Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 11.10.2020)
Celkem zajímavé téma, avšak na svůj typ hry po uplynulé hodině a seznámení se se všemi postavami a jejich přiběhy zdlouhavé a trochu svádějící k nudě. Mírné zkrácení a uvádění bez pauzy by asi jen prospělo. Velmi vtipná K. Frejová. A obdivuji p. Knopa, jak tu přemíru vulgarismu zvládá zahrát s lehkostí. 55%.
(zadáno: 11.10.2020)
Krásná, avšak hodně sentimentální hra. Doslova jsem ji celé dvě hodiny hltal se zaujetím, jak to celé dopadne. V alt. Vanda Chaloupková, která zahrála svou roli hezky, jen by mohla být "hlasitější". Nejvíce se mi líbila Carmen Mayerová, jež byla skvělou a laskavou babičkou, jakou by si asi každý přál.
(zadáno: 9.10.2020)
Zajímavě provedené, nadčasová scéna, hudba, zvuk. Ve své premiéře skvělá Ivana Machalová. Dále mě skvělým hereckým výkonem potěšil Lukáš Šolc. Trochu úsměvně působí věkový nepoměr otec / dcera v jednom výstupu. 65%.
(zadáno: 4.10.2020)
Famózní akrobacie podtržená skvělou hudbou. Dost mě ale iritovala pitvořející se postava průvodce dějem....
(zadáno: 1.10.2020)
Fajn komedie, u které se člověk zasměje a má zároveň i neotřelý příběh. V alternaci Zuzana Slavíková. Svou roli výborně zvládá Kateřina Holánová! Velmi překvapil M. Etzler.
(zadáno: 25.9.2020)
Zpěv I. Orozoviče se mi nikdy nelíbil, i zde je nezajimavý - herecky normalání, nikterak zajímavý výkon. Naopak mě nadchla Erika Stárková a její skvělý pěvecký projev, který jsem vůbec nečekal. Také její herecký výkon byl super. Škoda, že více prostoru nemá N. Horáková, která má svůj vysoký standard. Jako celek trochu nuda, zajímavější je druhá část.
(zadáno: 24.9.2020)
Přijemná, ztřeštěná situační komedie, kde je fajn,že není každá zápletka předvídatelná. Nejvíce hereckého prostoru zde má J. Ployhar, který se své role zhostil velmi dobře a naopak mě příliš nezaujal R. Vojtek.
(zadáno: 22.9.2020)
75%. Celkem věrná kopie filmu-)
(zadáno: 29.8.2020)
Tento titul jsem viděl v Ostravě (kde se mi to nelíbilo), byl jsem tedy skeptický, ale vše předčilo mé obavy. Dechberoucí energií nabitý muzikál s nádhernými kostýmy, skvělým obsazením M. Noskové, ta byla klidnou Vypravěčkou s hlasem jako zvon. P. Klimenda ztvárnil Josefa podle mne tak, jak má jeho postava vypadat, navíc jeho hlas je balzámem pro uši. Sehraná a živá company, nutno zmínit také jeden z nejlepších dětských sborů, který jsem v muzikálech viděl. Dojem kazí jen trochu slabší druhá půlka, především scéna se žebráky, která je zdlouhavá. Furt platí, že když na muzikál, tak do Plzně!:-)
(zadáno: 27.8.2020)
Příjemné zasazení do divadelního parku. Strohé na kulisy,ale hezké kostýmově. Doplněno hezkými hudebními prvky a zpěvem. Z obsazení lze vyzdvihnout majestátnou Janu Zenáhlíkovou nebo vtipnou J. Mílovou.
(zadáno: 5.8.2020)
Skvěle napsaná a také výborně zinscenovaná biografie uváděná v příjemných a komfortních prostorách Muzea Kampa. V titulní roli MEDY jsem viděl Pavlu Beretovou, která se jí zhostila se ctí a bravurně. Z alternací ve větší roli manžela D. Šváb a ostatní jim "sekundující" herci V. Chaloupková, S. Jachnická a V. Krátký. Jedno z nejlepšich letních představení v Praze, které vás provede velmi zajimavým a úctyhodným životem silné ženy => a ta, "když chtěla, tak mohla".
(zadáno: 8.7.2020)
Krásné a povedené zpracování pohádky. Výborní Aleš Slanina, Eliška Skálová a Jiří Mach. Sálající dobro a energie z celého hereckého obsazení, pěkná hudba, povedené texty, hezké kostýmy, navíc ideální stopáž (1:35h vč pauzy).
(zadáno: 5.7.2020)
Zajímavé provedení a uvedení v jihlavské ZOO, které probíhá formou průvodu a vyprávění po ZOO s jedním z pěti hlavních protagonistů (pět skupinek diváku a každý má svého herce průvodce) s určitými zastávkami, kde se odehrávají herecké scény děje. Doplněno pár písničkami (zde na playback), asi kvůli technické náročnosti tohoto prostředí. Velmi by mne zajímalo, jak tento kousek vypadá na hlavní scéně divadla.
(zadáno: 14.6.2020)
Při sledování v sále mi blesklo hlavou, že všechny postavy děje jsou nešťastné, avšak Adina je asi ve svém světě štastná a její sestra se ji díky "zdědění" naučila mít ráda. Zato její přítel tak štastný a spokojený, jak vypadá není. Asi jsem to opravdu chápal jako život a ne klasické divadlo. Bezchybné a skvělé herectví Ivany Machalové v roli autistky vás nadchne. Gustav Hašek mne jako herec, kterého jsem viděl prvně, bavil. Je dobré vědět, že nejdete do divadla, ale do obýváku jedné rodiny.
(zadáno: 28.2.2020)
Úžasný! Skvělá hudba, režie, kostýmy.... Asi jedinečný výkon Tomáše Havlínka v hlavní roli. Dále hezké ztvárnění rolí P. Konášem, T. Klusem nebo I. Machalovou.
V tomto žánru naprosto parádní počin s gradujícím dějem, emocemi, napětím....
95%
(zadáno: 10.2.2020)
Velmi povedená práce s CELÝM divadlem, vč. foyer. S tím je spjata skvělá scéna. Působivé kostýmy a líčení! Herecké výkony všech účinkujících jsou přesvědčivé.
Tématu samotnému je třeba přijít na chuť a být na něj správně naladěn, chápu, že to není standardní činohra, jde spíše o abstrakci a "fantasmagorii"....(ale dobrou, která má hlavu a patu). 65%
(zadáno: 27.1.2020)
Na můj vkus asi až moc ztřeštěná komedie. Herecké výkony dobré, nikdo z obsazení nijak nevybočoval z průměru. Viděno 27/1.
(zadáno: 26.1.2020)
Silný, dechberoucí příběh rodiny, který může být naprostou realitou. Skvělí K. Herčíková, Z. Fric nebo Š. Komárek (ale i ostatní!!). Daniela Šinkorová je velmi přesvědčivá v hereckém projevu hlavní role, se zpěvem místy bojuje, ale snaží se. Netuctový, komorní muzikál! 85%.
(zadáno: 26.1.2020)
Na můj vkus se vyskytuje více vulgarismů, které mi k danému hereckému obsazení nesedí. Hra fajn, ale stereotypní...
(zadáno: 8.12.2019)
Milé představení s fajn triky a dobrými hláškami z filmu. Hezké ztvárnění rolí V. Přihodovou, S. Remundovou nebo I. Chýlkovou.
(zadáno: 7.12.2019)
Edit 27/12: M. Gemrotová je úplně přesnou Elisabeth. Herecky i pěvecky ohromila!
Muzikál těchto autorů mě nezaujal tolik, jako REBECCA. Ovšem i tak má mnoho kladů a je hezkou podívanou. Překrásné kostýmy, funkční scéna a skvělá práce s propadly. Velmi přesvedčivý výkon Soni H. Borkové v titulní roli. Herecky úžasná a taktéž pěvecky Venuše Z. Dvořáková. Hlavní úlohou je zde Smrt v podání P. Režného, který se s každou rolí posouvá výš. Sehraná company je super.
(zadáno: 14.11.2019)
Naprosto skvělá Kristýna Frejová! Také I. Korolová zvládla své tři role na výbornou...
(zadáno: 2.11.2019)
Děj relativně dobrý, podle mně realističtější než u Světadílu. Choreografie díky J. Ďurovčíkovi opět super. Pokulhává zde ale company, což není v Kalichu zvykem. To ale zastiňují pěvecky geniální Roman Tomeš, Marie Křížová nebo Tomáš Löbl. Z činoherní role zde vyniká naprosto bezchybná Marika Procházková, nutno zmínit, že i hezky zpívá....Konečně zas fajn muzikál v Kalichu. (85%)
(zadáno: 30.10.2019)
Skvělá hlavní dvojice L. Burian a A. Kulovaná!
(zadáno: 29.10.2019)
Mamma Mia! jsem viděl na West End, v Bratislavě a Praze. Tomuto uvedení ubírají na kvalitě aranže ,které se mi fakt nelíbí. Upravené texty nakonec nejsou špatné. Dále hezká scéna. Company by mohla být lepší. Kostýmy normální... Viděno 2x 28/10. Je zde velmi rozhodující viděné obsazení. I. Vaňková je fajn Donna, ale tím to končí. Dále nezaujme Z. Skálová, M. Havelka nebo B. Remišová. Naopak fajn alternace jsou V. Skála, L. Bergerová, P. Šimberová či J. Musilová a především za mně NEJLEPŠÍ českou Donnou je Markéta Sedláčková, která dala roli emoce, šťávu a skvělé pěvecké provedení.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>