Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Iva Bryndová: 8 % (13)
Jan Pařízek: 8 % (42)
Lukáš Dubský: 8 % (27)
Anežka Hrebiková: 9 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 30.11.2016)
O pejskovi a kočičce trochu jinak než známe, ale přesto zábavně. Jako vždy v Minoru se baví malí i velcí.
(zadáno: 28.4.2017)
Vtipná pohádka, která si na nic nehraje. Myslím, že by se opravdu mohli pobavit malí i velcí. Nejzábavnější byl Černý humor v podání M. Rumla.
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi milá pohádka. (Prázdniny v Telči 8/2016)
(zadáno: 26.8.2016)
Zábavné i naučné příběhy pro starší děti. (Prázdniny v Telči 7/2016)
(zadáno: 26.10.2016)
Opravdu zdařilá inscenace. Jako Olga je Pavlína Štorková skvělá! Doporučuji!
(zadáno: 23.10.2017)
75 %
Hutné drama, po jehož skončení je určitě o čem přemýšlet.
(zadáno: 5.1.2018)
Svižná komedie, kde se celkem rychle střídají vtipné situace s těmi, kde by se dusno mohlo krájet. Aktuální, veselé i smutné, absurdní, bavili jsme se.
(zadáno: 31.12.2016)
65 %.
Skromný jednoduchý písničkový muzikál. Nejlépe zahraný a též nejzábavnější byl král v podání L. Jeníka.
(zadáno: 29.9.2019)
Kompaktní inscenace s tísnivou atmosférou. Za mě oba hlavní představitelé zahráli skvěle!
(zadáno: 23.10.2017)
Krásný příběh v milém dojemném podání divadla Cylindr.
(zadáno: 31.3.2019)
Takové lehoučké představení, které nezanechalo hlubší dojem.
(zadáno: 26.8.2016)
SKUTRovo pojetí hry nemusí sednout každému, ale mě to bavilo.
(zadáno: 1.12.2018)
75 %
V podstatě se jedná o sentimentální komedii, ale zahranou s noblesou a nadhledem. Ch. Poullain má po letech již představení v malíku, M. Kraus ji zdatně sekundoval. Zkrátka takové milé. (Studio DVA divadlo - Malá scéna).
(zadáno: 29.9.2019)
Letní scéna Nový svět.
Kvalitní herecké výkony, snad jen text mi nepřišel příliš objevný. Ale jinak příjemný večer.
(zadáno: 29.9.2019)
derniéra
Inscenace, z které mrazilo v zádech. Výborně zahrané, děj neztrácel tempo, opravdu povedené.
(zadáno: 29.9.2019)
Jako ze života... Tak vtipné, až z toho mrazí. Doporučuji!!!
(zadáno: 2.4.2017)
Tento Čechov je zinscenován klasicky bez žádných výstřelků. Scéna v podzimní náladě, posmutnělá atmosféra a skvělý Aleš Procházka v roli Astrova.
(zadáno: 28.6.2017)
Zážitek!!! Děkuji.
(zadáno: 26.10.2016)
Všechny herečky odvedly uvěřitelné herecké výkony, nejvíce se mi však líbila I. Pazderková. Bylo to zábavné, vtipné i dojemné, zkrátka taková holčičí záležitost.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Povedená inscenace na půdě Vinohradského divadla. Výborné herecké výkony. Působivá atmosféra.
(zadáno: 2.5.2018)
Inscenace pro tzv. náročného diváka. Hra udržela moji pozornost po celou dobu, ale věřím, že není pro každého. Největší předností jsou herecké výkony obou hlavních představitelů, kteří jdou až na dřeň. (Švandovo divadlo)
(zadáno: 28.6.2017)
Příjemná oddychovka.
(zadáno: 31.8.2018)
Příjemná letní produkce.
(zadáno: 18.3.2016)
Zábavné, výborně zahrané. Úžasná chemie mezi oběma herci. Vřele doporučuji!!!
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi nenáročná letní podívaná.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >