Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (166)
Jan Pařízek: 13 % (143)
Lukáš Dubský: 13 % (120)
Pavla Haflantová: 13 % (49)
Jiří Landa: 14 % (284)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 11.7.2019)
...škoda času a peněz cestou z/do Prahy, kde bych navštívil něco zajímavějšího za podobnou investici.
(zadáno: 15.5.2019)
65%. Z hereckého obsazení jednoznačně nejlepší Jana Zenáhlíková. Dále stojí za zmínku J. Mílová v roli kněžny a Barbora Vovsíková jako Barunka. Babička, kterou ztvárňuje Z. Mixová má jisté rezervy, ale i tak se mi líbila.
(zadáno: 15.5.2019)
Nemá smysl se sáhodlouze rozepisovat. Plzeňský BILLY ELLIOT je prostě dokonalý a patří ke špičce českého muzikálu. Viděno v premiérovém obsazení 11/6. Mohu porovnat s londýnským uvedením a mohu říci, že se mi česká verze líbí více, a to hlavně nábojem a atmosférou, kterou náš BILLY má. Bravo celému tvůrčímu týmu a všem účinkujícím!!!
(zadáno: 5.5.2019)
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 23.4.2019)
Jeden z u nás nejpovedenějších muzikálů v současné době. Hudba, scéna, kostýmy - super. Skvělí herci v ustřední trojici - Sam / Molly a Karl. Celému představení ovšem vládne Dasha coby Oda Mae. Její výkon je až neuvěřitelný, bravúrné odzpíváno, zatančeno, ale především zahráno!!! Zaslouženě sklízí největší ovace...doufám, že toto zvárnění Ody Mae zaslouží minimálně nominaci na cenu Thalie. 95%.
(zadáno: 18.4.2019)
(zadáno: 13.4.2019)
Z viděných alternací mě nadchla skvělá Linda Finková! Zklamáním byly naopak M. Zemánková a Y. Blanarovičová.
(zadáno: 12.4.2019)
(zadáno: 10.4.2019)
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 3.4.2019)
Z obsazení nejvíce vyniká Sandra Nováková :-)
(zadáno: 25.3.2019)
(zadáno: 21.3.2019)
Velmi povedené, nad mé očekávání. Jen v druhé půli bych vybral možná jiná hudební čísla. Obsazení za mě vévodí Iva Pazderková s Noidem :-)
(zadáno: 12.2.2019)
(zadáno: 6.2.2019)
Zajímavá hudba na pomezí rockové opery a muzikálu. Skvělé obsazení s vynikající I. Chýlkovou a S. Laurinovou. Janek Ledecký v tit.roli podává svůj tradiční výkon, myslím, že T. Novotný může být typově lepší do role Galilea. Co do obsahu už je tento počin trochu nudný, ovšem délka 2h vč. pauzy je akorát a je dobře, že se nikdo nesnažil o natahování času. Hodnotím 65%.
(zadáno: 30.1.2019)
Zajímavá hra, na jejíž téma se lze dívat různě. I. Machalová opět ukázala, že je talentovaná a výborná herečka!
(zadáno: 15.1.2019)
Velmi dojemný a strhující výkon obou učinkujících!
(zadáno: 7.1.2019)
Ve srovnání s kladenským uvedením je tato inscenace naprosto nezajímavá svým zpracováním. Chudá, ošklivá scéna, z hereckých výkonů žádný přesah, možná snad Petra Jungmanová, která mne zaujala více než J. Mílová v Kladně.
(zadáno: 7.12.2018)
85%. Za mě lepší a živější verze nez v MdB. Skvělá Iva Pazderkova, která mne překvapila take svým čistým a hezkým zpěvem. Dále Pavla Tomicová, Lukáš Rous, Martina Šťastná nebo Sandra Pogodová. Celkový dojem jen místy kazí příliš hlasitý hudební podklad způsobující nerozumění zpívanému textu....