Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (57)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Lukáš Dubský: 8 % (31)
Jiří Landa: 9 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 1.12.2018)
Příjemný večer.
(zadáno: 21.10.2018)
Muzikál není můj oblíbený žánr a ani tento mě příliš nepřesvědčil. Několik scén je skutečně velkolepých, ale na můj vkus je představení zbytečně dlouhé a hlavně příběh ubíhal dost klopotně. Vojtěch Dyk s přehledem ovládl celé jeviště a herecky i pěvecky čněl nad ostatními. Při přestavení se několikrát ozývalo bravo - takže milovníky muzikálů by tato inscenace neměla zklamat.
(zadáno: 21.10.2018)
Komorní niterné představení, které děti dokáže zaujmout. A liška je skutečně kouzelná.
(zadáno: 21.10.2018)
Působivá inscenace, která je založena na hereckých výkonech. Má rychlý spád bez hluchých míst, snad jen ten konec mohl být více vygradován. Představení, které stojí za návštěvu.
(zadáno: 21.10.2018)
75 %
Je to ptákovina, ale opravdu zábavná a vtipná. A nejlepší byl Petr Vančura!
(zadáno: 31.8.2018)
Příjemná letní produkce.
(zadáno: 24.6.2018)
75 %
Komorní Anna Karenina o pěti hercích. Velkolepý příběh se na diváky přenesl z jeviště v plné síle.
(zadáno: 29.5.2018)
85 %
Napínavá dojemná romantika bez sentimentu. Výborně zahrané.
(zadáno: 29.5.2018)
75 %
Velice pozitivní inscenace, vtipná, s nadhledem a taky nekorektní, což je vlastně docela osvobozující. Není pro každého, ale své diváky si podle ohlasů v sále určitě našla. A herce to myslím bavilo hrát.
(zadáno: 2.5.2018)
Inscenace pro tzv. náročného diváka. Hra udržela moji pozornost po celou dobu, ale věřím, že není pro každého. Největší předností jsou herecké výkony obou hlavních představitelů, kteří jdou až na dřeň. (Švandovo divadlo)
(zadáno: 2.5.2018)
Představení, z kterého se na vás valí nepředstavitelná energie a k tomu skvělý Marek Němec v hlavní roli. (derniéra Divadlo v Celetné)
(zadáno: 2.5.2018)
Roztomilé divadélko pro nejmenší diváky.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Minor jako vždy nezklamal. Opět pořádné divadlo pro děti.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Povedená inscenace na půdě Vinohradského divadla. Výborné herecké výkony. Působivá atmosféra.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
V inscenaci byly potlačeny ty smutnější tóny a mezi hlavními představiteli to mohlo ještě více jiskřit, ale i tak vznikla velmi příjemná inscenace. Bavila jsem se.
(zadáno: 10.3.2018)
Milé retro v laskavě-ironickém hávu. Skvělé projekce. Výborná Eva Hacurová jako Mladá kněžna. Příjemné překvapení, že Lucerna může bavit.
(zadáno: 27.1.2018)
Silné příběhy žen z nám vzdálené i tajemné židovské ortodoxní komunity. Velmi zajímavá scéna. A herecká stránka na jedničku!
(zadáno: 27.1.2018)
Milá ekologická pohádka pro nejmenší.
(zadáno: 5.1.2018)
Svižná komedie, kde se celkem rychle střídají vtipné situace s těmi, kde by se dusno mohlo krájet. Aktuální, veselé i smutné, absurdní, bavili jsme se.
(zadáno: 5.1.2018)
Vtipná ironická jednohubka (derniéra).
(zadáno: 30.11.2017)
Průměrná hra s pár světlými okamžiky.
(zadáno: 30.11.2017)
75 %
(zadáno: 30.11.2017)
Nápadité, muzikální, vtipné. (Divadlo v Celetné)
(zadáno: 23.10.2017)
75 %
Hutné drama, po jehož skončení je určitě o čem přemýšlet.
(zadáno: 23.10.2017)
Krásný příběh v milém dojemném podání divadla Cylindr.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>