Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (24)
Jan Pařízek: 10 % (85)
Anežka Hrebiková: 11 % (35)
Jiří Landa: 11 % (126)
Lukáš Dubský: 11 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 8.1.2018)
Děsivé, přesně tyto emoce má tato hra v divákovi vzbudit.
(zadáno: 7.11.2017)
(zadáno: 30.10.2017)
Souhlasím, že toto představení nemůže oslovit puritánského diváka. Chce to hodně tolerance. Některé scény se mi zdály až přes míru ( ale každý má svou míru někde jinde), spíš poukazuji na to, že v určitých situacích se mi zdálo, že šokovat diváka, bylo až moc plánovité, kdyby se trošku ubralo, bylo by to méně násilné. + 10% za režii, za odvahu nastudovat toto představení, osobitě, výrazně, provokativně.
(zadáno: 24.10.2017)
Pro Divadlo na Jezerce neobvyklá hra, schvaluji tento počin, jen tak dál.
(zadáno: 24.10.2017)
Jedním slovem "guláš".
(zadáno: 24.10.2017)
Toto představení se opravdu povedlo. Vše do sebe zapadalo, režie, hudba, scéna. Herecké výkony všech byly úchvatné. Martin Finger hrál s takovou chutí a nadšením, že až z toho mrazilo. Představení bylo svižné, napínavé, zábavné, místy mrazící, všechno co má mít dobrá hra, abyste odcházeli z divadla spokojení. Děkuji za krásný večer!
(zadáno: 23.10.2017)
Bohužel tato hra mě nikterak nezasáhla, nezanechala ve mě ani negativní ani pozitivní emoce.
(zadáno: 23.10.2017)
Nenáročná komedie, velmi pěkně obsazená,výkony všech hereček velmi vyrovnané , L. Burian se mi líbil, což nemohu říci o L. Malínkovi.
(zadáno: 20.10.2017)
Opravdu velmi silný zážitek. Téma o kterém musíte přemýšlet ještě hodně dlouho po skončení představení. Obě ženské role byly zahrány výborně, též bych vyzdvihla herectví O. Kavana.
(zadáno: 16.10.2017)
Velmi milé, vhodné pro všechny věkové kategorie.
(zadáno: 16.10.2017)
Moc zajímavý námět, výborné herecké výkony.
(zadáno: 6.10.2017)
Určitě tato hra stojí za zhlédnutí. Asi každého neosloví, ale je v ní mnoho pravdivého. Herecké výkony obou hereček jsou velice kvalitní, je patrné, že si představení užívají.
(zadáno: 14.9.2017)
Tentokrát opravdu zdařilá letní komedie. Nenáročná, oddychová hra.
(zadáno: 23.8.2017)
Dovedu si toto zpracování představit na menší scéně. Bohužel prostor mi připadal prázdný, nevyužitý. První část byla místy zdlouhavá, rádo by vtipné pasáže mne neoslovily. Celkově tato hra byla pro mě zklamáním. Jeviště by mohlo být výš postavené, scény odehrávané na zemi vůbec nebyly vidět. Myslím si, že Shakespearovské slavnosti by si zasloužily lepší propracování ( ozvučení, elevacii, atd.)
(zadáno: 14.6.2017)
Zábavné, hravé pěkně strávený večer.
(zadáno: 19.5.2017)
Nic moc, prostě tuctový muzikál, bez zvláštního nápadu.
(zadáno: 16.5.2017)
Musím říct, že klasika režírovaná Špinarem mi sedí. Velmi emotivní, neotřelé. Herecké výkony K. Dobrého, D. Prachaře a ostatních velice kvalitní. Divákům, kteří by čekali klasiku s ničím nových nedoporučuji.
(zadáno: 5.5.2017)
Kostýmy, scéna i hudební nastudování je zdařilé. Pěkná komedie pro pobavení.,
(zadáno: 5.5.2017)
Velmi dobré herecké výkony. Chvílemi mě přecházel mráz po zádech, jak je demokracie křehká. Výstižně se zde vykresluje charakter člověka, když je pokřivený, zůstane pokřiven za všech okolností.
(zadáno: 13.4.2017)
Bohužel se hra v první půli malinko vlekla, druhá už byla svižnější. Nádherné nastudování ve verších, dalo tomuto představení šmrnc. Je velmi zajímavé jak tento text , je stále aktuální .
75%
(zadáno: 5.4.2017)
Morávkova režie mi sedí, mám moc ráda jeho hry, jsou vždy neotřelé. Herecké výkony výborné. Jen mi hudební doprovod místy rušil, byl až moc hlučný.
(zadáno: 5.4.2017)
Mám ráda černý humor, ale některé scény mi připadaly až zbytečně naturalistické. Scéna moc povedená.
(zadáno: 24.2.2017)
Výborný text, výborné herecké výkony.
(zadáno: 20.2.2017)
Velmi milé, poetické představení. Scéna a kostýmy mě úplně neoslovily.
(zadáno: 7.2.2017)
Zajímavý komorní kousek, který výborně sedí do malého divadla. Herecké výkony, jak již jsem zvyklá v tomto divadle, výborné.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>