Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (114)
Lukáš Dubský: 13 % (81)
Jiří Landa: 14 % (259)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 14.10.2019)
Chanson? Šanson! - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
85%. Velmi příjemný večer!
(zadáno: 5.10.2019)
Čarodějka - Goja Music Hall: 60 %
Jsem ten, pro kterého je "škoda", že viděl originál Wicked v Londýně. Slabá scéna, kostýmy také úplně nenadchnou. Výprava tomu prostě chybí. Překlad slušný. V místech, kde zpívá company + sólista není všem rozumět - chtělo by to lepší zvuk. Dle fermanu měla hrát K. Herčíková, kterou dnes nahradila M. Pešková - herecký projev velmi slušný, při zpěvu místy zbytečně ječí - zní to dost tvrdě. N. Grossová mne překvapila také hezkým herectvím, o tom, že pěkně zpívá, vím. Dále Rajnišová, Ryšavý, Prokešová.... - fajn výkony. Snad Katku Herčíkovou někdy uvidím, vkládám v ni velkou naději! :-) 65%
(zadáno: 2.10.2019)
Lady Oskar - Divadlo Kalich: 70 %
Je dobré vidět Křížovi v činoherních rolích ;-) Jana Paulová a ostatní herci také fajn.
(zadáno: 27.9.2019)
Zrada - Činoherní klub: 70 %
(zadáno: 11.7.2019)
Švanda dudák - Divadelní léto pod plzeňským nebem: 10 %
...škoda času a peněz cestou z/do Prahy, kde bych navštívil něco zajímavějšího za podobnou investici.
(zadáno: 15.5.2019)
Babička - Městské divadlo Kladno: 70 %
65%. Z hereckého obsazení jednoznačně nejlepší Jana Zenáhlíková. Dále stojí za zmínku J. Mílová v roli kněžny a Barbora Vovsíková jako Barunka. Babička, kterou ztvárňuje Z. Mixová má jisté rezervy, ale i tak se mi líbila.
(zadáno: 15.5.2019)
Billy Elliot - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 100 %
Nemá smysl se sáhodlouze rozepisovat. Plzeňský BILLY ELLIOT je prostě dokonalý a patří ke špičce českého muzikálu. Viděno v premiérovém obsazení 11/6. Mohu porovnat s londýnským uvedením a mohu říci, že se mi česká verze líbí více, a to hlavně nábojem a atmosférou, kterou náš BILLY má. Bravo celému tvůrčímu týmu a všem účinkujícím!!!
(zadáno: 5.5.2019)
Odpočívej ve svém pokoji - Studio DVA divadlo: 80 %
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 23.4.2019)
Duch - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 100 %
Jeden z u nás nejpovedenějších muzikálů v současné době. Hudba, scéna, kostýmy - super. Skvělí herci v ustřední trojici - Sam / Molly a Karl. Celému představení ovšem vládne Dasha coby Oda Mae. Její výkon je až neuvěřitelný, bravúrné odzpíváno, zatančeno, ale především zahráno!!! Zaslouženě sklízí největší ovace...doufám, že toto zvárnění Ody Mae zaslouží minimálně nominaci na cenu Thalie. 95%.
(zadáno: 18.4.2019)
Misery - Studio DVA divadlo: 70 %
(zadáno: 13.4.2019)
Kvítek mandragory - Divadlo Broadway: 40 %
Z viděných alternací mě nadchla skvělá Linda Finková! Zklamáním byly naopak M. Zemánková a Y. Blanarovičová.
(zadáno: 12.4.2019)
Mýcení - Divadlo Na zábradlí: 60 %
(zadáno: 10.4.2019)
Modrý pavilón - Městské divadlo Kladno: 90 %
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 3.4.2019)
Úplné zatmění - SpoluHra: 50 %
Z obsazení nejvíce vyniká Sandra Nováková :-)
(zadáno: 31.3.2019)
Helverova noc - Divadelní spolek Kašpar: 80 %
75%
(zadáno: 25.3.2019)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 21.3.2019)
Jak se dělá muzikál - Hudební divadlo Karlín: 80 %
Velmi povedené, nad mé očekávání. Jen v druhé půli bych vybral možná jiná hudební čísla. Obsazení za mě vévodí Iva Pazderková s Noidem :-)
(zadáno: 5.3.2019)
Amazonky - Lenka Vagnerová & Company: 80 %
(zadáno: 12.2.2019)
Jsme v pohodě - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 6.2.2019)
Galileo - Divadlo Hybernia: 60 %
Zajímavá hudba na pomezí rockové opery a muzikálu. Skvělé obsazení s vynikající I. Chýlkovou a S. Laurinovou. Janek Ledecký v tit.roli podává svůj tradiční výkon, myslím, že T. Novotný může být typově lepší do role Galilea. Co do obsahu už je tento počin trochu nudný, ovšem délka 2h vč. pauzy je akorát a je dobře, že se nikdo nesnažil o natahování času. Hodnotím 65%.
(zadáno: 30.1.2019)
Kolo kolo mlýnský - Komorní činohra: 80 %
Zajímavá hra, na jejíž téma se lze dívat různě. I. Machalová opět ukázala, že je talentovaná a výborná herečka!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>