Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (33)
Jan Pařízek: 10 % (89)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (67)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 13.4.2017)
Bohužel se hra v první půli malinko vlekla, druhá už byla svižnější. Nádherné nastudování ve verších, dalo tomuto představení šmrnc. Je velmi zajímavé jak tento text , je stále aktuální .
75%
(zadáno: 5.5.2017)
Kostýmy, scéna i hudební nastudování je zdařilé. Pěkná komedie pro pobavení.,
(zadáno: 14.9.2017)
Tentokrát opravdu zdařilá letní komedie. Nenáročná, oddychová hra.
(zadáno: 6.10.2017)
Určitě tato hra stojí za zhlédnutí. Asi každého neosloví, ale je v ní mnoho pravdivého. Herecké výkony obou hereček jsou velice kvalitní, je patrné, že si představení užívají.
(zadáno: 16.10.2017)
Velmi milé, vhodné pro všechny věkové kategorie.
(zadáno: 20.10.2017)
Opravdu velmi silný zážitek. Téma o kterém musíte přemýšlet ještě hodně dlouho po skončení představení. Obě ženské role byly zahrány výborně, též bych vyzdvihla herectví O. Kavana.
(zadáno: 24.10.2017)
Pro Divadlo na Jezerce neobvyklá hra, schvaluji tento počin, jen tak dál.
(zadáno: 30.10.2017)
Souhlasím, že toto představení nemůže oslovit puritánského diváka. Chce to hodně tolerance. Některé scény se mi zdály až přes míru ( ale každý má svou míru někde jinde), spíš poukazuji na to, že v určitých situacích se mi zdálo, že šokovat diváka, bylo až moc plánovité, kdyby se trošku ubralo, bylo by to méně násilné. + 10% za režii, za odvahu nastudovat toto představení, osobitě, výrazně, provokativně.
(zadáno: 12.3.2018)
Velmi živá, svěží komedie, která vylíčila devadesátky svérázným způsobem. Určitě doporučuji, nudit se nebudete.
(zadáno: 22.5.2018)
Hru jsem již znala, před lety jsem ji zhlédla v Divadle na Jezerce, takže předloha mě nezaskočila. Herecké výkony mě nepřipadaly špatné, až na A. Stropnickou. Myslím, že toto představení by se lépe hodilo na nějakou menší, komornější scénu, určitě by to lépe korespondovalo s typem hry.
(zadáno: 20.1.2019)
Skvělé herecké výkony, obsah hry velice zajímavý, ale přesto mě něco chybělo.Tempo hry mohlo více gradovat.
(zadáno: 22.3.2019)
Představení nebylo vůbec špatné. Asi tato hra spíš osloví dámské publikum. Nenáročné, příjemné.
(zadáno: 22.3.2019)
Hudba, scéna i herecké vykony se mi líbily. Přiznávám, že předlohu J. Topola není lehké převést na divadelní prkna, občas jsem se ztrácena v ději, ale díky vydařené scéně jsem si v této hře našla svá pozitiva. Když jsem viděla reakci publika, tak mě napadlo, jestli není škoda p. Mikuláška zvát do ND, protože typ diváků, kteří tam chodí toto představení vůbec neocení.
(zadáno: 22.11.2019)
Určitě zajímavé představení, ale zatím od Vosto5 se mi tato hra nejméně líbila.
(zadáno: 7.10.2021)
Herecké výkony byly skvělé, ale přivítala bych větší tempo hry.
(zadáno: 26.1.2015)
Opravdu působivé drama v režii J. Novotného. Velmi kvalitní herecké výkony.
(zadáno: 8.7.2014)
Trochu se mi v této hře vytrácel Čapek. Myslím, že Čapkovy povídky by šly zpracovat zajímavěji. Takové nemastné, neslané.
(zadáno: 17.10.2014)
Herecké výkony byly velmi dobré, ale zpracování mě moc neoslovilo.
(zadáno: 17.10.2014)
Herci v této hře předvedli neuvěřitelný výkon. Klobouk dolů, hrát v takovém tempu 120min.Hra určitě více osloví mladší ročníky, na mě zpracování bylo moc rychlé, humor se mi zdál až příliš jednoduchý.
(zadáno: 17.10.2014)
Nebyla to úplně špatná hra,ale příběh ani herecké výkony mě nezaujaly. Očekávala jsem větší divadelní zážitek.
(zadáno: 13.11.2014)
Moje první zkušenost s divadlem Spejbla a Hurvínka. Představení mi nepřipadalo úplně pro dospělé, spíš pro děti druhého stupně základní školy. Ale nemohu říct, že jsem se nudila nebo nepobavila. Moc pěkné loutky. Určitě něco jiného, já jsem se bavila, trochu vrátila do dětských let, příjemný večer.
(zadáno: 13.11.2014)
Zajímavá hra o hledání pevných bodů v životě. První půle mi připadala svižnější, závěr poněkud zdlouhavý.
(zadáno: 12.3.2015)
Oba herci hráli s nesmírným nasazením,jen rovina mezi vážnými a humornými scénami se mi zdála nevyvážená.
(zadáno: 12.3.2015)
Vydařený muzikál, s velmi zajímavou scénou, herecké i pěvecké výkony všech herců jsou vyvážené.