Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 10 11 12 13 14 15 >

(zadáno: 11.12.2016)
Od doby premiery se podle meho nazoru predstaveni znacne zlepsilo. Z peveckeho obsazeni jsou za me nejlepsi V. Noid Barta a Athina Langoska, rad bych nekdy slysel Zuzanu Maurery. Protikladem skvelych vykonu je za me hruzovykon Mariny Vyskvorkiny, absolutne nechapu jeji angazovani do teto role :/. Napada me obsadit treba Terezu Roglovou, ktera ucinkuje v jedne z her StudiaDVA a je operni pevkyni. Skoda...Chvalim take uzasny orchestr. Jako celek hodnotim 75%. Krasne navozeni vanocni atmosfery.
(zadáno: 13.11.2012)
65% :-)
(zadáno: 13.9.2014)
Hradec opět nezklamal!!!
(zadáno: 2.11.2019)
Děj relativně dobrý, podle mně realističtější než u Světadílu. Choreografie díky J. Ďurovčíkovi opět super. Pokulhává zde ale company, což není v Kalichu zvykem. To ale zastiňují pěvecky geniální Roman Tomeš, Marie Křížová nebo Tomáš Löbl. Z činoherní role zde vyniká naprosto bezchybná Marika Procházková, nutno zmínit, že i hezky zpívá....Konečně zas fajn muzikál v Kalichu. (85%)
(zadáno: 30.1.2016)
Z alternaci Marketa Sedlackova a Ivana Vankova, obe velmi obstojne sve role zvladly-)
(zadáno: 8.3.2016)
Výborná J. Kretschmerová i všichni další...
(zadáno: 17.7.2015)
Trapné... Nic víc k tomu snad nelze dodat.
(zadáno: 26.8.2017)
Jako velke + teto inscenace cenim, ze se nezvrhla jako Vse o muzich a herecky si drzi vyborny vykon a za necele dve hodiny jsem se ani chvili nenudil
(zadáno: 7.8.2015)
(zadáno: 21.11.2017)
Dobrá Kristýna Nováková. Představení 1.30h bez pauzy, příjemné. Několik dobrých hlášek k zasmání se...-)
(zadáno: 29.10.2017)
75%. Alt. Jana Strykova
(zadáno: 13.3.2017)
Hra pobavi, ale je tak nejak " o nicem"...
(zadáno: 23.1.2017)
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 5.11.2017)
Přijemná komedie, u které si odpočinete. Hereckým výkonem jí za mě vévodí Mahulena Bočanová a Olga Želenská.
(zadáno: 4.6.2013)
(zadáno: 16.1.2018)
(zadáno: 7.12.2018)
85%. Za mě lepší a živější verze nez v MdB. Skvělá Iva Pazderkova, která mne překvapila take svým čistým a hezkým zpěvem. Dále Pavla Tomicová, Lukáš Rous, Martina Šťastná nebo Sandra Pogodová. Celkový dojem jen místy kazí příliš hlasitý hudební podklad způsobující nerozumění zpívanému textu....
(zadáno: 16.1.2018)
Z obsazení je dle mého názoru Markéta Sedláčková. Zbytek ansáblu podává své bězné výkony. Netradiční hra, ovšem si myslím, že ne každému sedne.
(zadáno: 30.5.2017)
Skvělé výkony - Antalová, Ptáčková, Janotová a Coufalová. Zbytek obsazení ale také dobrý. Chválím působivou hudbu... na to, že jsem nečetl knižní předlohu, jsem se v ději dobře orientoval.

Další stránky hodnocení: << < 10 11 12 13 14 15 >