Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (24)
Jan Pařízek: 10 % (85)
Anežka Hrebiková: 11 % (35)
Jiří Landa: 11 % (126)
Lukáš Dubský: 11 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >

(zadáno: 27.3.2015)
Bohužel tento typ humoru mi není blízký, na můj vkus moc jednoduchý,přímočarý,stále se opakující. Pan Preiss se dvojrole zhostil výborně, profesionální výkon. Pan Trojan mi více sedí ve vážnějších kusech.
(zadáno: 23.3.2015)
Velmi zajímavé a neotřelé téma.Tato hra zanechá silný a nezapomenutelný zážitek. Vynikající herecké výkony, moc pěkná, i když jednoduchá scéna
Za mě 85%.
(zadáno: 12.3.2015)
Pátá dohoda je stejně skvělé představení jako Čtyři dohody. Krásné povídání, které Vás naladí na zbytek večera.
(zadáno: 12.3.2015)
Musím říct, skvělý divadelní zážitek, velmi vydařená scéna i kostýmy.Skvělé herecké výkony celého souboru, hudba nezapomenutelná.Škoda, že v březnu byla derniéra.
(zadáno: 12.3.2015)
Ať nejsem velký příznivec muzikálů, musím říct, že jsem byla mile překvapená. Hlavně oceňuji režii, ani chvíli jsem se nenudila, hra měla spád, velmi vtipné momenty, moderní, svěží představení. Po hudební stránce, též velmi vydařené. Pěveckými výkony mě nejvíce oslovila P.Ďuriačová a K. Gudasová, M. Dejdar a A.Háma hercekými výkony.
(zadáno: 12.3.2015)
Vydařený muzikál, s velmi zajímavou scénou, herecké i pěvecké výkony všech herců jsou vyvážené.
(zadáno: 12.3.2015)
Toto hodnocení dávám jen za herecké výkony, jinak nuda, nuda a zas jen nuda.
(zadáno: 12.3.2015)
Oba herci hráli s nesmírným nasazením,jen rovina mezi vážnými a humornými scénami se mi zdála nevyvážená.
(zadáno: 12.3.2015)
Výborná komedie, skvěle zahraná.
(zadáno: 4.2.2015)
Velice jsem se těšila na moderně zpracovanou politickou grotesku. Nic takového jsem v této hře nenašla. Samotný námět mě připadá velmi zajímavý a neotřelý, ale zpracování značně pokulhává. Takový nic neříkající, nudný chaos.
(zadáno: 4.2.2015)
Představení, které má šťávu. Velmi dobré a vyrovnané herecké výkony. Jen mi trochu vadilo, že se hra omezila jen na pohled MM jako naivní blondýny s psychickými problémy. Některé momenty její kariéry nebyly vůbec zohledněny.
(zadáno: 26.1.2015)
Za samotnou hru bych dala 80%, poslední obraz se mi zdál malinko slabší. 90% dávám za nápad nastudovat tuto hru v Baráčnické rychtě, lepší místo snad ani nešlo najít. Nasazení všech herců neuvěřitelné, perfektní zapojení diváků do hry.
(zadáno: 26.1.2015)
Opravdu působivé drama v režii J. Novotného. Velmi kvalitní herecké výkony.
(zadáno: 26.1.2015)
Pokud jste viděli filmovou verzi, tak ať chcete nebo nechcete očekáváte kvalitní představení. A to se povedlo. Velice vkusně a nenásilně zpracovaná psychika lidské nesmělosti a zranitelnosti. D. Sitek byl vynikající. Určitě stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 19.1.2015)
Velice svérázná komedie. Dopředu jsem se o hře informovala, takže mě pojetí a slovník pánů nepřekvapil, byla jsem na vše připravená. Musím pochválit velmi vyrovnané herecké výkony všech představitelů.
(zadáno: 15.1.2015)
Povedená jednoduchá dramatizace klasiky. Klasiku Divadlo na Fidlovače umí. Scéna se mi zdála až moc střízlivá, myslím, že by si zaskoužila větší propracovanost.Jediné co mě rušilo, tak byl "opakující se popěvek" mezi střídáním jednotlivých scén. Osobní poznámka,S.Pogodové při děkovačce by slušela větší pokora ke svým hereckým kolegům.
(zadáno: 12.1.2015)
Pěkně zahraná klasika, která patří na scénu ND.
(zadáno: 18.12.2014)
Výborná akrobacie, na vysoké úrovni. Tento typ divadla na české scéně chyběl, určitě si najde spoustu příznivců. Moc se mi líbil kontakt s diváky.
(zadáno: 13.12.2014)
Krásné vánoční představení,jak po stránce herecké, tak hudební (nikdy jsem neslyšela písničky Neckáře zpívat tak dokonale). Je to úžasný pocit, že odcházíte a zároveň víte, že příští rok o Vánocích si pro pohlazení a klid v duši, odskočíte do Dlouhé na toto představení.
(zadáno: 12.12.2014)
Taková školní estráda.
(zadáno: 12.12.2014)
Vynikající představení, opravdu oba herci předvedli nezapomenutelý výkon. Herecký koncert.
(zadáno: 10.12.2014)
Pohlazení na duši. Po představení se musí člověk hodně zamyslet nad svým dosavadním životem. Herecký výkon pana Duška je mimořádný, je vidět jak si to užívá a hraje pro radost.
(zadáno: 10.12.2014)
Pro mě veliký zmatek. Nedovedu říct, jestli je to špatným scénářem nebo režií. Představení na mě působilo chaoticky, neuspořádaně.
(zadáno: 10.12.2014)
Už jsem viděla pana Holuba a paní Bohdalovou v lepších hrách. Představení bylo průměrné, herecké výkony mě tentokrát nepřesvědčily.
(zadáno: 10.12.2014)
Hra se mi líbila, připadala mi moderní, svěží, určitě po delší době představení v Rokoko, které může oslovit i mladého diváka. Rychlé střídání scén je velice dobré, svižné a zajímavé.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >