Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Marius

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (5)
Iva Bryndová: 19 % (7)
Jiří Landa: 23 % (9)
Pavel Širmer: 30 % (3)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 24.8.2013)
(zadáno: 1.12.2019)
Famózní, bravurní, impozantní. Inscenace po všech stránkách kvalitně provedena. Soňa Hanzlíčková Borková v hlavní roli exceluje. Její výkon předčil snad vše, co jsem měl možnost na českých jevištích vidět a slyšet. Tleskám a smekám. Ani další účinkující však nezůstali ve stínu hlavní hrdinky. Režný, Ondruš, Zaoralová, Klimenda předčili svými výkony všechna očekávání.
(zadáno: 7.8.2013)
Plzeňská Evita mě opravdu nadchla. Hlavní představitelka Soňa Hanzlíčková-Borková roli suverénně zvládla způsobem, za který by se nemusela stydět představitelka role na Broadwayi. I v obrovských výškách je jistá a naopak u pomalých písní umí využít svého talentu. Dále bych chtěl vyzdvihnout také výkon Romana Říčaře-Che a Petry Vraspírové coby Peronovy milenky.
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 7.8.2013)
Muzikál o městě, kde je zakázán tanec. Líbily se mi kostýmy. Scéna byla vytvořená jen z projekcí a 4 panelů, ale do malého prostoru Komorního divadla se celkem hodila. Hlavní představitel Rena Aleš Kohout mě až tak moc nenadchl, ale díky ostatním hercům jsem si představení užil. Vyzdvihl bych výkon Petry Vraspírové, která mě zaujala svým půvabem a příjemnou barvou hlasu v písni Chlap jako Pánbůh a Martina Huběňáka coby Willarda. Dále také Evy Marešové, která překvapila hlavně svým pěveckým výkonem, vtipem a improvizací. Její píseň ,,Mám kluka, co má mě rád" patří k vrcholům představení.
(zadáno: 9.8.2013)
(zadáno: 21.12.2014)
Přenesení do Karlových Varů mi přišlo celkem vhodné a celkové provedení inscenace mě i celkem zaujalo. Vyzdvihl bych Martina Stránského a Andreu Černou.
(zadáno: 26.12.2014)
(zadáno: 9.8.2013)
(zadáno: 9.8.2013)
(zadáno: 9.8.2013)
(zadáno: 23.2.2014)
Velmi dobře provedené představení. Milovníci klasické operety ho skutečně ocení.
(zadáno: 8.3.2014)
Plzeňské divadlo opět dokázalo, že patří mezi nejlepší divadla, která produkují muzikály. Producenti mají vtip, drive, skvělé obsazení v čele s Jiřím Untermüllerem, Janem Křížem. Ostatní představitelé a celá company podali též skvělé výkony. Představení bylo skvěle nazvučeno. Velmi povedné choreografie, včetně stepu. Plus Veronika Veselá je v roli Ully neskutečně sexy a neodolatelná.
(zadáno: 21.12.2014)
Příjemné a oddechové představení. Všichni účinkující podali velmi vyrovnané výkony. Soňa Hanzlíčková Borková, Jozef Hruškoci, Aleš Kohout i Venuše Dvořáková se předvedli ve skvělé pěvecké a herecké formě. Musím také pochaválit skvěle sehraný orchestr vedený Daliborem Bártou a dobré ozvučení pěveckých čísel. Jedině scéna působila někdy až moc prázdným dojmem.

Další stránky hodnocení: 1 2 >