Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (57)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Lukáš Dubský: 8 % (31)
Jiří Landa: 9 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 5.1.2018)
Svižná komedie, kde se celkem rychle střídají vtipné situace s těmi, kde by se dusno mohlo krájet. Aktuální, veselé i smutné, absurdní, bavili jsme se.
(zadáno: 27.1.2018)
Silné příběhy žen z nám vzdálené i tajemné židovské ortodoxní komunity. Velmi zajímavá scéna. A herecká stránka na jedničku!
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
V inscenaci byly potlačeny ty smutnější tóny a mezi hlavními představiteli to mohlo ještě více jiskřit, ale i tak vznikla velmi příjemná inscenace. Bavila jsem se.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Povedená inscenace na půdě Vinohradského divadla. Výborné herecké výkony. Působivá atmosféra.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Minor jako vždy nezklamal. Opět pořádné divadlo pro děti.
(zadáno: 2.5.2018)
Představení, z kterého se na vás valí nepředstavitelná energie a k tomu skvělý Marek Němec v hlavní roli. (derniéra Divadlo v Celetné)
(zadáno: 2.5.2018)
Inscenace pro tzv. náročného diváka. Hra udržela moji pozornost po celou dobu, ale věřím, že není pro každého. Největší předností jsou herecké výkony obou hlavních představitelů, kteří jdou až na dřeň. (Švandovo divadlo)
(zadáno: 29.5.2018)
85 %
Napínavá dojemná romantika bez sentimentu. Výborně zahrané.
(zadáno: 24.6.2018)
75 %
Komorní Anna Karenina o pěti hercích. Velkolepý příběh se na diváky přenesl z jeviště v plné síle.
(zadáno: 21.10.2018)
75 %
Je to ptákovina, ale opravdu zábavná a vtipná. A nejlepší byl Petr Vančura!
(zadáno: 21.10.2018)
Působivá inscenace, která je založena na hereckých výkonech. Má rychlý spád bez hluchých míst, snad jen ten konec mohl být více vygradován. Představení, které stojí za návštěvu.
(zadáno: 1.12.2018)
Děti nadšeně reagovaly hned, jak představení začalo a bavilo je to celou dobu. Parádní pantomima pro nejmenší!
(zadáno: 1.12.2018)
75 %
V podstatě se jedná o sentimentální komedii, ale zahranou s noblesou a nadhledem. Ch. Poullain má po letech již představení v malíku, M. Kraus ji zdatně sekundoval. Zkrátka takové milé. (Studio DVA divadlo - Malá scéna).
(zadáno: 31.3.2019)
Výborná herecká souhra, výborná scéna. Bavilo mě to.
(zadáno: 29.9.2019)
Trošku didaktické, ale v žádném případě nudné. Takových inscenací je třeba.
(zadáno: 29.9.2019)
Kompaktní inscenace s tísnivou atmosférou. Za mě oba hlavní představitelé zahráli skvěle!
(zadáno: 1.1.2020)
75 % - Poctivé divadlo, možná by mohla být inscenace maličko kratší.
(zadáno: 1.1.2020)
75 % - Skvělá Eliška Balzerová!
(zadáno: 1.1.2020)
Povedená pohádka. % navíc dávám za B. Kohoutovou a J. Cinu - stejně dobří jako originál.
(zadáno: 4.8.2020)
(zadáno: 19.12.2015)
Milé nenáročné představení. Velmi dobré výkony D. Ratajského a A. Krejčíkové.
(zadáno: 15.1.2016)
Skvělý Jan Vondráček! Hře výrazně pomohlo umístění děje do současných Benátek.
(zadáno: 21.2.2016)
Sympatická romantická konverzační komedie. Velmi dobrý Aleš Háma v roli Johnnyho.
(zadáno: 21.5.2016)
Malinko strašidelné, také však něžné a poetické.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>