Profil uživatele

Martikovodivadlo

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 12 % (18)
Helena Grégrová: 13 % (24)
Jiří Koula: 13 % (18)
Jiří Landa: 14 % (36)
Iva Bryndová: 16 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 7.1.2020)
Repríza 8.11.2019/ Tramvaj je jakousi maturitní zkouškou velkých a nadšených diváků činoherní Prahy!Už i já ji mám zdárně za sebou!Nejsilnější divadelní zážitek jaký jsem mohla zažít! Umocněný první řadou! Z opravdové děsivosti nejen samotného děje a Lucie Žáčkové běhá velký mráz po zádech, který ovšem zklidní hezky útulně ušmudlaná scéna bytu a pár velmi žádaných humorných scének! Jediné mínus je délka trvání inscenace, kdy po třech a půl hodinách divák nedokáže pochopit rozuzlení a konec děje!
(zadáno: 7.1.2020)
Repríza 20.6.2019/ Absolutní jednička nejen v DD a nejen této sezóny! Svědčí o tom fakt, že už během pauzy, ale i po ní bylo velmi těžké cokoliv říci! Srdceryvný zážitek dokázala umocnit už jen přízračná scéna obohacená o nádherné kostýmy! Už to samo na začátku napoví, že se jedná o něco opravdu hluboce mimořádného! Samotný strhující děj a hlavně herecké výkony diváka lidově řečeno ,,dodělají,, !!! Životní role nejen pro Kláru Melíškovou a Vladimíra Polívku! Nutno vyzdvihnout i Martina Myšičku! Jednoznačně 100%!
(zadáno: 17.1.2019)
(zadáno: 17.1.2019)
(zadáno: 7.1.2020)
Repríza 14.10./ Macbeth v Celetné je kvalitní náhradou za již zderniérovaného Richarda! Ačkoliv jsem se zpracování dosti bála, tak jsem byla velmi příjemně překvapena! Velmi oceňuji dramaturgicko - režisérské zpracování a pojetí Jakuba Špalka! Kromě velmi zdařilých hereckých výkonů je zde velkým kladem z mé strany hlavně zajímavá scéna a všemožné hrátky se světly, zvuky a jiné technické věcičky, které obohacují celou inscenaci!
(zadáno: 17.1.2019)
(zadáno: 18.1.2019)
(zadáno: 7.1.2020)
75% Repríza 28.9.2019/ Dejvický Shakespeare trošku zklamal, ale více potěšil. Potěšil hlavně díky skvělému kontrastu černé a bílé barvy, ale i hereckých výkonů! Kde bych moc ráda vyzdvihnout dokonalou Lenku Krobotovou s Martinem Myšičkou! Krásně se role zhostila i chlapeček Veronika Kheková! Plus dávám i některým detailům a vymoženostem zejména u scénografie! Ovšem velmi rušivým elementem byla role Zděnky Žádníková! Jinak ale velmi povedené zpracování!
(zadáno: 17.1.2019)
(zadáno: 7.1.2020)
Repríza 9.12.2019/ Další salonní komedie v ČK! Mísící se různými pocity! Nejkrásnější věc byla asi samotná jednoduchá, ale ,,vymakaná,, scéna a výkon Ondřeje Sokola! A hezký je nápad se štěkajícím psíkem Dany Černé! Celkově bych ovšem od režie M.Čičváka čekala daleko více.
(zadáno: 7.1.2020)
Repríza 28.10.2019/ Poprvé v ČK! Taková příjemná provoněná salónní inscenace Činoherního klubu! Nezklame, ani nepotěší! Záporně hodnotím zejména scénu, která je velmi malá a jaksi těžká! O to více v ní ovšem vyzní dějová zápletka! A tak se jednoduše pro diváka z tragédie stane komedie! Zajímavé jsou i velmi kvalitní herecké výkony! Z nichž asi nejvíce excelovala Dana Černá!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>