Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (57)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Lukáš Dubský: 8 % (31)
Jiří Landa: 9 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 21.5.2016)
Nápadité - dle recenzí jsem však čekala více.
(zadáno: 26.8.2016)
Zábavné i naučné příběhy pro starší děti. (Prázdniny v Telči 7/2016)
(zadáno: 28.9.2016)
Hravé představení, které baví nejen děti, ale i dospělé.
(zadáno: 26.10.2016)
74 %. Parádní minorská jízda!
(zadáno: 30.11.2016)
74 %.
Velmi dobře udělaná oddychovka. Inscenace není ničím objevná, ale má švih a spád. Výborné herecké výkony všech, nejvíce se mi líbili K. Frejová, B. Popková a J. Šmíd.
(zadáno: 30.11.2016)
O pejskovi a kočičce trochu jinak než známe, ale přesto zábavně. Jako vždy v Minoru se baví malí i velcí.
(zadáno: 31.12.2016)
65 %.
Skromný jednoduchý písničkový muzikál. Nejlépe zahraný a též nejzábavnější byl král v podání L. Jeníka.
(zadáno: 1.2.2017)
Působivá scéna, velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů. Svižná inscenace, která by se mohla líbit všem generacím diváků.
(zadáno: 1.3.2017)
Zajímavá sonda do jednoho manželství. Na herecký projev Nataši Burger jsem si musela chvíli zvykat, naopak příjemným překvapením byl klidný nadhled Jaroslava Duška.
(zadáno: 2.4.2017)
Kvalitní vtipná konverzační komedie ve svižném tempu. A navíc si herci představení náramně užívali.
(zadáno: 2.4.2017)
Tento Čechov je zinscenován klasicky bez žádných výstřelků. Scéna v podzimní náladě, posmutnělá atmosféra a skvělý Aleš Procházka v roli Astrova.
(zadáno: 28.4.2017)
74 %
Příjemné představení, z kterého odcházíte v dobré náladě.
(zadáno: 28.4.2017)
Vtipná pohádka, která si na nic nehraje. Myslím, že by se opravdu mohli pobavit malí i velcí. Nejzábavnější byl Černý humor v podání M. Rumla.
(zadáno: 28.6.2017)
Příjemná oddychovka.
(zadáno: 2.9.2017)
65 %
Vcelku vtipná crazy komedie.
(zadáno: 23.9.2017)
Herecký koncert - všichni hráli výborně.
(zadáno: 5.1.2018)
Vtipná ironická jednohubka (derniéra).
(zadáno: 29.5.2018)
75 %
Velice pozitivní inscenace, vtipná, s nadhledem a taky nekorektní, což je vlastně docela osvobozující. Není pro každého, ale své diváky si podle ohlasů v sále určitě našla. A herce to myslím bavilo hrát.
(zadáno: 31.8.2018)
Příjemná letní produkce.
(zadáno: 21.10.2018)
Komorní niterné představení, které děti dokáže zaujmout. A liška je skutečně kouzelná.
(zadáno: 1.12.2018)
Příjemný večer.
(zadáno: 31.3.2019)
Spíše pro ženy, matky a dcery.... Velmi dobře zpracované.
(zadáno: 31.3.2019)
Dětem se líbilo, a to se počítá:)
(zadáno: 31.3.2019)
Milá inscenace, která dětem poutavě zprostředkuje příběh a pocity nevidomé holčičky.
(zadáno: 29.9.2019)
Letní scéna Nový svět.
Kvalitní herecké výkony, snad jen text mi nepřišel příliš objevný. Ale jinak příjemný večer.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >