Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>

(zadáno: 10.7.2015)
Jediným tahounem je Pavel Batěk, avšak druhé polovině představení už jeho přesvědčivé herectví moc nepomůže. První půlka ušla, ale druhou zkrátit - aspoň o 30 minut...Nuda a těšení se na konec nejsou těmi správnými pocity, které by měl divák cítit.
(zadáno: 26.6.2017)
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 14.6.2020)
Při sledování v sále mi blesklo hlavou, že všechny postavy děje jsou nešťastné, avšak Adina je asi ve svém světě štastná a její sestra se ji díky "zdědění" naučila mít ráda. Zato její přítel tak štastný a spokojený, jak vypadá není. Asi jsem to opravdu chápal jako život a ne klasické divadlo. Bezchybné a skvělé herectví Ivany Machalové v roli autistky vás nadchne. Gustav Hašek mne jako herec, kterého jsem viděl prvně, bavil. Je dobré vědět, že nejdete do divadla, ale do obýváku jedné rodiny.
(zadáno: 20.8.2016)
Na celem souboru je videt nadseni a vysoke nasazeni. Nejvice me zaujali Tomas Vanek, Misa Horka, Milan Malinovski a Olga Lounova. Vyborna hudba, pekne kostymy... povedeny kousek!)
(zadáno: 26.4.2017)
Muzikál REBECCA je pro mě jeden z nejzajímavější, ale hlavně nejnapínavějších vůbec. Výkony VŠECH účinkujících v hlavních rolích velmi zdařilé a uvěřitelné (alternace Šnytová, Novotný, Savka), až na Michaelu Horkou, která roli Mrs. Danvers ztvárnila pro mne naprosto fascinujícím způsobem! Za tuto roli by zasloužila minimálně nominace na Thálii. Dílo oplývá krásnou hudbou a velmi povedeným překladem M. Prostějovského. Myslím si, že se jedná o zatím nejlepší muzikál této divadelní sezóny :-)!!!
(zadáno: 19.4.2014)
Mrzí mě to samotného, že se zrovna v Kalichu nemůžu ztotožnit s tak vysokými procenty, jako tu mají ostatní uživatelé. Docela značnou část jsem se nudil, na titulky nebylo skoro vidět, ani zpěváci (krom. Michaela Klucha) mě nenadchli. Co se mi líbilo, tak to jsou některá hromadná čísla. Škoda...
(zadáno: 28.11.2013)
Nejvíce chválím hlavní představitelku Richarda III., krásně sehraná role! Celkově na mě inscenace působí kladně :-)
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 13.3.2017)
Skvela Hanka Holisova, zajimavy L. R. Simon a uchazejici Peter Pecha. Je mi lito umelcu, ze ma muzikal tak tragickou prodejnost...skoda!
(zadáno: 3.12.2015)
Příjemná oddychovka v dobrými herci :-)
(zadáno: 13.11.2014)
(zadáno: 26.9.2015)
Celkově velice vydařený muzikál, především na pražské poměry, vyrovná se provedení v Bratislavě s Nelou Pociskovou a P. Vyskočilem. Krásná hudba, povedené libreto, hezké kostýmy, i režie až na pár maličkostí fajn. V obsazení bych měl výtky jen k T. Navrátilové (Julie), položením hlasu zde nezapadá. Výborní Radka Fišarová v roli Chůvy a Martin Růža jako Páter Lorezno, dá se říct, že K. Střihavka by zdaleka tak nejspíš neoslnil!!! R. Jícha, Aleš Slanina také dobří! Hraběnky Kapulet a Montek dobré, ikdyž přiznávám, určitě se půjdu podívat na jména - B. Basiková a L. Machálková nebo J. Čvančarová.
(zadáno: 24.11.2017)
45%. Ivana Korolová a Lukás Randák vytvořili úžasný, mladý a zamilovaný pár. Oba navíc skvělí po herecké i pěvecké stránce. Jinak výkony průměrné, žádný zázrak. Jinak chvílemi nudné, až spací.... není nic, co by mě na tomto uvedení nadchlo, anebo překvapilo.
(zadáno: 8.10.2015)
(zadáno: 7.6.2015)
První polovina super, samé "šlágry", ovšem začátkem druhé půlky se to dost pokazilo sáhodlouhým výstupem M. Heina (5 písní) od nezpěváka bylo dost utrpení. Ani songy od Marty Kubišové mě nijak nebraly... Mám to tedy půl na půl :-) škoda...
(zadáno: 1.5.2017)
Výborní Zuzana Slavíková a Miroslav Etzler!
(zadáno: 8.12.2019)
Milé představení s fajn triky a dobrými hláškami z filmu. Hezké ztvárnění rolí V. Přihodovou, S. Remundovou nebo I. Chýlkovou.
(zadáno: 9.5.2013)
(zadáno: 24.5.2017)
(zadáno: 27.8.2020)
Příjemné zasazení do divadelního parku. Strohé na kulisy,ale hezké kostýmově. Doplněno hezkými hudebními prvky a zpěvem. Z obsazení lze vyzdvihnout majestátnou Janu Zenáhlíkovou nebo vtipnou J. Mílovou.
(zadáno: 21.10.2017)
Představeni mi evokuje atmosféru hudebni show, nikoli divadla. Místy nudné, chytlavé jsou sborové zpěvy jeptišek. Pro mě špatná S. Nálepková a mužské trio gangu. Hodně přeřeků, špatný zvukař! Z herců vyniká jen V. Vyoralová - úžasná-)!. Lucie Bílá určitě není za Deloris, ale za sebe, a to je opět ten největší problém, avšak nemohu ji odepříz alespoň dobrý pěvecký výkon. Rád bych viděl Markétu Procházkovou v této roli, myslím, že by to celé mělo jiný spád-).

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>