Profil uživatele

Mart

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 9 % (23)
Kateřina Jírová: 10 % (12)
Lukáš Dubský: 10 % (30)
Anežka Hrebiková: 11 % (14)
Lukáš Holubec: 11 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 5.12.2018)
(zadáno: 14.4.2014)
Není to moc Provázek, chybí mi tam jejich drobné osvěžující nápady. Samozřejmě, těžko se inscenuje něco, co je dobře známo a skvěle zpracovánío. Ale stejně. A je to dlouhé, hlavně druhá půlka je zbytečně natažená. Už jsem se vážně těšil, až Amadeus umře a bude konec.
Příjemně mě překvapil M. Donutil v halvní roli, beru jej už roky spíše jako lidového baviče a estrádního umělce, který nevynechá jedinou šnaci ke vtipu, zde ale velmi dobrý.
(zadáno: 23.6.2015)
Kultivované, příjemné, zabavné.
(zadáno: 14.4.2016)
Pěkné, zajímavé, ale v Řeznické je to pořád stejně. Vedro, nečíslují sedačky, nepohodlné - prostě to bere kus zážitku. Ale stojí za vidění, rozhodně.
(zadáno: 14.4.2014)
Začátek skvělý, atmosféra bezvadnáý, moc jsem se bavil. Stojí za vidění, jen na konci zjevně nevěděli, co si počít, tedy šlo vše do ztravcna. Ale nápady fajn, hlavně v první části. A místo je výtečně vybrané.
(zadáno: 19.10.2018)
Povedené. Po všech stránkách.
(zadáno: 23.1.2014)
Velmi pěkná záleřitost, některé nápady skvělé (=Oda na radost), ale úplně mě představení nedostalo. POvedená koláž.
(zadáno: 6.11.2013)
Oprqvdu skvělé, viděl jsme v Praze, divadlo Komedie. A jsme moc rád, že jsme viděl.
(zadáno: 19.10.2018)
Dlouhé, dost manýra a málo známá konečná část asi opraqvdu za inscenaci už nestojí. POdle všechu už ovlivněno věkem autora a pravděpodobně i léky?
(zadáno: 29.12.2016)
Moc povedené, pan Hanuš je čím dál lepší a tentokrát jsou jeho i texty, klobouk dolů. Ale výborní jsou všichni.
Dlouhá drží la´tku stále hodně vysoko
(zadáno: 23.3.2016)
Skvělé. Opravdu báječné. Jen trochu horko, pochopitelně, nejde pustit klimatizaci kvůli hluku, důvody. Doporučuji vzdušný oděv.
(zadáno: 29.12.2016)
Hrají všichni s vervou, ale text je opravdu nic moc. V dob vzniku asi dost nové a provokující, dnes už za zenitem.
Těžko se ztotožnit
(zadáno: 23.6.2015)
Moc pěkné divadlo se vším všudy, jak už to Hana Burešová umí.
Jen na konci už malinko dlouhé, bylo by snadno možné některé drobnosti vypustit. Rozhodně doporučuji, potěší.
(zadáno: 23.6.2015)
Jaroslav Dušek ve výborně formě, zajímalo by mne, co je jeho práce a co bylo v textu...
(zadáno: 28.4.2015)
Moc povedené. Skvěle zahrané, výborné režijní nápady. Chce to ovšem znát alespoň základně předlohu.
(zadáno: 23.6.2015)
Velmi povedení inscenace, jak je u Bezručů tradicí
(zadáno: 16.12.2014)
Na Bezruče docela zklamání. Nikoliv herecky nebo inscenací, ale výběrem.textu. Předvídatlná a tedy trochu nudná komedie. Ne sic ekunální satira, ale skoro takové. Chvílemi text až na hranici trapnosti, což hjerci naštěstí vždy zvládli. pravdu nic moc.
(zadáno: 1.5.2013)
Letos nejlepší, co jsme viděl. Opravdu skvělé.
(zadáno: 23.6.2015)
Výborné představení, exceluje Eva Vrbková, ale ostatní dokonale sekundují. Námět pro men sice nebyl nový, ale detaily jsme neznal. Moc dobrý počin z mnoha důvodů.
(zadáno: 1.5.2013)
Tak se má dělat klasika, velmi povedené.
(zadáno: 11.5.2016)
Herecké výkony fajn, ale hra sama nic moc. A navíc moc špatná klimatizace, velké horko v divadlo.
(zadáno: 16.12.2018)
Skvělé
(zadáno: 23.6.2015)
Ano, stojí az vidění, moc dobře jsem se bavil. Trochu ale smích skrz slzy...
(zadáno: 23.6.2015)

Další stránky hodnocení: 1 2 >