Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (33)
Jan Pařízek: 10 % (89)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (67)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 6.5.2022)
Velmi pěkná podívaná, určitě toto představení by mohlo oslovit i mladé diváky.
(zadáno: 16.3.2016)
Očekávala jsem od této hry více. Kniha se mi zdá mnohem humornější, myslím, že se úplně nepovedlo přenést původní text do divadelní hry. Místy až ploché, nezáživné. Herecké výkony průměrné.
(zadáno: 5.11.2014)
V této hře se mi zdálo trošku chaotické řazení jednotlivých příběhů. Černý humor, který provází celým představením je sice mrazivý, ale nezachází za hranici vkusu. Moc se mi líbila červená scéna, částečně prosklená, velice originální a působivá.
(zadáno: 17.10.2014)
Velmi jsem se bavila, oddechové, svižné představení.
(zadáno: 22.5.2018)
Velmi povedená oddechová komedie.
(zadáno: 12.3.2015)
Vydařený muzikál, s velmi zajímavou scénou, herecké i pěvecké výkony všech herců jsou vyvážené.
(zadáno: 31.8.2016)
Vydařená oddychová komedie, moc příjemné představení.
(zadáno: 12.5.2015)
Skvělý text, výborné herecké výkony, zajímavá komorní inscenace.
(zadáno: 22.11.2019)
Určitě zajímavé představení, ale zatím od Vosto5 se mi tato hra nejméně líbila.
(zadáno: 12.3.2018)
Velmi živá, svěží komedie, která vylíčila devadesátky svérázným způsobem. Určitě doporučuji, nudit se nebudete.
(zadáno: 4.2.2015)
Velice jsem se těšila na moderně zpracovanou politickou grotesku. Nic takového jsem v této hře nenašla. Samotný námět mě připadá velmi zajímavý a neotřelý, ale zpracování značně pokulhává. Takový nic neříkající, nudný chaos.
(zadáno: 17.10.2014)
Úplně souhlasím s hodnocením přede mnou, jen si myslím,že hra si zaslouží více %. Ondřej Brousek byl vynikající, ale nelze opomenout i skvělý herecký výkon Michala Novotného. Toto představení určitě stojí za shlédnutí.
(zadáno: 15.1.2015)
Povedená jednoduchá dramatizace klasiky. Klasiku Divadlo na Fidlovače umí. Scéna se mi zdála až moc střízlivá, myslím, že by si zaskoužila větší propracovanost.Jediné co mě rušilo, tak byl "opakující se popěvek" mezi střídáním jednotlivých scén. Osobní poznámka,S.Pogodové při děkovačce by slušela větší pokora ke svým hereckým kolegům.
(zadáno: 26.4.2019)
Dlouhá opět nezklamala, skvělá režie, scéna, hudba, herecké výkony. Zpracování této hry určitě osloví i mladé diváky.
(zadáno: 20.3.2018)
Krásný příběh, úžasně zahraný, z p. Potměšila vyzařuje láska k divadlu a to je velká přidaná hodnota této hry.
(zadáno: 5.5.2017)
Velmi dobré herecké výkony. Chvílemi mě přecházel mráz po zádech, jak je demokracie křehká. Výstižně se zde vykresluje charakter člověka, když je pokřivený, zůstane pokřiven za všech okolností.
(zadáno: 12.5.2015)
Výborné herecké výkony, krásný text, který z  komediálních poloh plynule přechází až k dojemným scénám.
(zadáno: 8.7.2014)
Skvělá Simona Stašová, která ani na chvíli neztrácela dech.Uznávám, že citlivé téma této hry nejvíce osloví ženy ve středním věku, ale nepochybuji, že i muži po shlédnutí mají o čem přemýšlet. Prostě se zde všechno sešlo hudba, režie, obsazení a vzniklo úžasné představení.
(zadáno: 24.10.2017)
Pro Divadlo na Jezerce neobvyklá hra, schvaluji tento počin, jen tak dál.
(zadáno: 19.5.2017)
Nic moc, prostě tuctový muzikál, bez zvláštního nápadu.
(zadáno: 12.3.2015)
Musím říct, skvělý divadelní zážitek, velmi vydařená scéna i kostýmy.Skvělé herecké výkony celého souboru, hudba nezapomenutelná.Škoda, že v březnu byla derniéra.
(zadáno: 27.2.2018)
Krásná hra pro celou rodinu. Viděno v Peci pod Sněžkou, supr nápad zde vystupovat, hra se k horám perfektně hodila.
(zadáno: 17.10.2014)
Herci v této hře předvedli neuvěřitelný výkon. Klobouk dolů, hrát v takovém tempu 120min.Hra určitě více osloví mladší ročníky, na mě zpracování bylo moc rychlé, humor se mi zdál až příliš jednoduchý.
(zadáno: 8.1.2018)
Děsivé, přesně tyto emoce má tato hra v divákovi vzbudit.
(zadáno: 28.6.2022)
Skvěle zahraná, zazpívaná hra. Moc se povedla. Tato inscenace určitě potěší řadu diváků, vřele doporučuji.