Profil uživatele

Marsed

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (24)
Jan Pařízek: 10 % (85)
Anežka Hrebiková: 11 % (35)
Jiří Landa: 11 % (126)
Lukáš Dubský: 11 % (65)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 29.9.2016)
Průměr
(zadáno: 16.10.2017)
Velmi milé, vhodné pro všechny věkové kategorie.
(zadáno: 26.6.2015)
Jak bulvární komedie nemám moc v lásce, tak tato hra mi velice mile překvapila. Svižná, vtipná, herecky velice kvalitní.
(zadáno: 7.11.2017)
(zadáno: 29.9.2016)
Byla jsem mile překvapená, klasicky zpracovaná inscenace. Moc pěkné herecké výkony, velmi zajímavá scéna.
(zadáno: 14.11.2014)
Já jsem nadšená. Všechno skvěle ladilo, překrásná scéna, kostýmy, hudba ,celou dobu jsem měla pocit, že po dlouhé době vidím poctivé, nefalšované divadlo. Herecké výkony výborné, že M. Donutil je dobrý herec, k tomu není co dodat, ale Donutil ml. - asi nám vyrůstá nová gererace velmi kvalitních herců. V tomu představení je spoustu maličkostí, které jsou vyladěné do posledních detailů. Určitě doporučuji.
(zadáno: 5.11.2015)
(zadáno: 14.1.2016)
Výborné herecké i pěvecké výkony. Zajímavé nastudování legendárního představení. V některých pasážích byla hudba až moc dominantní.
(zadáno: 18.10.2016)
Této hře by určitě prospělo zkrátit text. Moc rozvleklé.
(zadáno: 27.3.2015)
Bohužel tento typ humoru mi není blízký, na můj vkus moc jednoduchý,přímočarý,stále se opakující. Pan Preiss se dvojrole zhostil výborně, profesionální výkon. Pan Trojan mi více sedí ve vážnějších kusech.
(zadáno: 7.2.2017)
Vtipná, oddechová hra, která je vystavena na skvostném dialogu. Ani trochu nenudí, naopak graduje.
(zadáno: 6.1.2016)
Scena byla pro mě až moc výrazná, působila rušivým dojmem. Tento text bych si spíš představila v komornějším prostředí.
(zadáno: 22.9.2018)
Je pravda, že chvílemi hra budí dojem trošku školní inscenace, ale nikterak to neubere na její přitažlivosti. Velice působité ztvárnění s pokorou a laskavostí. Opravdu krásný umělecky zážitek.
(zadáno: 28.11.2014)
Povedený, milý muzikál, který navodí tu správnou vánoční atmosféru.
(zadáno: 6.11.2014)
Jedním slovem perfektní. Skvěle napsaná hra, moderní, svižná místy provokativní. Podle takto bezvadně napsaného scénáře není divu, že herecké výkony jsou dokonalé. Myslím, že v současné době je to nejlepší komedie uváděná v Praze. Všem hercům moc děkuji za nádherný umělecký zážitek.
(zadáno: 10.12.2014)
Pohlazení na duši. Po představení se musí člověk hodně zamyslet nad svým dosavadním životem. Herecký výkon pana Duška je mimořádný, je vidět jak si to užívá a hraje pro radost.
(zadáno: 26.1.2015)
Za samotnou hru bych dala 80%, poslední obraz se mi zdál malinko slabší. 90% dávám za nápad nastudovat tuto hru v Baráčnické rychtě, lepší místo snad ani nešlo najít. Nasazení všech herců neuvěřitelné, perfektní zapojení diváků do hry.
(zadáno: 13.11.2014)
Moje první zkušenost s divadlem Spejbla a Hurvínka. Představení mi nepřipadalo úplně pro dospělé, spíš pro děti druhého stupně základní školy. Ale nemohu říct, že jsem se nudila nebo nepobavila. Moc pěkné loutky. Určitě něco jiného, já jsem se bavila, trochu vrátila do dětských let, příjemný večer.
(zadáno: 12.12.2014)
Vynikající představení, opravdu oba herci předvedli nezapomenutelý výkon. Herecký koncert.
(zadáno: 26.1.2015)
Opravdu působivé drama v režii J. Novotného. Velmi kvalitní herecké výkony.
(zadáno: 12.5.2015)
Představení bylo zajímavé, asi na Národní divadlo neobvykle moderně zrežírované. Mě to nevadí naopak, p.Morávka mám ráda,vždy se těším na velkou šou, podpořenou krásnou scénou a kostýmy.Asi starší generace očekává inscenace klasického typu a není nakloněna pro větší experimenty, proto oceňuji odvahu, nastudovat i hru pro mladé diváky.
(zadáno: 29.6.2015)
Moderní,svěží inscenace, výborně zahraná, zdařilá scéna i kostýmy. Je působivé, že klasika se dá zahrát i atraktivně, určitě tato inscenace osloví mladé diváky.
(zadáno: 6.1.2016)
Výborný text. S.Stašová podala skvělý výkon.
(zadáno: 13.11.2014)
Zajímavá hra o hledání pevných bodů v životě. První půle mi připadala svižnější, závěr poněkud zdlouhavý.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>