Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (32)
Jan Pařízek: 10 % (88)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (66)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 12.12.2014)
Taková školní estráda.
(zadáno: 12.12.2014)
Vynikající představení, opravdu oba herci předvedli nezapomenutelý výkon. Herecký koncert.
(zadáno: 10.12.2014)
Pohlazení na duši. Po představení se musí člověk hodně zamyslet nad svým dosavadním životem. Herecký výkon pana Duška je mimořádný, je vidět jak si to užívá a hraje pro radost.
(zadáno: 10.12.2014)
Pro mě veliký zmatek. Nedovedu říct, jestli je to špatným scénářem nebo režií. Představení na mě působilo chaoticky, neuspořádaně.
(zadáno: 10.12.2014)
Už jsem viděla pana Holuba a paní Bohdalovou v lepších hrách. Představení bylo průměrné, herecké výkony mě tentokrát nepřesvědčily.
(zadáno: 10.12.2014)
Hra se mi líbila, připadala mi moderní, svěží, určitě po delší době představení v Rokoko, které může oslovit i mladého diváka. Rychlé střídání scén je velice dobré, svižné a zajímavé.
(zadáno: 28.11.2014)
Povedený, milý muzikál, který navodí tu správnou vánoční atmosféru.
(zadáno: 14.11.2014)
Já jsem nadšená. Všechno skvěle ladilo, překrásná scéna, kostýmy, hudba ,celou dobu jsem měla pocit, že po dlouhé době vidím poctivé, nefalšované divadlo. Herecké výkony výborné, že M. Donutil je dobrý herec, k tomu není co dodat, ale Donutil ml. - asi nám vyrůstá nová gererace velmi kvalitních herců. V tomu představení je spoustu maličkostí, které jsou vyladěné do posledních detailů. Určitě doporučuji.
(zadáno: 13.11.2014)
Zajímavá hra o hledání pevných bodů v životě. První půle mi připadala svižnější, závěr poněkud zdlouhavý.
(zadáno: 13.11.2014)
Moje první zkušenost s divadlem Spejbla a Hurvínka. Představení mi nepřipadalo úplně pro dospělé, spíš pro děti druhého stupně základní školy. Ale nemohu říct, že jsem se nudila nebo nepobavila. Moc pěkné loutky. Určitě něco jiného, já jsem se bavila, trochu vrátila do dětských let, příjemný večer.
(zadáno: 6.11.2014)
Jedním slovem perfektní. Skvěle napsaná hra, moderní, svižná místy provokativní. Podle takto bezvadně napsaného scénáře není divu, že herecké výkony jsou dokonalé. Myslím, že v současné době je to nejlepší komedie uváděná v Praze. Všem hercům moc děkuji za nádherný umělecký zážitek.
(zadáno: 5.11.2014)
V této hře se mi zdálo trošku chaotické řazení jednotlivých příběhů. Černý humor, který provází celým představením je sice mrazivý, ale nezachází za hranici vkusu. Moc se mi líbila červená scéna, částečně prosklená, velice originální a působivá.
(zadáno: 17.10.2014)
Letní komedie, která měla své mouchy, ale atmosféra Vyšehradu asi zahrála své.
(zadáno: 17.10.2014)
Hra je opravdu velice jednoduchá, ale výkon paní Bohdalové perfektní. Toto vysoké hodnocení dávám za herecký koncert J. Bohdalové.
(zadáno: 17.10.2014)
Nebyla to úplně špatná hra,ale příběh ani herecké výkony mě nezaujaly. Očekávala jsem větší divadelní zážitek.
(zadáno: 17.10.2014)
Velmi jsem se bavila, oddechové, svižné představení.
(zadáno: 17.10.2014)
Velmi vydařená hra s vynikající E. Balzerovou.
(zadáno: 17.10.2014)
Herci v této hře předvedli neuvěřitelný výkon. Klobouk dolů, hrát v takovém tempu 120min.Hra určitě více osloví mladší ročníky, na mě zpracování bylo moc rychlé, humor se mi zdál až příliš jednoduchý.
(zadáno: 17.10.2014)
Herecké výkony byly velmi dobré, ale zpracování mě moc neoslovilo.
(zadáno: 17.10.2014)
Stále přemýšlím co mě v tomto představení chybělo. Určitě první polovina byla slabší a někdy i zdlouhavá, druhá byla podstatně svižnější.
(zadáno: 17.10.2014)
Jedním slovem úžasné. V této hře se vše sešlo, herecké výkony, režie, hudba, scéna. Je málo her na které bych šla podruhé, tato mezi ně patří.
(zadáno: 17.10.2014)
Úplně souhlasím s hodnocením přede mnou, jen si myslím,že hra si zaslouží více %. Ondřej Brousek byl vynikající, ale nelze opomenout i skvělý herecký výkon Michala Novotného. Toto představení určitě stojí za shlédnutí.
(zadáno: 8.7.2014)
Vtipná, oddechová komedie. Michal Dlouhý opět září, ale i ostatní herecké výkony byly velmi vyvážené. Doporučuji si na tuto hru zajít, určitě Vás dobře naladí na zbytek večera.
(zadáno: 8.7.2014)
Pokud si hned uvědomíte a zároveň se naladíte na frašku, nic Vás už nezaskočí. Na můj vkus docela drsně, ale zároveň velmi věrohodně ztvárněná groteska z vysoké politiky. Moc jsem se pobavila, Michal Dlouhý hraje s velkým nasazením.
(zadáno: 8.7.2014)
Inscenace, ani herecké výkony mě neoslovily. Místy nezáživné až nudné scény.