Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (33)
Jan Pařízek: 10 % (89)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (67)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.3.2015)
Bohužel tento typ humoru mi není blízký, na můj vkus moc jednoduchý,přímočarý,stále se opakující. Pan Preiss se dvojrole zhostil výborně, profesionální výkon. Pan Trojan mi více sedí ve vážnějších kusech.
(zadáno: 9.9.2015)
Zdlouhavé, nenáročné představení, velmi jednoduchý humor. Herecké výkony dobré, ale samotná hra průměrná.
(zadáno: 16.3.2016)
Očekávala jsem od této hry více. Kniha se mi zdá mnohem humornější, myslím, že se úplně nepovedlo přenést původní text do divadelní hry. Místy až ploché, nezáživné. Herecké výkony průměrné.
(zadáno: 29.9.2016)
Průměr
(zadáno: 18.10.2016)
Této hře by určitě prospělo zkrátit text. Moc rozvleklé.
(zadáno: 23.10.2017)
Nenáročná komedie, velmi pěkně obsazená,výkony všech hereček velmi vyrovnané , L. Burian se mi líbil, což nemohu říci o L. Malínkovi.
(zadáno: 13.1.2018)
Hra mě moc nezaujala, chvílemi až nuda. Solidní herecké výkony.
(zadáno: 27.2.2018)
Možná by nebylo od věci zkrácení inscenace, někdy dlouhé, opakující se pasáže. Herecké nasazení Příkazného bylo obdivuhodné. Líbila se mi velice scéna. Celkově průměr.
(zadáno: 22.9.2018)
Letní komedie, ale bohužel s prázdným obsahem.
(zadáno: 31.5.2019)
Bohužel tato hra mě nikterak neoslovila. Nepřipadal mi scénář zajímavý, ani herecky mě nepřipadala ničím výjmečným. Taková neslaná, nemastná.
(zadáno: 8.7.2014)
Inscenace, ani herecké výkony mě neoslovily. Místy nezáživné až nudné scény.
(zadáno: 17.10.2014)
Letní komedie, která měla své mouchy, ale atmosféra Vyšehradu asi zahrála své.
(zadáno: 10.12.2014)
Už jsem viděla pana Holuba a paní Bohdalovou v lepších hrách. Představení bylo průměrné, herecké výkony mě tentokrát nepřesvědčily.
(zadáno: 12.12.2014)
Taková školní estráda.
(zadáno: 12.3.2015)
Toto hodnocení dávám jen za herecké výkony, jinak nuda, nuda a zas jen nuda.
(zadáno: 2.4.2015)
Ani neurazí,ani nenadchne. Ptačci mi připadají úplně zbyteční.
(zadáno: 7.10.2015)
Bohužel další z  nevydařených premiér tohoto divadla. Dlouhé, nudné bez náboje. Nezaujaly ani herecké výkony.
(zadáno: 17.10.2015)
Chlebíčková zábava s velkou porcí vlašáku.
(zadáno: 6.1.2016)
Scena byla pro mě až moc výrazná, působila rušivým dojmem. Tento text bych si spíš představila v komornějším prostředí.
(zadáno: 23.8.2017)
Dovedu si toto zpracování představit na menší scéně. Bohužel prostor mi připadal prázdný, nevyužitý. První část byla místy zdlouhavá, rádo by vtipné pasáže mne neoslovily. Celkově tato hra byla pro mě zklamáním. Jeviště by mohlo být výš postavené, scény odehrávané na zemi vůbec nebyly vidět. Myslím si, že Shakespearovské slavnosti by si zasloužily lepší propracování ( ozvučení, elevacii, atd.)
(zadáno: 23.10.2017)
Bohužel tato hra mě nikterak nezasáhla, nezanechala ve mě ani negativní ani pozitivní emoce.
(zadáno: 24.10.2017)
Jedním slovem "guláš".
(zadáno: 12.3.2018)
Tento muzikál se moc nepovedl. Nezaujaly mě ani herecké výkony, ani hudba. Scéna byla podařená. Průměr.
(zadáno: 10.12.2014)
Pro mě veliký zmatek. Nedovedu říct, jestli je to špatným scénářem nebo režií. Představení na mě působilo chaoticky, neuspořádaně.
(zadáno: 4.2.2015)
Velice jsem se těšila na moderně zpracovanou politickou grotesku. Nic takového jsem v této hře nenašla. Samotný námět mě připadá velmi zajímavý a neotřelý, ale zpracování značně pokulhává. Takový nic neříkající, nudný chaos.