Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (57)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Lukáš Dubský: 8 % (30)
Jiří Landa: 9 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 31.3.2019)
Spíše pro ženy, matky a dcery.... Velmi dobře zpracované.
(zadáno: 19.12.2015)
Romantická dobrodružná komedie, která pobaví, má spád, výborné herecké výkony, zkrátka povedené představení.
(zadáno: 9.4.2016)
Zábava pro malé i velké a k tomu skvělá tančírna navíc.
(zadáno: 24.6.2018)
75 %
Komorní Anna Karenina o pěti hercích. Velkolepý příběh se na diváky přenesl z jeviště v plné síle.
(zadáno: 28.9.2016)
Hravé představení, které baví nejen děti, ale i dospělé.
(zadáno: 31.12.2016)
Tato inscenace mne velmi mile překvapila. Scéna je sice statická a ve druhé půli by se dalo skutečně škrtat, ale hra stále udržela moji pozornost. A samozřejmě největším kladem je bravurní herecký výkon I. Janžurové v roli Alžběty II. Dále mne zaujali I. Bareš a T. Medvecká.
(zadáno: 23.9.2017)
Herecký koncert - všichni hráli výborně.
(zadáno: 29.9.2019)
Trošku didaktické, ale v žádném případě nudné. Takových inscenací je třeba.
(zadáno: 21.10.2018)
Působivá inscenace, která je založena na hereckých výkonech. Má rychlý spád bez hluchých míst, snad jen ten konec mohl být více vygradován. Představení, které stojí za návštěvu.
(zadáno: 30.11.2016)
74 %.
Velmi dobře udělaná oddychovka. Inscenace není ničím objevná, ale má švih a spád. Výborné herecké výkony všech, nejvíce se mi líbili K. Frejová, B. Popková a J. Šmíd.
(zadáno: 30.11.2017)
Nápadité, muzikální, vtipné. (Divadlo v Celetné)
(zadáno: 2.5.2018)
Roztomilé divadélko pro nejmenší diváky.
(zadáno: 31.3.2019)
Nápadité, neuvěřitelně vtipné, poučné (i pro některé dospěláky:) Jedno z nejlepších představení pro děti, které jsem viděla.
(zadáno: 29.5.2018)
85 %
Napínavá dojemná romantika bez sentimentu. Výborně zahrané.
(zadáno: 1.1.2020)
Povedená klasika, road trip výborný nápad. Skvělý Radek Valenta.
(zadáno: 21.5.2016)
Nápadité - dle recenzí jsem však čekala více.
(zadáno: 1.1.2020)
Skvělá Eva Hacurová - budoucí hvězda.
(zadáno: 19.12.2015)
Milé nenáročné představení. Velmi dobré výkony D. Ratajského a A. Krejčíkové.
(zadáno: 1.2.2017)
Působivá scéna, velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů. Svižná inscenace, která by se mohla líbit všem generacím diváků.
(zadáno: 1.3.2017)
Představení pro menší diváky, které osloví jednoduchý a přehledný děj.
(zadáno: 21.2.2016)
Sympatická romantická konverzační komedie. Velmi dobrý Aleš Háma v roli Johnnyho.
(zadáno: 19.12.2015)
Výborné představení. Nápaditá režie, skvělý P. Děrgel.
(zadáno: 27.1.2018)
Milá ekologická pohádka pro nejmenší.
(zadáno: 1.1.2020)
75 % - Skvělá Eliška Balzerová!
(zadáno: 2.4.2017)
Kvalitní vtipná konverzační komedie ve svižném tempu. A navíc si herci představení náramně užívali.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>