Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>

(zadáno: 13.11.2015)
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 15.3.2015)
Celkem vydařený návrat tohoto muzikálu. Ze všech účinkující nejlepší Ernesto Čekan v roli "Temného" - jakmile přišel jeho výstup, dostala to celé pořádnou šťávu. Naopak nejhorší obsazení M. Pošty. Jeho "Volám" oproti podání T. Trapla bylo tristní. M. Procházková podala svůj standard, jen škoda, že její role je spíše činoherní. Je dobře, že tu je nějaký muzikál, který není jen o hitech.
(zadáno: 22.4.2016)
(zadáno: 9.11.2014)
Podle komentářů ostatních uživatelů jsem do divadla šel bez jakýchkoli očekávání, avšak jsem byl mile potěšen! Překvapením byla alespoň pro mě neokoukaná a herecky i pěvecky dokonalá Daniela Šinkorová, coby Morticia. Neméně skvělá byla také Radka Coufalová - výborný výkon, tady se pozná muzikálová kvalitka z Brna! Příběh je postaven na opravdu volné předloze filmu, nejedná se o klasický muzikál, jako např. Carmen nebo Aida, a možná právě proto se mi Addams Family líbila. Viděno 8/11 od 15 hod.
(zadáno: 16.2.2018)
Špatně artikulující L. Jagerčíková. Pro mě výborný P. Pecha. Zpívaná část zbytečně moc nahlas a leckdy uječená....
(zadáno: 11.10.2020)
Celkem zajímavé téma, avšak na svůj typ hry po uplynulé hodině a seznámení se se všemi postavami a jejich přiběhy zdlouhavé a trochu svádějící k nudě. Mírné zkrácení a uvádění bez pauzy by asi jen prospělo. Velmi vtipná K. Frejová. A obdivuji p. Knopa, jak tu přemíru vulgarismu zvládá zahrát s lehkostí. 55%.
(zadáno: 30.1.2016)
Ze vsech hereckych vykonu me nejvice zaujala a za vyzdvihnuti stoji Radka Coufalova! Jinak celkove lehce nadprumerny muzikal.
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 9.2.2014)
Příjemný návrat muzikálu :-)
(zadáno: 31.1.2016)
Pan Hein by se mel jako reditel divadla sam nad sebou zamyslet a preobsadit svou roli, jelikoz jeho vykon tristni.
(zadáno: 18.1.2014)
Skvělé výkony hlavních herců! Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 21.10.2018)
Z obsazeni jednoznacne nejlepsi Sandra Pogodová.
(zadáno: 13.9.2012)
Moc pěkné představení, já dávám hodně dobrých 80%!!!
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 6.12.2012)
(zadáno: 31.8.2012)
(zadáno: 3.4.2019)
Z obsazení nejvíce vyniká Sandra Nováková :-)
(zadáno: 24.4.2013)

Další stránky hodnocení: << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>