeni, navic charakternost postav dava prostor pro skutecne zajimave herecke vykony. Za vsechny musim vyzvednout Marii Malkovou. Predstaveni, kteremu se vyplati dat sanci.
(zadáno: 12.5.2016)
Kladne hodnoceni za hudbu, kostymy, L.Zackovou, G. Mikulkovou a K. Suchou. Vsechno ostatni nedava zadny smysl, vcetne nazvu. Scena (zidle?!), pribeh, vztahy postav a pointa veskere zadne. Propadak sezony.
(zadáno: 12.12.2015)
(zadáno: 23.3.2015)
Famozni. A to rikam jako horlivy fanousek televizni verze - britske i americke. V. Fridrich, J. Hana a Z. Kalina opakovane dokazuji, ze patri k tomu nejlepsimu, co ceska divadelni komedie momentalne nabizi. Vsichni akteri diky reziserske magii a preciznosti p. Svojtky dokonale ovladaji sve role a presne naplnuji filozofii, s kterou je R. Gervais vytvoril . Tak je treba i zdanlive miniaturni postava skolitele Rowena v bravurne autentickem (az improvizacnim) podani p. Vlacha nezbytnou soucasti celkoveho zazitku. A da se klidne videt i nekolik krat, zadne dve reprizy nejsou uplne stejne:-)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>