Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (24)
Jan Pařízek: 10 % (85)
Anežka Hrebiková: 11 % (35)
Jiří Landa: 11 % (126)
Lukáš Dubský: 11 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 17.10.2015)
Chlebíčková zábava s velkou porcí vlašáku.
(zadáno: 7.10.2015)
Představení mělo spád, herecké výkony všech pánů přesvědčivé, určitě stojí za shlédnutí. Myslim, že se obnovená premiéra povedla.
(zadáno: 7.10.2015)
Krásně strávený večer, výborná režie i herecké výkony. Vše do sebe zapadalo. Musím opět říci, že herci v Dlouhé jsou skvělí hudebníci.
(zadáno: 7.10.2015)
Bohužel další z  nevydařených premiér tohoto divadla. Dlouhé, nudné bez náboje. Nezaujaly ani herecké výkony.
(zadáno: 24.9.2015)
Velmi dobře napsaná hra, zajímavé téma, současné, aktuální.
(zadáno: 9.9.2015)
Skvěle napsaná hra, která na povrchu vypadá jako komedie, ale v důsledku je to velké lidské drama. Výborné herecké výkony. Určitě zajdu ještě jednou, protože není možné napoprvé vše postřehnout, děj je svižný, náročný, určitě mě spoustu věcí uniklo. Doporučuji, nebát se vulgarismů, na nich není hra vystavěna.
(zadáno: 9.9.2015)
Zdlouhavé, nenáročné představení, velmi jednoduchý humor. Herecké výkony dobré, ale samotná hra průměrná.
(zadáno: 29.6.2015)
Moderní,svěží inscenace, výborně zahraná, zdařilá scéna i kostýmy. Je působivé, že klasika se dá zahrát i atraktivně, určitě tato inscenace osloví mladé diváky.
(zadáno: 26.6.2015)
Opět vynikající režie J.Havelky. Spoustu nápadů, stojí za shlédnutí.
(zadáno: 26.6.2015)
Skvěle zahraná klasika, celý soubor šlapal na plný plyn. Bylo vidět, že si tuto hru užívají nejen diváci, ale i všichni herci. Viděno na derniéře.
(zadáno: 26.6.2015)
Dost odvážné, hodně surrealistické, každopádně úplně něco jiného, provokativního, neučesaného, prostě jiný divadelní zážitek, než jsme zvyklý na scénách vidět.
(zadáno: 26.6.2015)
Jak bulvární komedie nemám moc v lásce, tak tato hra mi velice mile překvapila. Svižná, vtipná, herecky velice kvalitní.
(zadáno: 26.6.2015)
Bohužel další nevydařená,nudná,nic neříkající inscenace. Sice dobře obsazená,ale to jí nepomůže. Další prázdná hra po Loupežníkovi a Plačícím satyrovi .
(zadáno: 26.6.2015)
Moderní, lehce ironický kabaret, inspirovaný životem V. Havla. Líbilo se mi,že to není oslavná hra, ale lehce plynoucí životní příběh. Herecké výkony byly na vysoké úrovni, hudebně též zdařilé, ale chci zde podotknou, že hudební projekty nejlépe umí Divadlo v Dlouhé.
(zadáno: 14.5.2015)
Opět skvělá komedie v Ungeltu. Oba herci dokonalí, profesionální. Výborná předloha, i režie. Podle mého názoru je Ungelt nedostižný v produkci komornich her.
(zadáno: 14.5.2015)
Silný příběh, výborné herecké výkony celého souboru. Asi nejlepší hra divadla Komedie.
(zadáno: 12.5.2015)
Skvělý text, výborné herecké výkony, zajímavá komorní inscenace.
(zadáno: 12.5.2015)
Představení bylo zajímavé, asi na Národní divadlo neobvykle moderně zrežírované. Mě to nevadí naopak, p.Morávka mám ráda,vždy se těším na velkou šou, podpořenou krásnou scénou a kostýmy.Asi starší generace očekává inscenace klasického typu a není nakloněna pro větší experimenty, proto oceňuji odvahu, nastudovat i hru pro mladé diváky.
(zadáno: 12.5.2015)
Výborné herecké výkony, krásný text, který z  komediálních poloh plynule přechází až k dojemným scénám.
(zadáno: 25.4.2015)
Unavené, herecky prázdné představení. Nechápu,že tato hra je na repertoáru řadu let. Hry pana Hartla jsou slátaniny,. Opravdu poslední návštěva tohoto divadla,kde jsem viděla podle recenzí to nejlepší,a přece to bylo zoufalé.
(zadáno: 13.4.2015)
Svérázné zpracování,vynikající herecké výkony, zajímavá scéna, perfektní kostýmy. Třetí část se mi zdála trošku zdlouhavá.
(zadáno: 13.4.2015)
Vynikající herecké i pěvecké výkony. Hlavní role režisér obsadil neuvěřitelně dobře,lépe by to ani nešlo.
(zadáno: 2.4.2015)
Herecky moc povedená hra,. Tempo hry je malinko stereotypni, závěr by mohl více gradovat.
(zadáno: 2.4.2015)
(zadáno: 2.4.2015)
Ani neurazí,ani nenadchne. Ptačci mi připadají úplně zbyteční.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>