Profil uživatele

Margaret

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (13)
Helena Grégrová: 8 % (57)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Lukáš Dubský: 8 % (30)
Jiří Landa: 9 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 30.11.2017)
Průměrná hra s pár světlými okamžiky.
(zadáno: 21.10.2018)
75 %
Je to ptákovina, ale opravdu zábavná a vtipná. A nejlepší byl Petr Vančura!
(zadáno: 31.3.2019)
Výborná herecká souhra, výborná scéna. Bavilo mě to.
(zadáno: 31.3.2018)
75 %
Minor jako vždy nezklamal. Opět pořádné divadlo pro děti.
(zadáno: 1.1.2020)
75 % - Poctivé divadlo, možná by mohla být inscenace maličko kratší.
(zadáno: 21.5.2016)
Malinko strašidelné, také však něžné a poetické.
(zadáno: 21.2.2016)
Hezké představení pro děti z mateřinek.
(zadáno: 30.11.2016)
O pejskovi a kočičce trochu jinak než známe, ale přesto zábavně. Jako vždy v Minoru se baví malí i velcí.
(zadáno: 28.4.2017)
Vtipná pohádka, která si na nic nehraje. Myslím, že by se opravdu mohli pobavit malí i velcí. Nejzábavnější byl Černý humor v podání M. Rumla.
(zadáno: 26.8.2016)
Velmi milá pohádka. (Prázdniny v Telči 8/2016)
(zadáno: 26.8.2016)
Zábavné i naučné příběhy pro starší děti. (Prázdniny v Telči 7/2016)
(zadáno: 26.10.2016)
Opravdu zdařilá inscenace. Jako Olga je Pavlína Štorková skvělá! Doporučuji!
(zadáno: 23.10.2017)
75 %
Hutné drama, po jehož skončení je určitě o čem přemýšlet.
(zadáno: 5.1.2018)
Svižná komedie, kde se celkem rychle střídají vtipné situace s těmi, kde by se dusno mohlo krájet. Aktuální, veselé i smutné, absurdní, bavili jsme se.
(zadáno: 31.12.2016)
65 %.
Skromný jednoduchý písničkový muzikál. Nejlépe zahraný a též nejzábavnější byl král v podání L. Jeníka.
(zadáno: 29.9.2019)
Kompaktní inscenace s tísnivou atmosférou. Za mě oba hlavní představitelé zahráli skvěle!
(zadáno: 23.10.2017)
Krásný příběh v milém dojemném podání divadla Cylindr.
(zadáno: 31.3.2019)
Takové lehoučké představení, které nezanechalo hlubší dojem.
(zadáno: 26.8.2016)
SKUTRovo pojetí hry nemusí sednout každému, ale mě to bavilo.
(zadáno: 1.12.2018)
75 %
V podstatě se jedná o sentimentální komedii, ale zahranou s noblesou a nadhledem. Ch. Poullain má po letech již představení v malíku, M. Kraus ji zdatně sekundoval. Zkrátka takové milé. (Studio DVA divadlo - Malá scéna).
(zadáno: 1.1.2020)
Povedená pohádka. % navíc dávám za B. Kohoutovou a J. Cinu - stejně dobří jako originál.
(zadáno: 29.9.2019)
Letní scéna Nový svět.
Kvalitní herecké výkony, snad jen text mi nepřišel příliš objevný. Ale jinak příjemný večer.
(zadáno: 29.9.2019)
derniéra
Inscenace, z které mrazilo v zádech. Výborně zahrané, děj neztrácel tempo, opravdu povedené.
(zadáno: 29.9.2019)
Jako ze života... Tak vtipné, až z toho mrazí. Doporučuji!!!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >