Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (116)
Lukáš Dubský: 13 % (81)
Jiří Landa: 14 % (260)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 17.2.2013)
(zadáno: 15.5.2019)
Nemá smysl se sáhodlouze rozepisovat. Plzeňský BILLY ELLIOT je prostě dokonalý a patří ke špičce českého muzikálu. Viděno v premiérovém obsazení 11/6. Mohu porovnat s londýnským uvedením a mohu říci, že se mi česká verze líbí více, a to hlavně nábojem a atmosférou, kterou náš BILLY má. Bravo celému tvůrčímu týmu a všem účinkujícím!!!
(zadáno: 28.5.2017)
(zadáno: 15.12.2011)
(zadáno: 6.12.2016)
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 6.12.2016)
(zadáno: 7.12.2015)
Opet skvele odpocinkove predstaveni, u ktereho divak vypne a muze se jen pobavit-) Chvalim cely soubor, zvlaste pak P. Stepana za jeho skvelou dvojroli, I. Ondricka a Zdenu Herfortovou, ktera opet nezklamala!!
(zadáno: 9.12.2012)
(zadáno: 18.12.2011)
(zadáno: 5.10.2019)
Jsem ten, pro kterého je "škoda", že viděl originál Wicked v Londýně. Slabá scéna, kostýmy také úplně nenadchnou. Výprava tomu prostě chybí. Překlad slušný. V místech, kde zpívá company + sólista není všem rozumět - chtělo by to lepší zvuk. Dle fermanu měla hrát K. Herčíková, kterou dnes nahradila M. Pešková - herecký projev velmi slušný, při zpěvu místy zbytečně ječí - zní to dost tvrdě. N. Grossová mne překvapila také hezkým herectvím, o tom, že pěkně zpívá, vím. Dále Rajnišová, Ryšavý, Prokešová.... - fajn výkony. Snad Katku Herčíkovou někdy uvidím, vkládám v ni velkou naději! :-) 65%
(zadáno: 1.6.2017)
45%. Skoda tak pritroubleho deje, o kterem tento pocin je. Podtrhuje jej nekolik velmi smesnych spojovaku. Myslim si, ze by HDK neco takoveho nemelo uvadet a pan Tofi mel oslovit Divadlo Broadway, ve kterem bych presne toto cekal. Ovsem lepsi, nez Lucie. Na druhou stranku byli vsichni ucinkujici skveli. Pevecky i herecky, a to zejmena R. Tomes; V. Vyoralova, L. Korbel,...
(zadáno: 24.1.2016)
(zadáno: 28.2.2018)
Skvělá hra! Výborné výkony Jany Zenahlíkové a Jaromíry Mílové.
(zadáno: 14.10.2019)
85%. Velmi příjemný večer!
(zadáno: 2.3.2015)
Dnesni repriza byla v alternaci s Monikou Zoubkovou. Vubec mi neprisla spatna, ba naopak, ve sve roli se mi libila. Ma i nejvetsi prostor ze vsech ucinkujicich a urcite nejakym spatnym vykonem nevybocovala.
(zadáno: 30.1.2017)
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 31.10.2016)
Za me nejslabsi, co jsem v MdB videl :/

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>