Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (119)
Lukáš Dubský: 13 % (83)
Jiří Landa: 14 % (260)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 8.12.2019)
Milé představení s fajn triky a dobrými hláškami z filmu. Hezké ztvárnění rolí V. Přihodovou, S. Remundovou nebo I. Chýlkovou.
(zadáno: 7.12.2019)
Edit 27/12: M. Gemrotová je úplně přesnou Elisabeth. Herecky i pěvecky ohromila!
Muzikál těchto autorů mě nezaujal tolik, jako REBECCA. Ovšem i tak má mnoho kladů a je hezkou podívanou. Překrásné kostýmy, funkční scéna a skvělá práce s propadly. Velmi přesvedčivý výkon Soni H. Borkové v titulní roli. Herecky úžasná a taktéž pěvecky Venuše Z. Dvořáková. Hlavní úlohou je zde Smrt v podání P. Režného, který se s každou rolí posouvá výš. Sehraná company je super.
(zadáno: 14.11.2019)
Naprosto skvělá Kristýna Frejová! Také I. Korolová zvládla své tři role na výbornou...
(zadáno: 2.11.2019)
Děj relativně dobrý, podle mně realističtější než u Světadílu. Choreografie díky J. Ďurovčíkovi opět super. Pokulhává zde ale company, což není v Kalichu zvykem. To ale zastiňují pěvecky geniální Roman Tomeš, Marie Křížová nebo Tomáš Löbl. Z činoherní role zde vyniká naprosto bezchybná Marika Procházková, nutno zmínit, že i hezky zpívá....Konečně zas fajn muzikál v Kalichu. (85%)
(zadáno: 30.10.2019)
Skvělá hlavní dvojice L. Burian a A. Kulovaná!
(zadáno: 29.10.2019)
Mamma Mia! jsem viděl na West End, v Bratislavě a Praze. Tomuto uvedení ubírají na kvalitě aranže ,které se mi fakt nelíbí. Upravené texty nakonec nejsou špatné. Dále hezká scéna. Company by mohla být lepší. Kostýmy normální... Viděno 2x 28/10. Je zde velmi rozhodující viděné obsazení. I. Vaňková je fajn Donna, ale tím to končí. Dále nezaujme Z. Skálová, M. Havelka nebo B. Remišová. Naopak fajn alternace jsou V. Skála, L. Bergerová, P. Šimberová či J. Musilová a především za mně NEJLEPŠÍ českou Donnou je Markéta Sedláčková, která dala roli emoce, šťávu a skvělé pěvecké provedení.
(zadáno: 29.10.2019)
...todle člověku buď sedne nebo ne. Pěvecky nejvýraznější A. Fialová. Herecky vyrovnané. V alternaci dále E. Burešová.
Hodnotím 65%
(zadáno: 14.10.2019)
85%. Velmi příjemný večer!
(zadáno: 5.10.2019)
EDIT 21/12 K. Herčíková perfektní!!! N. Ďuricová obstojná a S. Nákepková skvělá.
Jsem ten, pro kterého je "škoda", že viděl originál Wicked v Londýně. Slabá scéna, kostýmy také úplně nenadchnou. Výprava tomu prostě chybí. Překlad slušný. V místech, kde zpívá company + sólista není všem rozumět - chtělo by to lepší zvuk. Dle fermanu měla hrát K. Herčíková, kterou dnes nahradila M. Pešková - herecký projev velmi slušný, při zpěvu místy zbytečně ječí - zní to dost tvrdě. N. Grossová mne překvapila také hezkým herectvím, o tom, že pěkně zpívá, vím. Dále Rajnišová, Ryšavý, Prokešová.
(zadáno: 2.10.2019)
Je dobré vidět Křížovi v činoherních rolích ;-) Jana Paulová a ostatní herci také fajn.
(zadáno: 27.9.2019)
(zadáno: 11.7.2019)
...škoda času a peněz cestou z/do Prahy, kde bych navštívil něco zajímavějšího za podobnou investici.
(zadáno: 15.5.2019)
65%. Z hereckého obsazení jednoznačně nejlepší Jana Zenáhlíková. Dále stojí za zmínku J. Mílová v roli kněžny a Barbora Vovsíková jako Barunka. Babička, kterou ztvárňuje Z. Mixová má jisté rezervy, ale i tak se mi líbila.
(zadáno: 15.5.2019)
Nemá smysl se sáhodlouze rozepisovat. Plzeňský BILLY ELLIOT je prostě dokonalý a patří ke špičce českého muzikálu. Viděno v premiérovém obsazení 11/6. Mohu porovnat s londýnským uvedením a mohu říci, že se mi česká verze líbí více, a to hlavně nábojem a atmosférou, kterou náš BILLY má. Bravo celému tvůrčímu týmu a všem účinkujícím!!!
(zadáno: 5.5.2019)
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 23.4.2019)
Jeden z u nás nejpovedenějších muzikálů v současné době. Hudba, scéna, kostýmy - super. Skvělí herci v ustřední trojici - Sam / Molly a Karl. Celému představení ovšem vládne Dasha coby Oda Mae. Její výkon je až neuvěřitelný, bravúrné odzpíváno, zatančeno, ale především zahráno!!! Zaslouženě sklízí největší ovace...doufám, že toto zvárnění Ody Mae zaslouží minimálně nominaci na cenu Thalie. 95%.
(zadáno: 18.4.2019)
(zadáno: 13.4.2019)
Z viděných alternací mě nadchla skvělá Linda Finková! Zklamáním byly naopak M. Zemánková a Y. Blanarovičová.
(zadáno: 12.4.2019)
(zadáno: 10.4.2019)
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 3.4.2019)
Z obsazení nejvíce vyniká Sandra Nováková :-)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>