Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (32)
Jan Pařízek: 10 % (88)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (66)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.4.2015)
Unavené, herecky prázdné představení. Nechápu,že tato hra je na repertoáru řadu let. Hry pana Hartla jsou slátaniny,. Opravdu poslední návštěva tohoto divadla,kde jsem viděla podle recenzí to nejlepší,a přece to bylo zoufalé.
(zadáno: 13.4.2015)
Svérázné zpracování,vynikající herecké výkony, zajímavá scéna, perfektní kostýmy. Třetí část se mi zdála trošku zdlouhavá.
(zadáno: 13.4.2015)
Vynikající herecké i pěvecké výkony. Hlavní role režisér obsadil neuvěřitelně dobře,lépe by to ani nešlo.
(zadáno: 2.4.2015)
Herecky moc povedená hra,. Tempo hry je malinko stereotypni, závěr by mohl více gradovat.
(zadáno: 2.4.2015)
(zadáno: 2.4.2015)
Ani neurazí,ani nenadchne. Ptačci mi připadají úplně zbyteční.
(zadáno: 27.3.2015)
Bohužel tento typ humoru mi není blízký, na můj vkus moc jednoduchý,přímočarý,stále se opakující. Pan Preiss se dvojrole zhostil výborně, profesionální výkon. Pan Trojan mi více sedí ve vážnějších kusech.
(zadáno: 23.3.2015)
Velmi zajímavé a neotřelé téma.Tato hra zanechá silný a nezapomenutelný zážitek. Vynikající herecké výkony, moc pěkná, i když jednoduchá scéna
Za mě 85%.
(zadáno: 12.3.2015)
Pátá dohoda je stejně skvělé představení jako Čtyři dohody. Krásné povídání, které Vás naladí na zbytek večera.
(zadáno: 12.3.2015)
Musím říct, skvělý divadelní zážitek, velmi vydařená scéna i kostýmy.Skvělé herecké výkony celého souboru, hudba nezapomenutelná.Škoda, že v březnu byla derniéra.
(zadáno: 12.3.2015)
Ať nejsem velký příznivec muzikálů, musím říct, že jsem byla mile překvapená. Hlavně oceňuji režii, ani chvíli jsem se nenudila, hra měla spád, velmi vtipné momenty, moderní, svěží představení. Po hudební stránce, též velmi vydařené. Pěveckými výkony mě nejvíce oslovila P.Ďuriačová a K. Gudasová, M. Dejdar a A.Háma hercekými výkony.
(zadáno: 12.3.2015)
Vydařený muzikál, s velmi zajímavou scénou, herecké i pěvecké výkony všech herců jsou vyvážené.
(zadáno: 12.3.2015)
Toto hodnocení dávám jen za herecké výkony, jinak nuda, nuda a zas jen nuda.
(zadáno: 12.3.2015)
Oba herci hráli s nesmírným nasazením,jen rovina mezi vážnými a humornými scénami se mi zdála nevyvážená.
(zadáno: 12.3.2015)
Výborná komedie, skvěle zahraná.
(zadáno: 4.2.2015)
Velice jsem se těšila na moderně zpracovanou politickou grotesku. Nic takového jsem v této hře nenašla. Samotný námět mě připadá velmi zajímavý a neotřelý, ale zpracování značně pokulhává. Takový nic neříkající, nudný chaos.
(zadáno: 4.2.2015)
Představení, které má šťávu. Velmi dobré a vyrovnané herecké výkony. Jen mi trochu vadilo, že se hra omezila jen na pohled MM jako naivní blondýny s psychickými problémy. Některé momenty její kariéry nebyly vůbec zohledněny.
(zadáno: 26.1.2015)
Za samotnou hru bych dala 80%, poslední obraz se mi zdál malinko slabší. 90% dávám za nápad nastudovat tuto hru v Baráčnické rychtě, lepší místo snad ani nešlo najít. Nasazení všech herců neuvěřitelné, perfektní zapojení diváků do hry.
(zadáno: 26.1.2015)
Opravdu působivé drama v režii J. Novotného. Velmi kvalitní herecké výkony.
(zadáno: 26.1.2015)
Pokud jste viděli filmovou verzi, tak ať chcete nebo nechcete očekáváte kvalitní představení. A to se povedlo. Velice vkusně a nenásilně zpracovaná psychika lidské nesmělosti a zranitelnosti. D. Sitek byl vynikající. Určitě stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 19.1.2015)
Velice svérázná komedie. Dopředu jsem se o hře informovala, takže mě pojetí a slovník pánů nepřekvapil, byla jsem na vše připravená. Musím pochválit velmi vyrovnané herecké výkony všech představitelů.
(zadáno: 15.1.2015)
Povedená jednoduchá dramatizace klasiky. Klasiku Divadlo na Fidlovače umí. Scéna se mi zdála až moc střízlivá, myslím, že by si zaskoužila větší propracovanost.Jediné co mě rušilo, tak byl "opakující se popěvek" mezi střídáním jednotlivých scén. Osobní poznámka,S.Pogodové při děkovačce by slušela větší pokora ke svým hereckým kolegům.
(zadáno: 12.1.2015)
Pěkně zahraná klasika, která patří na scénu ND.
(zadáno: 18.12.2014)
Výborná akrobacie, na vysoké úrovni. Tento typ divadla na české scéně chyběl, určitě si najde spoustu příznivců. Moc se mi líbil kontakt s diváky.
(zadáno: 13.12.2014)
Krásné vánoční představení,jak po stránce herecké, tak hudební (nikdy jsem neslyšela písničky Neckáře zpívat tak dokonale). Je to úžasný pocit, že odcházíte a zároveň víte, že příští rok o Vánocích si pro pohlazení a klid v duši, odskočíte do Dlouhé na toto představení.