Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Iva Bryndová: 8 % (13)
Jan Pařízek: 8 % (42)
Lukáš Dubský: 8 % (27)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 1.2.2017)
Velice příjemné alternativní osvěžení v produkci pro dětské diváky. Doporučuji!
(zadáno: 1.2.2017)
Působivá scéna, velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů. Svižná inscenace, která by se mohla líbit všem generacím diváků.
(zadáno: 1.2.2017)
Tato inscenace se bohužel opravdu nepovedla. Špatné herecké výkony jinak velmi dobrých herců.
(zadáno: 31.12.2016)
Tato inscenace mne velmi mile překvapila. Scéna je sice statická a ve druhé půli by se dalo skutečně škrtat, ale hra stále udržela moji pozornost. A samozřejmě největším kladem je bravurní herecký výkon I. Janžurové v roli Alžběty II. Dále mne zaujali I. Bareš a T. Medvecká.
(zadáno: 31.12.2016)
65 %.
Skromný jednoduchý písničkový muzikál. Nejlépe zahraný a též nejzábavnější byl král v podání L. Jeníka.
(zadáno: 30.11.2016)
O pejskovi a kočičce trochu jinak než známe, ale přesto zábavně. Jako vždy v Minoru se baví malí i velcí.
(zadáno: 30.11.2016)
74 %.
Velmi dobře udělaná oddychovka. Inscenace není ničím objevná, ale má švih a spád. Výborné herecké výkony všech, nejvíce se mi líbili K. Frejová, B. Popková a J. Šmíd.
(zadáno: 26.10.2016)
Všechny herečky odvedly uvěřitelné herecké výkony, nejvíce se mi však líbila I. Pazderková. Bylo to zábavné, vtipné i dojemné, zkrátka taková holčičí záležitost.
(zadáno: 26.10.2016)
74 %. Parádní minorská jízda!
(zadáno: 26.10.2016)
Opravdu zdařilá inscenace. Jako Olga je Pavlína Štorková skvělá! Doporučuji!
(zadáno: 28.9.2016)
Hravé představení, které baví nejen děti, ale i dospělé.
(zadáno: 28.9.2016)
Velmi dobré herecké výkony (P. Štorková, V. Polívka). Krásné kostýmy i scéna. Patos, sentiment - v této inscenaci se mi to líbilo.
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi nenáročná letní podívaná.
(zadáno: 26.8.2016)
SKUTRovo pojetí hry nemusí sednout každému, ale mě to bavilo.
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi milá pohádka. (Prázdniny v Telči 8/2016)
(zadáno: 26.8.2016)
Zábavné i naučné příběhy pro starší děti. (Prázdniny v Telči 7/2016)
(zadáno: 21.5.2016)
Nápadité - dle recenzí jsem však čekala více.
(zadáno: 21.5.2016)
Malinko strašidelné, také však něžné a poetické.
(zadáno: 21.5.2016)
Zábavná, vtipná, hořká komedie. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 21.5.2016)
Milá pohádka pro děti. Skvělý Trautenberk!
(zadáno: 9.4.2016)
Na této inscenaci jsou nejzajímavější herecké výkony. Velký potlesk pro Veroniku Gajerovou a Aleše Procházku!
(zadáno: 9.4.2016)
Zábava pro malé i velké a k tomu skvělá tančírna navíc.
(zadáno: 18.3.2016)
Zábavné, výborně zahrané. Úžasná chemie mezi oběma herci. Vřele doporučuji!!!
(zadáno: 21.2.2016)
Hezké představení pro děti z mateřinek.
(zadáno: 21.2.2016)
Sympatická romantická konverzační komedie. Velmi dobrý Aleš Háma v roli Johnnyho.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >