Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (119)
Lukáš Dubský: 13 % (83)
Jiří Landa: 14 % (260)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 22.1.2015)
Naprosto excelentni vykon Moniky Absolonove. Procitene, skvele odehrane a odzpivane! Vsichni ostatni byli take vyborni. Urcite se vyplati udelat si vylet z Prahy:-)
(zadáno: 13.9.2014)
Hradec opět nezklamal!!!
(zadáno: 11.6.2018)
...jen Dracula by snesl více démoničnosti.
(zadáno: 22.8.2018)
85%. Alt.: Korn, Tomeš, Nekudová, Pálek.
(zadáno: 21.10.2018)
85%. Úžasný L. Janota - konečně má od doby Zorra pořádnou roli! Anna Fialová skvělý zpěv. Jaroslava Kretschmerová, ikdyž má málo prostoru je také super!
Pěkné kostýmy, chytlavá hudba, ....
Výborný muzikál v HdK,který nemusí být založený na jménech a i tak nadmíru splní očekávání.
(zadáno: 23.3.2016)
Výborná hra s ještě lepšími herci. Yvetta Blanarovičová naprosto exceluje ve své roli matky! Uvěřitelný herecký projev, který na diváka přenese veškeré emoce! Oba pokrevní bratři jsou sehraní a myslím, že své věkové a životní linie hrají s naprostou jistotou a úspěchem. Dále pak chválím výkon druhé matky, Ireny Vackové. Určitě doporučuji na tento muzikál zajet, vyplatí se to! :)
(zadáno: 31.1.2017)
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 30.5.2017)
Skvělé výkony - Antalová, Ptáčková, Janotová a Coufalová. Zbytek obsazení ale také dobrý. Chválím působivou hudbu... na to, že jsem nečetl knižní předlohu, jsem se v ději dobře orientoval.
(zadáno: 1.5.2017)
Výborní Zuzana Slavíková a Miroslav Etzler!
(zadáno: 19.4.2015)
Mamma Mia! se od prosincove premiery vyrazne zlepsila. Ozvuceni je jiz bezchybne, skvely orchestr hudebni zazitek umocnuje. Z nekolika repriz, ktere jsem videl musim zminit L. Machalkovou - vyborna Donna! Hanka Holisova a Ivama Korolova jsou srovnatelne dobre Sophie. Jako Tanya u me vede Olga Lounova. Naopak Noskova je hrozna. Rosie samozrejme Hanka K., naopak J. Asterova je omyl...Rad bych videl J. Kretschmerovou ;-) Skoda, ze muzikal zklamal nekolik stovek prosincovych divaku, kteri mu kvuli silenemu ozvuceni ani nerozumeli. Jsem rad, ze s tim pohnuli a je to konecne poradny muzikal!
(zadáno: 3.5.2015)
Strhující návrat této legendy. Výrazně lepší než před pár lety v Hybernii, byť jen živý orchestr dodá muzikálu "říz". D. Hůlka je až na vizáž stále geniálním Draculou. L. Machálková jako Lorraine též skvělá, i když rád bych viděl Kamilu Nývltovou. Eva Burešová coby Adriana / Sandra překvapila (mile) :-), do teď jsem ji neznal. Dále výborné nymfy v čele s Hankou Křížkovou. Jedinou výhradu mám k M. Poštovi, který je opět tragický! - proč tento pán nemá soudnost a už neučinkuje v muzikálu :-/ Celkově jsem ale nadšený, bouřlivé ovace můj dojem jen stvrzují ;-)
(zadáno: 29.12.2016)
Za takovy vykon, jaky podava Pavla Tomicova, by se zaslouzila Thalie!) Predstaveni plne energie vsech ucinkujicich, parada... !
(zadáno: 3.9.2012)
Ukázkový příklad toho, že ne vždy se vyplatí chodit na VG - tu jsem měl na slabých 50% s tím, že zpívala Kateřina Steinerová. Po druhé jsem muzikál viděl v hlavní roli s Nelou Pociskovou a to byl opravdový zážitek, proto už souhlasím s vysokými procenty, které udělily divadelní kritici. Nela Pocisková a Přemysl Pálek jsou výbornou dvojkou! Zato Pavla Vítka bych moc na jeviště nepouštěl :-) - ale to je jen věc názoru.
(zadáno: 18.12.2011)
(zadáno: 24.6.2012)
Perfektní muzikál, především ale DASHA, která podává opravdu extrémně dobré pěvecké i herecké výkony!!!
(zadáno: 18.1.2014)
Skvělé výkony hlavních herců! Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 25.2.2014)
Nejlepší komedie, kterou jsem v Kalichu viděl! :-)
(zadáno: 5.10.2015)
Excelentní Radka Coufalová v titulní roli!!!
(zadáno: 17.11.2012)
Perfektni! Presne takhle si predstavuju komedii, u ktere si clovek odpocine, ale skvele se pobavi. Absolutne nechapu predchozi komentar - publikum se bavilo cele predstaveni, divadlo beznadejne vyprodane a hra primo sršela vtimem. To vse predevsim diky Jane Paulove a Pavlu Zednickovi. Nicmene David Sucharipa byl misty "zarazeny". Vsem doporucuju videt!
(zadáno: 18.12.2011)
(zadáno: 26.1.2014)
Johanku jsem viděl včera po třetí. Prvně s Bárou Basikovou, která zvládá pěveckou stránku na výbornou, ta herecká už jí moc nejde (70%). Podruhé s Luciou Šoralovou - to bylo hrůzostrašný, zpěv děsný, pískala a vůbec nevytáhla výšky, La Hira hrál Střihavka, který svou roli hrál znuděně (20%). Včera, 25. 1. 2014 jsem viděl v hlavní roli mladičkou Radku Weidner Špáňovou. Její výkon mě ihned při první písničce (Johanka) moc mile překvapil. Nejen, že je krásná jako obrázek, ale zpívá moc hezky a ještě lépe hraje. Ostatní herci samozřejmě byli také dobří (80%). Radku uvidím jako Johanku rád znovu!
(zadáno: 31.3.2019)
75%

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>