Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (85)
Helena Grégrová: 14 % (139)
Jiří Landa: 14 % (266)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 > >>

(zadáno: 22.12.2012)
Musím uznat, že kostýmy a scéna jsou fakt povedené, to se musí nechat - tomu dávám 80%. Ale možná to důležitější jsou účinkující, kteří byli dost odlišní a průměrní. První, co mě po příchodu do divadla trošku zamrzelo, že jsme neměl Báru Basikovou v roli Kapesky, ale poté, co vystoupila Gabriela Urbánková, tak mě to snad i mrzet přestalo, je opravdu skvělá a myslím si, že se Báře v pohodě vyrovná. Kamil Střihavka vystupoval opět s "unuděností". Vadil mi Felix Slováček a dobrý byl Peter Strenáčik. Ostatní byli průměrní - proto pro účinkující 50% a celkem dávám 60.
(zadáno: 9.12.2012)
(zadáno: 6.12.2012)
(zadáno: 26.11.2012)
Mé hodnocení se vztahuje ke Galakoncertu v Kalichu dne 26. 11. 2012
(zadáno: 17.11.2012)
Perfektni! Presne takhle si predstavuju komedii, u ktere si clovek odpocine, ale skvele se pobavi. Absolutne nechapu predchozi komentar - publikum se bavilo cele predstaveni, divadlo beznadejne vyprodane a hra primo sršela vtimem. To vse predevsim diky Jane Paulove a Pavlu Zednickovi. Nicmene David Sucharipa byl misty "zarazeny". Vsem doporucuju videt!
(zadáno: 16.11.2012)
(zadáno: 13.11.2012)
65% :-)
(zadáno: 2.11.2012)
(zadáno: 27.9.2012)
DASHA - jak jinak, než super. Lucie Bílá je dobrá do té doby, co zpívá, jak začně na jevišti mluvit, tak už to není ono :-)
(zadáno: 17.9.2012)
(zadáno: 13.9.2012)
Moc pěkné představení, já dávám hodně dobrých 80%!!!
(zadáno: 3.9.2012)
Ukázkový příklad toho, že ne vždy se vyplatí chodit na VG - tu jsem měl na slabých 50% s tím, že zpívala Kateřina Steinerová. Po druhé jsem muzikál viděl v hlavní roli s Nelou Pociskovou a to byl opravdový zážitek, proto už souhlasím s vysokými procenty, které udělily divadelní kritici. Nela Pocisková a Přemysl Pálek jsou výbornou dvojkou! Zato Pavla Vítka bych moc na jeviště nepouštěl :-) - ale to je jen věc názoru.
(zadáno: 31.8.2012)
(zadáno: 24.6.2012)
Perfektní muzikál, především ale DASHA, která podává opravdu extrémně dobré pěvecké i herecké výkony!!!
(zadáno: 30.5.2012)
Premiera byla dle meho nazoru vydarena. Prvni cast se mi libila o neco vice, protoze byla zivejsi nez ta druha. Proto hodnotim 60%, inscenaci ovsem urcite doporucuji.
(zadáno: 27.5.2012)
(zadáno: 22.4.2012)
Něco málo k obsazení: NOID - dobrej pěvecky i herecky. Martin Pošta - jako vždy tragickej, je tomu tak téměř ve všem, v čem hraje. Neříkám, že neumí hrát, ale zpěv je šílenost. Eliška Bučková - docela ušla, DASHA by byla lepší :-)

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 > >>