Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Jan Pařízek: 8 % (42)
Lukáš Dubský: 8 % (27)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)
Helena Grégrová: 9 % (52)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 1.2.2017)
Libozvuky - Divadlo Minor: 80 %
Velice příjemné alternativní osvěžení v produkci pro dětské diváky. Doporučuji!
(zadáno: 1.2.2017)
Evžen Oněgin - Městská divadla pražská: 70 %
Působivá scéna, velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů. Svižná inscenace, která by se mohla líbit všem generacím diváků.
(zadáno: 1.2.2017)
Vím, že víš, že vím... - Městská divadla pražská: 30 %
Tato inscenace se bohužel opravdu nepovedla. Špatné herecké výkony jinak velmi dobrých herců.
(zadáno: 31.12.2016)
Audience u královny - Národní divadlo: 80 %
Tato inscenace mne velmi mile překvapila. Scéna je sice statická a ve druhé půli by se dalo skutečně škrtat, ale hra stále udržela moji pozornost. A samozřejmě největším kladem je bravurní herecký výkon I. Janžurové v roli Alžběty II. Dále mne zaujali I. Bareš a T. Medvecká.
(zadáno: 31.12.2016)
Princové jsou na draka - Divadlo F.X.Šaldy Liberec: 70 %
65 %.
Skromný jednoduchý písničkový muzikál. Nejlépe zahraný a též nejzábavnější byl král v podání L. Jeníka.
(zadáno: 30.11.2016)
O pejskovi a kočičce - Divadlo Minor: 70 %
O pejskovi a kočičce trochu jinak než známe, ale přesto zábavně. Jako vždy v Minoru se baví malí i velcí.
(zadáno: 30.11.2016)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 70 %
74 %.
Velmi dobře udělaná oddychovka. Inscenace není ničím objevná, ale má švih a spád. Výborné herecké výkony všech, nejvíce se mi líbili K. Frejová, B. Popková a J. Šmíd.
(zadáno: 26.10.2016)
Tři holky jako květ - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Všechny herečky odvedly uvěřitelné herecké výkony, nejvíce se mi však líbila I. Pazderková. Bylo to zábavné, vtipné i dojemné, zkrátka taková holčičí záležitost.
(zadáno: 26.10.2016)
Mami, už tam budem? - Divadlo Minor: 70 %
74 %. Parádní minorská jízda!
(zadáno: 26.10.2016)
Olga (Horrory z Hrádečku) - Divadlo Letí: 90 %
Opravdu zdařilá inscenace. Jako Olga je Pavlína Štorková skvělá! Doporučuji!
(zadáno: 28.9.2016)
Ať žijí duchové - Divadlo rozmanitostí: 70 %
Hravé představení, které baví nejen děti, ale i dospělé.
(zadáno: 28.9.2016)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 80 %
Velmi dobré herecké výkony (P. Štorková, V. Polívka). Krásné kostýmy i scéna. Patos, sentiment - v této inscenaci se mi to líbilo.
(zadáno: 26.8.2016)
Veselé paničky windsorské - Letní shakespearovské slavnosti: 60 %
Velmi nenáročná letní podívaná.
(zadáno: 26.8.2016)
Sen noci svatojánské - Letní shakespearovské slavnosti: 80 %
SKUTRovo pojetí hry nemusí sednout každému, ale mě to bavilo.
(zadáno: 26.8.2016)
O vodníkovi z Čertovky - Divadlo Cylindr: 60 %
Velmi milá pohádka. (Prázdniny v Telči 8/2016)
(zadáno: 26.8.2016)
Oheň na hoře - Divadlo Cylindr: 70 %
Zábavné i naučné příběhy pro starší děti. (Prázdniny v Telči 7/2016)
(zadáno: 21.5.2016)
Drama v kostce, pokus 2 - Mystérium skutečnosti - Studio Ypsilon: 70 %
Nápadité - dle recenzí jsem však čekala více.
(zadáno: 21.5.2016)
O Malence - Divadlo Minor: 70 %
Malinko strašidelné, také však něžné a poetické.
(zadáno: 21.5.2016)
Zakázané uvolnění - A studio Rubín: 80 %
Zábavná, vtipná, hořká komedie. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 21.5.2016)
Krkonošské pohádky - Kulturní portál.cz: 80 %
Milá pohádka pro děti. Skvělý Trautenberk!
(zadáno: 9.4.2016)
Kdo se bojí Virginie Woolfové? - Městská divadla pražská: 80 %
Na této inscenaci jsou nejzajímavější herecké výkony. Velký potlesk pro Veroniku Gajerovou a Aleše Procházku!
(zadáno: 9.4.2016)
Anežka chce tančit - Divadlo Minor: 80 %
Zábava pro malé i velké a k tomu skvělá tančírna navíc.
(zadáno: 18.3.2016)
Venuše v kožichu - Prague Shakespeare Company: 80 %
Zábavné, výborně zahrané. Úžasná chemie mezi oběma herci. Vřele doporučuji!!!
(zadáno: 21.2.2016)
O pejskovi a kočičce - Divadlo AHA!: 60 %
Hezké představení pro děti z mateřinek.
(zadáno: 21.2.2016)
Frankie & Johnny - Divadlo v Rytířské: 70 %
Sympatická romantická konverzační komedie. Velmi dobrý Aleš Háma v roli Johnnyho.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >