Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (57)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Lukáš Dubský: 8 % (30)
Jiří Landa: 9 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 23.9.2017)
Herecký koncert - všichni hráli výborně.
(zadáno: 2.9.2017)
65 %
Vcelku vtipná crazy komedie.
(zadáno: 28.6.2017)
Zážitek!!! Děkuji.
(zadáno: 28.6.2017)
Příjemná oddychovka.
(zadáno: 26.5.2017)
S touto inscenací jsem se minula. Slovenština skutečně dává inscenaci větší šmrnc, přesto mi to nepřišlo příliš vtipné - nutno dodat, že v divadelním sále jsem byla v menšině.
(zadáno: 28.4.2017)
Vtipná pohádka, která si na nic nehraje. Myslím, že by se opravdu mohli pobavit malí i velcí. Nejzábavnější byl Černý humor v podání M. Rumla.
(zadáno: 28.4.2017)
74 %
Příjemné představení, z kterého odcházíte v dobré náladě.
(zadáno: 2.4.2017)
Tento Čechov je zinscenován klasicky bez žádných výstřelků. Scéna v podzimní náladě, posmutnělá atmosféra a skvělý Aleš Procházka v roli Astrova.
(zadáno: 2.4.2017)
Kvalitní vtipná konverzační komedie ve svižném tempu. A navíc si herci představení náramně užívali.
(zadáno: 1.3.2017)
Představení pro menší diváky, které osloví jednoduchý a přehledný děj.
(zadáno: 1.3.2017)
Zajímavá sonda do jednoho manželství. Na herecký projev Nataši Burger jsem si musela chvíli zvykat, naopak příjemným překvapením byl klidný nadhled Jaroslava Duška.
(zadáno: 1.3.2017)
Vtipné i mrazivé zároveň a samozřejmě skvělá Pavlína Štorková!
(derniéra Švandovo divadlo)
(zadáno: 1.2.2017)
Velice příjemné alternativní osvěžení v produkci pro dětské diváky. Doporučuji!
(zadáno: 1.2.2017)
Působivá scéna, velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů. Svižná inscenace, která by se mohla líbit všem generacím diváků.
(zadáno: 1.2.2017)
Tato inscenace se bohužel opravdu nepovedla. Špatné herecké výkony jinak velmi dobrých herců.
(zadáno: 31.12.2016)
Tato inscenace mne velmi mile překvapila. Scéna je sice statická a ve druhé půli by se dalo skutečně škrtat, ale hra stále udržela moji pozornost. A samozřejmě největším kladem je bravurní herecký výkon I. Janžurové v roli Alžběty II. Dále mne zaujali I. Bareš a T. Medvecká.
(zadáno: 31.12.2016)
65 %.
Skromný jednoduchý písničkový muzikál. Nejlépe zahraný a též nejzábavnější byl král v podání L. Jeníka.
(zadáno: 30.11.2016)
O pejskovi a kočičce trochu jinak než známe, ale přesto zábavně. Jako vždy v Minoru se baví malí i velcí.
(zadáno: 30.11.2016)
74 %.
Velmi dobře udělaná oddychovka. Inscenace není ničím objevná, ale má švih a spád. Výborné herecké výkony všech, nejvíce se mi líbili K. Frejová, B. Popková a J. Šmíd.
(zadáno: 26.10.2016)
Všechny herečky odvedly uvěřitelné herecké výkony, nejvíce se mi však líbila I. Pazderková. Bylo to zábavné, vtipné i dojemné, zkrátka taková holčičí záležitost.
(zadáno: 26.10.2016)
74 %. Parádní minorská jízda!
(zadáno: 26.10.2016)
Opravdu zdařilá inscenace. Jako Olga je Pavlína Štorková skvělá! Doporučuji!
(zadáno: 28.9.2016)
Hravé představení, které baví nejen děti, ale i dospělé.
(zadáno: 28.9.2016)
Velmi dobré herecké výkony (P. Štorková, V. Polívka). Krásné kostýmy i scéna. Patos, sentiment - v této inscenaci se mi to líbilo.
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi nenáročná letní podívaná.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >