Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (119)
Lukáš Dubský: 13 % (83)
Jiří Landa: 14 % (260)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 10 11 12 13 14

(zadáno: 2.4.2012)
(zadáno: 20.3.2016)
25%. Jedinym zachrancem predstaveni je Peter Strenacik a jeste da rict i Daniel Hulka. I na to, ze ma muzikal 2:10hod, nudil jsem se a rikal si, kdy uz bude konec. Skoda...
(zadáno: 29.10.2017)
Hodnocení pouze za pěvecký projev Jany Zenáhlíkové. Nuda, nesmysl, špatný zvuk... (o pauze jsem pro jistotu odešel, myslim, že jsem dobře udělal)
(zadáno: 11.7.2019)
...škoda času a peněz cestou z/do Prahy, kde bych navštívil něco zajímavějšího za podobnou investici.
(zadáno: 2.1.2012)
Toto představení mi od začátku přišlo jako nicneříkající příběh, který až na konci začínal dávat smysl. Pro mě to byla asi nejslabší hra, kterou jsem viděl.
(zadáno: 6.5.2013)
(zadáno: 24.11.2015)
Těšil jsem se, ale bohužel. Naprosto o ničem, nuda, nuda a jen nuda.
(zadáno: 17.7.2015)
Trapné... Nic víc k tomu snad nelze dodat.
(zadáno: 1.6.2014)
Bohužel jsem byl zklamaný. Možná jsem něco nepochopil - netuším... Hra se mi zdála dost slabá na zaujetí diváka. Chápu, že je to představení pro děti, myslím si ale, že i takové představení musí zaujmout i dospělého diváka, protože s dětmi dospělí obvykle do divadla chodí a nemohou se přeci celých 120 minut nudit. Jde vlastně o souhru scének, ne o pořádný děj. O přestávce jsem z divadla utekl s nohama napřed, protože se to nedalo vydržet. Nevěřím, že by po přestávce přišel náhlý zázrak, abych mohl představení ohodnotit stejně, jako většina uživatelů, popř. redakce.

Další stránky hodnocení: << < 10 11 12 13 14