Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 29.10.2019)
...todle člověku buď sedne nebo ne. Pěvecky nejvýraznější A. Fialová. Herecky vyrovnané. V alternaci dále E. Burešová.
Hodnotím 65%
(zadáno: 14.10.2019)
85%. Velmi příjemný večer!
(zadáno: 5.10.2019)
EDIT 21/12 K. Herčíková perfektní!!! N. Ďuricová obstojná a S. Nákepková skvělá.
Jsem ten, pro kterého je "škoda", že viděl originál Wicked v Londýně. Slabá scéna, kostýmy také úplně nenadchnou. Výprava tomu prostě chybí. Překlad slušný. V místech, kde zpívá company + sólista není všem rozumět - chtělo by to lepší zvuk. Dle fermanu měla hrát K. Herčíková, kterou dnes nahradila M. Pešková - herecký projev velmi slušný, při zpěvu místy zbytečně ječí - zní to dost tvrdě. N. Grossová mne překvapila také hezkým herectvím, o tom, že pěkně zpívá, vím. Dále Rajnišová, Ryšavý, Prokešová.
(zadáno: 2.10.2019)
Je dobré vidět Křížovi v činoherních rolích ;-) Jana Paulová a ostatní herci také fajn.
(zadáno: 27.9.2019)
(zadáno: 11.7.2019)
...škoda času a peněz cestou z/do Prahy, kde bych navštívil něco zajímavějšího za podobnou investici.
(zadáno: 15.5.2019)
65%. Z hereckého obsazení jednoznačně nejlepší Jana Zenáhlíková. Dále stojí za zmínku J. Mílová v roli kněžny a Barbora Vovsíková jako Barunka. Babička, kterou ztvárňuje Z. Mixová má jisté rezervy, ale i tak se mi líbila.
(zadáno: 15.5.2019)
Nemá smysl se sáhodlouze rozepisovat. Plzeňský BILLY ELLIOT je prostě dokonalý a patří ke špičce českého muzikálu. Viděno v premiérovém obsazení 11/6. Mohu porovnat s londýnským uvedením a mohu říci, že se mi česká verze líbí více, a to hlavně nábojem a atmosférou, kterou náš BILLY má. Bravo celému tvůrčímu týmu a všem účinkujícím!!!
(zadáno: 5.5.2019)
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 23.4.2019)
Jeden z u nás nejpovedenějších muzikálů v současné době. Hudba, scéna, kostýmy - super. Skvělí herci v ustřední trojici - Sam / Molly a Karl. Celému představení ovšem vládne Dasha coby Oda Mae. Její výkon je až neuvěřitelný, bravúrné odzpíváno, zatančeno, ale především zahráno!!! Zaslouženě sklízí největší ovace...doufám, že toto zvárnění Ody Mae zaslouží minimálně nominaci na cenu Thalie. 95%.
(zadáno: 18.4.2019)
(zadáno: 13.4.2019)
Z viděných alternací mě nadchla skvělá Linda Finková! Zklamáním byly naopak M. Zemánková a Y. Blanarovičová.
(zadáno: 12.4.2019)
(zadáno: 10.4.2019)
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 3.4.2019)
Z obsazení nejvíce vyniká Sandra Nováková :-)
(zadáno: 31.3.2019)
75%
(zadáno: 25.3.2019)
(zadáno: 21.3.2019)
Velmi povedené, nad mé očekávání. Jen v druhé půli bych vybral možná jiná hudební čísla. Obsazení za mě vévodí Iva Pazderková s Noidem :-)
(zadáno: 5.3.2019)
(zadáno: 12.2.2019)
(zadáno: 6.2.2019)
Zajímavá hudba na pomezí rockové opery a muzikálu. Skvělé obsazení s vynikající I. Chýlkovou a S. Laurinovou. Janek Ledecký v tit.roli podává svůj tradiční výkon, myslím, že T. Novotný může být typově lepší do role Galilea. Co do obsahu už je tento počin trochu nudný, ovšem délka 2h vč. pauzy je akorát a je dobře, že se nikdo nesnažil o natahování času. Hodnotím 65%.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>