Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (55)
Jan Pařízek: 8 % (45)
Lukáš Dubský: 8 % (28)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 29.5.2018)
85 %
Napínavá dojemná romantika bez sentimentu. Výborně zahrané.
(zadáno: 29.5.2018)
75 %
Velice pozitivní inscenace, vtipná, s nadhledem a taky nekorektní, což je vlastně docela osvobozující. Není pro každého, ale své diváky si podle ohlasů v sále určitě našla. A herce to myslím bavilo hrát.
(zadáno: 2.5.2018)
Inscenace pro tzv. náročného diváka. Hra udržela moji pozornost po celou dobu, ale věřím, že není pro každého. Největší předností jsou herecké výkony obou hlavních představitelů, kteří jdou až na dřeň. (Švandovo divadlo)
(zadáno: 2.5.2018)
Představení, z kterého se na vás valí nepředstavitelná energie a k tomu skvělý Marek Němec v hlavní roli. (derniéra Divadlo v Celetné)
(zadáno: 2.5.2018)
Roztomilé divadélko pro nejmenší diváky.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Minor jako vždy nezklamal. Opět pořádné divadlo pro děti.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Povedená inscenace na půdě Vinohradského divadla. Výborné herecké výkony. Působivá atmosféra.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
V inscenaci byly potlačeny ty smutnější tóny a mezi hlavními představiteli to mohlo ještě více jiskřit, ale i tak vznikla velmi příjemná inscenace. Bavila jsem se.
(zadáno: 10.3.2018)
Milé retro v laskavě-ironickém hávu. Skvělé projekce. Výborná Eva Hacurová jako Mladá kněžna. Příjemné překvapení, že Lucerna může bavit.
(zadáno: 27.1.2018)
Silné příběhy žen z nám vzdálené i tajemné židovské ortodoxní komunity. Velmi zajímavá scéna. A herecká stránka na jedničku!
(zadáno: 27.1.2018)
Milá ekologická pohádka pro nejmenší.
(zadáno: 5.1.2018)
Svižná komedie, kde se celkem rychle střídají vtipné situace s těmi, kde by se dusno mohlo krájet. Aktuální, veselé i smutné, absurdní, bavili jsme se.
(zadáno: 5.1.2018)
Vtipná ironická jednohubka (derniéra).
(zadáno: 30.11.2017)
Průměrná hra s pár světlými okamžiky.
(zadáno: 30.11.2017)
75 %
(zadáno: 30.11.2017)
Nápadité, muzikální, vtipné. (Divadlo v Celetné)
(zadáno: 23.10.2017)
75 %
Hutné drama, po jehož skončení je určitě o čem přemýšlet.
(zadáno: 23.10.2017)
Krásný příběh v milém dojemném podání divadla Cylindr.
(zadáno: 23.9.2017)
Herecký koncert - všichni hráli výborně.
(zadáno: 2.9.2017)
65 %
Vcelku vtipná crazy komedie.
(zadáno: 28.6.2017)
Zážitek!!! Děkuji.
(zadáno: 28.6.2017)
Příjemná oddychovka.
(zadáno: 26.5.2017)
S touto inscenací jsem se minula. Slovenština skutečně dává inscenaci větší šmrnc, přesto mi to nepřišlo příliš vtipné - nutno dodat, že v divadelním sále jsem byla v menšině.
(zadáno: 28.4.2017)
Vtipná pohádka, která si na nic nehraje. Myslím, že by se opravdu mohli pobavit malí i velcí. Nejzábavnější byl Černý humor v podání M. Rumla.
(zadáno: 28.4.2017)
74 %
Příjemné představení, z kterého odcházíte v dobré náladě.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>