Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Iva Bryndová: 8 % (13)
Jan Pařízek: 8 % (42)
Lukáš Dubský: 8 % (27)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 30.11.2016)
74 %.
Velmi dobře udělaná oddychovka. Inscenace není ničím objevná, ale má švih a spád. Výborné herecké výkony všech, nejvíce se mi líbili K. Frejová, B. Popková a J. Šmíd.
(zadáno: 29.9.2019)
Letní scéna Nový svět.
Kvalitní herecké výkony, snad jen text mi nepřišel příliš objevný. Ale jinak příjemný večer.
(zadáno: 19.12.2015)
Milé nenáročné představení. Velmi dobré výkony D. Ratajského a A. Krejčíkové.
(zadáno: 31.3.2019)
Spíše pro ženy, matky a dcery.... Velmi dobře zpracované.
(zadáno: 29.5.2018)
75 %
Velice pozitivní inscenace, vtipná, s nadhledem a taky nekorektní, což je vlastně docela osvobozující. Není pro každého, ale své diváky si podle ohlasů v sále určitě našla. A herce to myslím bavilo hrát.
(zadáno: 26.8.2016)
Zábavné i naučné příběhy pro starší děti. (Prázdniny v Telči 7/2016)
(zadáno: 2.9.2017)
65 %
Vcelku vtipná crazy komedie.
(zadáno: 5.1.2018)
Vtipná ironická jednohubka (derniéra).
(zadáno: 21.5.2016)
Malinko strašidelné, také však něžné a poetické.
(zadáno: 21.10.2018)
Komorní niterné představení, které děti dokáže zaujmout. A liška je skutečně kouzelná.
(zadáno: 28.9.2016)
Hravé představení, které baví nejen děti, ale i dospělé.
(zadáno: 28.6.2017)
Příjemná oddychovka.
(zadáno: 21.2.2016)
Sympatická romantická konverzační komedie. Velmi dobrý Aleš Háma v roli Johnnyho.
(zadáno: 23.9.2017)
Herecký koncert - všichni hráli výborně.
(zadáno: 15.1.2016)
Skvělý Jan Vondráček! Hře výrazně pomohlo umístění děje do současných Benátek.
(zadáno: 30.11.2016)
O pejskovi a kočičce trochu jinak než známe, ale přesto zábavně. Jako vždy v Minoru se baví malí i velcí.
(zadáno: 21.5.2016)
Nápadité - dle recenzí jsem však čekala více.
(zadáno: 1.3.2017)
Zajímavá sonda do jednoho manželství. Na herecký projev Nataši Burger jsem si musela chvíli zvykat, naopak příjemným překvapením byl klidný nadhled Jaroslava Duška.
(zadáno: 21.2.2016)
Hezké představení pro děti z mateřinek.
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi nenáročná letní podívaná.
(zadáno: 19.12.2015)
Výborné artistické výkony, zejména na trampolíně. Hudební čísla zdařile doplňovala představení, ale samotný příběh by potřeboval větší propracování.
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi milá pohádka. (Prázdniny v Telči 8/2016)
(zadáno: 21.10.2018)
Muzikál není můj oblíbený žánr a ani tento mě příliš nepřesvědčil. Několik scén je skutečně velkolepých, ale na můj vkus je představení zbytečně dlouhé a hlavně příběh ubíhal dost klopotně. Vojtěch Dyk s přehledem ovládl celé jeviště a herecky i pěvecky čněl nad ostatními. Při přestavení se několikrát ozývalo bravo - takže milovníky muzikálů by tato inscenace neměla zklamat.
(zadáno: 31.3.2019)
Takové lehoučké představení, které nezanechalo hlubší dojem.
(zadáno: 1.3.2017)
Představení pro menší diváky, které osloví jednoduchý a přehledný děj.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >