Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (33)
Jan Pařízek: 10 % (89)
Jiří Landa: 11 % (129)
Lukáš Dubský: 11 % (67)
Michal Novák: 11 % (72)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 31.10.2018)
Výborný text, skvěle zahráno, tato hra nemá chybu.
(zadáno: 5.5.2017)
Kostýmy, scéna i hudební nastudování je zdařilé. Pěkná komedie pro pobavení.,
(zadáno: 2.4.2015)
(zadáno: 16.10.2017)
Moc zajímavý námět, výborné herecké výkony.
(zadáno: 22.4.2016)
Výborný text, skvělé herecké výkony,opravdu stojí za zhlédnutí. Bohužel divadelní zážitek mi zkazila partička důchodců, kteří zřejmě ani netušili, na co si koupili lístky, jejich chování bylo opravdu nepatřičné.
(zadáno: 19.1.2015)
Velice svérázná komedie. Dopředu jsem se o hře informovala, takže mě pojetí a slovník pánů nepřekvapil, byla jsem na vše připravená. Musím pochválit velmi vyrovnané herecké výkony všech představitelů.
(zadáno: 6.5.2022)
Skvěle jsem se pobavila, bezvadné.
(zadáno: 24.9.2015)
Velmi dobře napsaná hra, zajímavé téma, současné, aktuální.
(zadáno: 23.10.2017)
Bohužel tato hra mě nikterak nezasáhla, nezanechala ve mě ani negativní ani pozitivní emoce.
(zadáno: 6.10.2017)
Určitě tato hra stojí za zhlédnutí. Asi každého neosloví, ale je v ní mnoho pravdivého. Herecké výkony obou hereček jsou velice kvalitní, je patrné, že si představení užívají.
(zadáno: 17.10.2014)
Stále přemýšlím co mě v tomto představení chybělo. Určitě první polovina byla slabší a někdy i zdlouhavá, druhá byla podstatně svižnější.
(zadáno: 6.1.2016)
Výborně vykreslená komunikace mezi učitelem a rodiči. Hra se mi líbila, pravdivá realita, před kterou kolikrát zavíráme oči.
(zadáno: 9.9.2015)
Skvěle napsaná hra, která na povrchu vypadá jako komedie, ale v důsledku je to velké lidské drama. Výborné herecké výkony. Určitě zajdu ještě jednou, protože není možné napoprvé vše postřehnout, děj je svižný, náročný, určitě mě spoustu věcí uniklo. Doporučuji, nebát se vulgarismů, na nich není hra vystavěna.
(zadáno: 21.3.2016)
Na mě až moc jednoduchá dějová linka, určitě by šlo příběh nastudovat zajímavěji. Ale určitě stojí za zhléhnutí, zvlášť pro publikum, které má rádo swing . Vyzdvihla bych herecké výkony I. Orozoviče, K.Dobrého, F.Kaňkovského. Výborný orchestr.
(zadáno: 13.1.2018)
Nenáročná, ale v žádném případě ne laciná komedie. Výborné herecké výkony, mužské role skvěle obsazené. Kdo se chce pobavit, zasmát , uvolnit vřele doporučuji.
(zadáno: 12.3.2015)
Oba herci hráli s nesmírným nasazením,jen rovina mezi vážnými a humornými scénami se mi zdála nevyvážená.
(zadáno: 26.6.2015)
Moderní, lehce ironický kabaret, inspirovaný životem V. Havla. Líbilo se mi,že to není oslavná hra, ale lehce plynoucí životní příběh. Herecké výkony byly na vysoké úrovni, hudebně též zdařilé, ale chci zde podotknou, že hudební projekty nejlépe umí Divadlo v Dlouhé.
(zadáno: 9.9.2015)
Zdlouhavé, nenáročné představení, velmi jednoduchý humor. Herecké výkony dobré, ale samotná hra průměrná.
(zadáno: 8.7.2014)
Trochu se mi v této hře vytrácel Čapek. Myslím, že Čapkovy povídky by šly zpracovat zajímavěji. Takové nemastné, neslané.
(zadáno: 10.12.2014)
Hra se mi líbila, připadala mi moderní, svěží, určitě po delší době představení v Rokoko, které může oslovit i mladého diváka. Rychlé střídání scén je velice dobré, svižné a zajímavé.
(zadáno: 26.6.2015)
Dost odvážné, hodně surrealistické, každopádně úplně něco jiného, provokativního, neučesaného, prostě jiný divadelní zážitek, než jsme zvyklý na scénách vidět.
(zadáno: 17.10.2014)
Nebyla to úplně špatná hra,ale příběh ani herecké výkony mě nezaujaly. Očekávala jsem větší divadelní zážitek.
(zadáno: 13.1.2018)
Hra mě moc nezaujala, chvílemi až nuda. Solidní herecké výkony.
(zadáno: 26.4.2016)
Tak si představuji černou komedii se vším všudy. Nechápu, jak někomu mohou v této inscenaci vadit vulgarismy, naopak, nedovedu si představit, že tento typ hry by měl uhlazený slovník. Výborné herecké výkony, scéna též podařená. Přeji této hře, aby si našla co nejvíce diváků, kreří život neberou zas tak vážně.