Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (166)
Jan Pařízek: 13 % (143)
Lukáš Dubský: 13 % (120)
Pavla Haflantová: 13 % (49)
Jiří Landa: 14 % (284)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.5.2017)
Skvělé výkony - Antalová, Ptáčková, Janotová a Coufalová. Zbytek obsazení ale také dobrý. Chválím působivou hudbu... na to, že jsem nečetl knižní předlohu, jsem se v ději dobře orientoval.
(zadáno: 28.5.2017)
(zadáno: 16.5.2017)
Skvělá Simona Babčáková!
(zadáno: 16.5.2017)
Z účinkujících mne zaujal jen Peter Cmorik v titulní roli Jesuse, který, si myslím, by svým výkonem "strčil do kapsy" Kamila Střihavku z pražského nastudování, které se mi i tak přeci jen líbí více....
(zadáno: 1.5.2017)
Výborní Zuzana Slavíková a Miroslav Etzler!
(zadáno: 26.4.2017)
Muzikál REBECCA je pro mě jeden z nejzajímavější, ale hlavně nejnapínavějších vůbec. Výkony VŠECH účinkujících v hlavních rolích velmi zdařilé a uvěřitelné (alternace Šnytová, Novotný, Savka), až na Michaelu Horkou, která roli Mrs. Danvers ztvárnila pro mne naprosto fascinujícím způsobem! Za tuto roli by zasloužila minimálně nominace na Thálii. Dílo oplývá krásnou hudbou a velmi povedeným překladem M. Prostějovského. Myslím si, že se jedná o zatím nejlepší muzikál této divadelní sezóny :-)!!!
(zadáno: 25.4.2017)
Zaujali mne pouze Berenika Kohoutova s Janem Cinou v titulnich rolich a pak Daniela Kolarova. V cinohernich pasazich mi obcas prislo, ze jsem na estrade nez v divadle...
(zadáno: 19.4.2017)
Alt - Kamila Trnkova, Jaromir Nosek a Adam Vacula.
Herecky vyrovnane a perfektni vykony, vcele se Simonou Stasovou. Silny pribeh, ktery vas urcite nebude nudit!
(zadáno: 19.4.2017)
Zcela netypicky, avsak velmi zajimavy muzikal, ktery v kostce vypravi pribeh Lidy Baarove. Vsechny slozky, myslim, funguji velmi dobre. Alzbeta Bartosova v titulni roli podava slusny vykon, nicmene to vlastne vsichni-)
(zadáno: 7.4.2017)
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).
(zadáno: 3.4.2017)
Jako celek určitě příjemné a zajímavé, další vydařená premiéra! Z T. Hrona jsem měl celé dvě a půl hodiny rozpačitý dojem, ovšem, je obstojný. Hvězdou hry je bezesporu Jana Zenáhlíková!!! B. Vovsíková příjemná a role ji sedne. Všichni ostatní v menších rolí podávají vyrovnané a standardní výkony.
(zadáno: 29.3.2017)
(zadáno: 13.3.2017)
Hra pobavi, ale je tak nejak " o nicem"...
(zadáno: 13.3.2017)
Skvela Hanka Holisova, zajimavy L. R. Simon a uchazejici Peter Pecha. Je mi lito umelcu, ze ma muzikal tak tragickou prodejnost...skoda!
(zadáno: 5.3.2017)
(zadáno: 24.2.2017)
Nádherné-)! Pekna scena, bohate kostymy, prijemna hudba, vyborni herci, zejmena stoji za zminku Milan Nemec! Pohadka, ktera v cloveku zanecha krasny pocit!)
(zadáno: 31.1.2017)
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 30.1.2017)
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 23.1.2017)
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 23.1.2017)
Prijemna zabava-)