Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (55)
Jan Pařízek: 8 % (45)
Lukáš Dubský: 8 % (28)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 28.6.2017)
Zážitek!!! Děkuji.
(zadáno: 29.9.2019)
derniéra
Inscenace, z které mrazilo v zádech. Výborně zahrané, děj neztrácel tempo, opravdu povedené.
(zadáno: 26.10.2016)
Opravdu zdařilá inscenace. Jako Olga je Pavlína Štorková skvělá! Doporučuji!
(zadáno: 29.9.2019)
Jako ze života... Tak vtipné, až z toho mrazí. Doporučuji!!!
(zadáno: 10.3.2018)
Milé retro v laskavě-ironickém hávu. Skvělé projekce. Výborná Eva Hacurová jako Mladá kněžna. Příjemné překvapení, že Lucerna může bavit.
(zadáno: 31.3.2019)
Nápadité, neuvěřitelně vtipné, poučné (i pro některé dospěláky:) Jedno z nejlepších představení pro děti, které jsem viděla.
(zadáno: 2.5.2018)
Představení, z kterého se na vás valí nepředstavitelná energie a k tomu skvělý Marek Němec v hlavní roli. (derniéra Divadlo v Celetné)
(zadáno: 21.5.2016)
Zábavná, vtipná, hořká komedie. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 27.1.2018)
Silné příběhy žen z nám vzdálené i tajemné židovské ortodoxní komunity. Velmi zajímavá scéna. A herecká stránka na jedničku!
(zadáno: 26.10.2016)
Všechny herečky odvedly uvěřitelné herecké výkony, nejvíce se mi však líbila I. Pazderková. Bylo to zábavné, vtipné i dojemné, zkrátka taková holčičí záležitost.
(zadáno: 23.10.2017)
Krásný příběh v milém dojemném podání divadla Cylindr.
(zadáno: 19.12.2015)
Romantická dobrodružná komedie, která pobaví, má spád, výborné herecké výkony, zkrátka povedené představení.
(zadáno: 31.12.2016)
Tato inscenace mne velmi mile překvapila. Scéna je sice statická a ve druhé půli by se dalo skutečně škrtat, ale hra stále udržela moji pozornost. A samozřejmě největším kladem je bravurní herecký výkon I. Janžurové v roli Alžběty II. Dále mne zaujali I. Bareš a T. Medvecká.
(zadáno: 21.10.2018)
75 %
Je to ptákovina, ale opravdu zábavná a vtipná. A nejlepší byl Petr Vančura!
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Povedená inscenace na půdě Vinohradského divadla. Výborné herecké výkony. Působivá atmosféra.
(zadáno: 24.6.2018)
75 %
Komorní Anna Karenina o pěti hercích. Velkolepý příběh se na diváky přenesl z jeviště v plné síle.
(zadáno: 1.12.2018)
Děti nadšeně reagovaly hned, jak představení začalo a bavilo je to celou dobu. Parádní pantomima pro nejmenší!
(zadáno: 5.1.2018)
Svižná komedie, kde se celkem rychle střídají vtipné situace s těmi, kde by se dusno mohlo krájet. Aktuální, veselé i smutné, absurdní, bavili jsme se.
(zadáno: 1.12.2018)
75 %
V podstatě se jedná o sentimentální komedii, ale zahranou s noblesou a nadhledem. Ch. Poullain má po letech již představení v malíku, M. Kraus ji zdatně sekundoval. Zkrátka takové milé. (Studio DVA divadlo - Malá scéna).
(zadáno: 31.3.2019)
Výborná herecká souhra, výborná scéna. Bavilo mě to.
(zadáno: 21.10.2018)
Působivá inscenace, která je založena na hereckých výkonech. Má rychlý spád bez hluchých míst, snad jen ten konec mohl být více vygradován. Představení, které stojí za návštěvu.
(zadáno: 18.3.2016)
Zábavné, výborně zahrané. Úžasná chemie mezi oběma herci. Vřele doporučuji!!!
(zadáno: 1.2.2017)
Velice příjemné alternativní osvěžení v produkci pro dětské diváky. Doporučuji!
(zadáno: 28.9.2016)
Velmi dobré herecké výkony (P. Štorková, V. Polívka). Krásné kostýmy i scéna. Patos, sentiment - v této inscenaci se mi to líbilo.
(zadáno: 23.10.2017)
75 %
Hutné drama, po jehož skončení je určitě o čem přemýšlet.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>