Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Jan Pařízek: 8 % (42)
Lukáš Dubský: 8 % (27)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)
Helena Grégrová: 9 % (52)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 28.6.2017)
Tramvaj do stanice Touha - Činoherní klub: 100 %
Zážitek!!! Děkuji.
(zadáno: 29.9.2019)
Společenstvo vlastníků - Divadlo Vosto5: 90 %
Jako ze života... Tak vtipné, až z toho mrazí. Doporučuji!!!
(zadáno: 29.9.2019)
Smrt a dívka - Divadlo Ungelt: 90 %
derniéra
Inscenace, z které mrazilo v zádech. Výborně zahrané, děj neztrácel tempo, opravdu povedené.
(zadáno: 26.10.2016)
Olga (Horrory z Hrádečku) - Divadlo Letí: 90 %
Opravdu zdařilá inscenace. Jako Olga je Pavlína Štorková skvělá! Doporučuji!
(zadáno: 10.3.2018)
Lucerna - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Milé retro v laskavě-ironickém hávu. Skvělé projekce. Výborná Eva Hacurová jako Mladá kněžna. Příjemné překvapení, že Lucerna může bavit.
(zadáno: 31.3.2019)
Demokracie - Divadlo Minor: 90 %
Nápadité, neuvěřitelně vtipné, poučné (i pro některé dospěláky:) Jedno z nejlepších představení pro děti, které jsem viděla.
(zadáno: 2.5.2018)
Klub rváčů - Činoherní studio Ústí nad Labem: 80 %
Představení, z kterého se na vás valí nepředstavitelná energie a k tomu skvělý Marek Němec v hlavní roli. (derniéra Divadlo v Celetné)
(zadáno: 21.5.2016)
Zakázané uvolnění - A studio Rubín: 80 %
Zábavná, vtipná, hořká komedie. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 27.1.2018)
Mikve - Národní divadlo: 80 %
Silné příběhy žen z nám vzdálené i tajemné židovské ortodoxní komunity. Velmi zajímavá scéna. A herecká stránka na jedničku!
(zadáno: 26.10.2016)
Tři holky jako květ - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Všechny herečky odvedly uvěřitelné herecké výkony, nejvíce se mi však líbila I. Pazderková. Bylo to zábavné, vtipné i dojemné, zkrátka taková holčičí záležitost.
(zadáno: 23.10.2017)
Ronja, dcera loupežníka - Divadlo Cylindr: 80 %
Krásný příběh v milém dojemném podání divadla Cylindr.
(zadáno: 19.12.2015)
Africká královna - Divadlo Palace: 80 %
Romantická dobrodružná komedie, která pobaví, má spád, výborné herecké výkony, zkrátka povedené představení.
(zadáno: 31.12.2016)
Audience u královny - Národní divadlo: 80 %
Tato inscenace mne velmi mile překvapila. Scéna je sice statická a ve druhé půli by se dalo skutečně škrtat, ale hra stále udržela moji pozornost. A samozřejmě největším kladem je bravurní herecký výkon I. Janžurové v roli Alžběty II. Dále mne zaujali I. Bareš a T. Medvecká.
(zadáno: 18.3.2016)
Venuše v kožichu - Prague Shakespeare Company: 80 %
Zábavné, výborně zahrané. Úžasná chemie mezi oběma herci. Vřele doporučuji!!!
(zadáno: 1.12.2018)
Šest tanečních hodin v šesti týdnech - Divadlo Bolka Polívky: 80 %
75 %
V podstatě se jedná o sentimentální komedii, ale zahranou s noblesou a nadhledem. Ch. Poullain má po letech již představení v malíku, M. Kraus ji zdatně sekundoval. Zkrátka takové milé. (Studio DVA divadlo - Malá scéna).
(zadáno: 31.3.2019)
Mýcení - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Výborná herecká souhra, výborná scéna. Bavilo mě to.
(zadáno: 21.10.2018)
Čarodějky ze Salemu - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Působivá inscenace, která je založena na hereckých výkonech. Má rychlý spád bez hluchých míst, snad jen ten konec mohl být více vygradován. Představení, které stojí za návštěvu.
(zadáno: 31.3.2018)
Zamilovaný Shakespeare - Divadlo pod Palmovkou: 80 %
75 %
V inscenaci byly potlačeny ty smutnější tóny a mezi hlavními představiteli to mohlo ještě více jiskřit, ale i tak vznikla velmi příjemná inscenace. Bavila jsem se.
(zadáno: 1.2.2017)
Libozvuky - Divadlo Minor: 80 %
Velice příjemné alternativní osvěžení v produkci pro dětské diváky. Doporučuji!
(zadáno: 28.9.2016)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 80 %
Velmi dobré herecké výkony (P. Štorková, V. Polívka). Krásné kostýmy i scéna. Patos, sentiment - v této inscenaci se mi to líbilo.
(zadáno: 23.10.2017)
Pankrác ´45 - Švandovo divadlo: 80 %
75 %
Hutné drama, po jehož skončení je určitě o čem přemýšlet.
(zadáno: 1.3.2017)
Marie Antoinetta - Městské divadlo Kladno: 80 %
Vtipné i mrazivé zároveň a samozřejmě skvělá Pavlína Štorková!
(derniéra Švandovo divadlo)
(zadáno: 9.4.2016)
Anežka chce tančit - Divadlo Minor: 80 %
Zábava pro malé i velké a k tomu skvělá tančírna navíc.
(zadáno: 2.5.2018)
Úplné zatmění - Městské divadlo Mladá Boleslav: 80 %
Inscenace pro tzv. náročného diváka. Hra udržela moji pozornost po celou dobu, ale věřím, že není pro každého. Největší předností jsou herecké výkony obou hlavních představitelů, kteří jdou až na dřeň. (Švandovo divadlo)
(zadáno: 26.8.2016)
Sen noci svatojánské - Letní shakespearovské slavnosti: 80 %
SKUTRovo pojetí hry nemusí sednout každému, ale mě to bavilo.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>