Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Jan Pařízek: 8 % (42)
Lukáš Dubský: 8 % (27)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)
Helena Grégrová: 9 % (52)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 31.3.2019)
A pak přišla Mirna - Divadlo Letí: 70 %
Spíše pro ženy, matky a dcery.... Velmi dobře zpracované.
(zadáno: 19.12.2015)
Africká královna - Divadlo Palace: 80 %
Romantická dobrodružná komedie, která pobaví, má spád, výborné herecké výkony, zkrátka povedené představení.
(zadáno: 9.4.2016)
Anežka chce tančit - Divadlo Minor: 80 %
Zábava pro malé i velké a k tomu skvělá tančírna navíc.
(zadáno: 24.6.2018)
Anna Karenina - Divadlo Cylindr: 80 %
75 %
Komorní Anna Karenina o pěti hercích. Velkolepý příběh se na diváky přenesl z jeviště v plné síle.
(zadáno: 28.9.2016)
Ať žijí duchové - Divadlo rozmanitostí: 70 %
Hravé představení, které baví nejen děti, ale i dospělé.
(zadáno: 31.12.2016)
Audience u královny - Národní divadlo: 80 %
Tato inscenace mne velmi mile překvapila. Scéna je sice statická a ve druhé půli by se dalo skutečně škrtat, ale hra stále udržela moji pozornost. A samozřejmě největším kladem je bravurní herecký výkon I. Janžurové v roli Alžběty II. Dále mne zaujali I. Bareš a T. Medvecká.
(zadáno: 23.9.2017)
Bůh masakru - Činoherní klub: 70 %
Herecký koncert - všichni hráli výborně.
(zadáno: 29.9.2019)
Čapek - Městská divadla pražská: 80 %
Trošku didaktické, ale v žádném případě nudné. Takových inscenací je třeba.
(zadáno: 21.10.2018)
Čarodějky ze Salemu - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Působivá inscenace, která je založena na hereckých výkonech. Má rychlý spád bez hluchých míst, snad jen ten konec mohl být více vygradován. Představení, které stojí za návštěvu.
(zadáno: 30.11.2016)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 70 %
74 %.
Velmi dobře udělaná oddychovka. Inscenace není ničím objevná, ale má švih a spád. Výborné herecké výkony všech, nejvíce se mi líbili K. Frejová, B. Popková a J. Šmíd.
(zadáno: 30.11.2017)
Dášeňka - Divadlo loutek: 80 %
Nápadité, muzikální, vtipné. (Divadlo v Celetné)
(zadáno: 2.5.2018)
Dášenka, čili život štěněte - Divadlo AHA!: 60 %
Roztomilé divadélko pro nejmenší diváky.
(zadáno: 31.3.2019)
Demokracie - Divadlo Minor: 90 %
Nápadité, neuvěřitelně vtipné, poučné (i pro některé dospěláky:) Jedno z nejlepších představení pro děti, které jsem viděla.
(zadáno: 29.5.2018)
Dobrý proti severáku - 3D Company: 80 %
85 %
Napínavá dojemná romantika bez sentimentu. Výborně zahrané.
(zadáno: 21.5.2016)
Drama v kostce, pokus 2 - Mystérium skutečnosti - Studio Ypsilon: 70 %
Nápadité - dle recenzí jsem však čekala více.
(zadáno: 19.12.2015)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Milé nenáročné představení. Velmi dobré výkony D. Ratajského a A. Krejčíkové.
(zadáno: 1.2.2017)
Evžen Oněgin - Městská divadla pražská: 70 %
Působivá scéna, velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů. Svižná inscenace, která by se mohla líbit všem generacím diváků.
(zadáno: 1.3.2017)
Ferda Mravenec - Docela velké divadlo: 60 %
Představení pro menší diváky, které osloví jednoduchý a přehledný děj.
(zadáno: 21.2.2016)
Frankie & Johnny - Divadlo v Rytířské: 70 %
Sympatická romantická konverzační komedie. Velmi dobrý Aleš Háma v roli Johnnyho.
(zadáno: 19.12.2015)
Hamlet - Švandovo divadlo: 80 %
Výborné představení. Nápaditá režie, skvělý P. Děrgel.
(zadáno: 27.1.2018)
Honza a lesní skřítek - Divadlo Cylindr: 60 %
Milá ekologická pohádka pro nejmenší.
(zadáno: 2.4.2017)
Jméno - Divadlo Verze: 70 %
Kvalitní vtipná konverzační komedie ve svižném tempu. A navíc si herci představení náramně užívali.
(zadáno: 29.5.2018)
Jsme v pohodě - Národní divadlo: 70 %
75 %
Velice pozitivní inscenace, vtipná, s nadhledem a taky nekorektní, což je vlastně docela osvobozující. Není pro každého, ale své diváky si podle ohlasů v sále určitě našla. A herce to myslím bavilo hrát.
(zadáno: 5.1.2018)
Kauza Médeia - A studio Rubín: 70 %
Vtipná ironická jednohubka (derniéra).
(zadáno: 9.4.2016)
Kdo se bojí Virginie Woolfové? - Městská divadla pražská: 80 %
Na této inscenaci jsou nejzajímavější herecké výkony. Velký potlesk pro Veroniku Gajerovou a Aleše Procházku!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>