Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (32)
Jan Pařízek: 10 % (88)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (66)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 13.11.2014)
Zajímavá hra o hledání pevných bodů v životě. První půle mi připadala svižnější, závěr poněkud zdlouhavý.
(zadáno: 12.12.2014)
Taková školní estráda.
(zadáno: 7.10.2015)
Představení mělo spád, herecké výkony všech pánů přesvědčivé, určitě stojí za shlédnutí. Myslim, že se obnovená premiéra povedla.
(zadáno: 13.4.2015)
Vynikající herecké i pěvecké výkony. Hlavní role režisér obsadil neuvěřitelně dobře,lépe by to ani nešlo.
(zadáno: 15.3.2018)
Tento nadherný veršovaný text se rozplynul v naprostý chaos. Snaha do této hry vměstnat snad úplně všechno co jde, je zničující. Scéna předimenzovaná, kostýmy nezáživné , hudba nic neříkající. Nevadí mi moderně zpracovaný klasický text, ale musí to mít hlavu a patu a nějakou úroveň, a to nemluvím o délce představení.
(zadáno: 6.1.2016)
Dobře vystavený text, scéna velmi kvalitní, ale něco mi chybělo k dokonalosti. Asi jsem očekávala více.
(zadáno: 10.12.2014)
Už jsem viděla pana Holuba a paní Bohdalovou v lepších hrách. Představení bylo průměrné, herecké výkony mě tentokrát nepřesvědčily.
(zadáno: 15.3.2016)
Výborné herecké výkony. Skvěle vyřešená scéna v druhé půli.
(zadáno: 22.4.2016)
Výborně zahraná inscenace, P. Děrgel podal úžasný výkon. D.Špinar má neuvěřitelný cit k režírování klasiky v moderním hávu. Opravdu hra stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 23.8.2017)
Dovedu si toto zpracování představit na menší scéně. Bohužel prostor mi připadal prázdný, nevyužitý. První část byla místy zdlouhavá, rádo by vtipné pasáže mne neoslovily. Celkově tato hra byla pro mě zklamáním. Jeviště by mohlo být výš postavené, scény odehrávané na zemi vůbec nebyly vidět. Myslím si, že Shakespearovské slavnosti by si zasloužily lepší propracování ( ozvučení, elevacii, atd.)
(zadáno: 22.3.2019)
Představení nebylo vůbec špatné. Asi tato hra spíš osloví dámské publikum. Nenáročné, příjemné.
(zadáno: 17.10.2014)
Letní komedie, která měla své mouchy, ale atmosféra Vyšehradu asi zahrála své.
(zadáno: 7.10.2021)
Herecké výkony byly skvělé, ale přivítala bych větší tempo hry.
(zadáno: 24.2.2017)
Výborný text, výborné herecké výkony.
(zadáno: 7.2.2017)
Zajímavý komorní kousek, který výborně sedí do malého divadla. Herecké výkony, jak již jsem zvyklá v tomto divadle, výborné.
(zadáno: 13.12.2014)
Krásné vánoční představení,jak po stránce herecké, tak hudební (nikdy jsem neslyšela písničky Neckáře zpívat tak dokonale). Je to úžasný pocit, že odcházíte a zároveň víte, že příští rok o Vánocích si pro pohlazení a klid v duši, odskočíte do Dlouhé na toto představení.
(zadáno: 22.4.2016)
Nemohu říct, že by mě hra zklamala. Klasika, kraásné dobové kostýmy, vydařená scéna, kdo má rád klasiku se vším všudy tak se hra bude líbit. V některých pasážích bych stopáž krátila.
(zadáno: 30.10.2017)
Souhlasím, že toto představení nemůže oslovit puritánského diváka. Chce to hodně tolerance. Některé scény se mi zdály až přes míru ( ale každý má svou míru někde jinde), spíš poukazuji na to, že v určitých situacích se mi zdálo, že šokovat diváka, bylo až moc plánovité, kdyby se trošku ubralo, bylo by to méně násilné. + 10% za režii, za odvahu nastudovat toto představení, osobitě, výrazně, provokativně.
(zadáno: 7.10.2015)
Krásně strávený večer, výborná režie i herecké výkony. Vše do sebe zapadalo. Musím opět říci, že herci v Dlouhé jsou skvělí hudebníci.
(zadáno: 2.4.2015)
Herecky moc povedená hra,. Tempo hry je malinko stereotypni, závěr by mohl více gradovat.
(zadáno: 7.10.2015)
Bohužel další z  nevydařených premiér tohoto divadla. Dlouhé, nudné bez náboje. Nezaujaly ani herecké výkony.
(zadáno: 24.10.2017)
Toto představení se opravdu povedlo. Vše do sebe zapadalo, režie, hudba, scéna. Herecké výkony všech byly úchvatné. Martin Finger hrál s takovou chutí a nadšením, že až z toho mrazilo. Představení bylo svižné, napínavé, zábavné, místy mrazící, všechno co má mít dobrá hra, abyste odcházeli z divadla spokojení. Děkuji za krásný večer!
(zadáno: 8.7.2014)
Vtipná, oddechová komedie. Michal Dlouhý opět září, ale i ostatní herecké výkony byly velmi vyvážené. Doporučuji si na tuto hru zajít, určitě Vás dobře naladí na zbytek večera.
(zadáno: 8.7.2014)
Skvělé herecké výkony, V. Gajerová byla úžasná. Bohužel příběh se mi zdál zdlouhavý, v první půli byla hluchá místa.
(zadáno: 22.9.2018)
Letní komedie, ale bohužel s prázdným obsahem.