Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Helena Grégrová: 13 % (131)
Jan Pařízek: 13 % (112)
Lukáš Dubský: 13 % (78)
Jiří Landa: 14 % (258)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 15.12.2011)
Blackbird - Národní divadlo: 80 %
(zadáno: 6.12.2016)
Bonnie & Clyde - Hudební divadlo Karlín: 70 %
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 6.12.2016)
Božská Sarah - Divadlo Kalich: 60 %
(zadáno: 7.12.2015)
Brouk v hlavě - Městské divadlo Brno: 70 %
Opet skvele odpocinkove predstaveni, u ktereho divak vypne a muze se jen pobavit-) Chvalim cely soubor, zvlaste pak P. Stepana za jeho skvelou dvojroli, I. Ondricka a Zdenu Herfortovou, ktera opet nezklamala!!
(zadáno: 9.12.2012)
Bůh masakru - Činoherní klub: 80 %
(zadáno: 18.12.2011)
Carmen - Hudební divadlo Karlín: 90 %
(zadáno: 1.6.2017)
Čas růží - Hudební divadlo Karlín: 40 %
45%. Skoda tak pritroubleho deje, o kterem tento pocin je. Podtrhuje jej nekolik velmi smesnych spojovaku. Myslim si, ze by HDK neco takoveho nemelo uvadet a pan Tofi mel oslovit Divadlo Broadway, ve kterem bych presne toto cekal. Ovsem lepsi, nez Lucie. Na druhou stranku byli vsichni ucinkujici skveli. Pevecky i herecky, a to zejmena R. Tomes; V. Vyoralova, L. Korbel,...
(zadáno: 24.1.2016)
Celebrity - Studio DVA divadlo: 70 %
(zadáno: 28.2.2018)
Central Park West - Městské divadlo Kladno: 90 %
Skvělá hra! Výborné výkony Jany Zenahlíkové a Jaromíry Mílové.
(zadáno: 2.3.2015)
Chaos - Komorní činohra: 80 %
Dnesni repriza byla v alternaci s Monikou Zoubkovou. Vubec mi neprisla spatna, ba naopak, ve sve roli se mi libila. Ma i nejvetsi prostor ze vsech ucinkujicich a urcite nejakym spatnym vykonem nevybocovala.
(zadáno: 30.1.2017)
Chaplin - Městské divadlo Brno: 60 %
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 31.10.2016)
Charleyova teta - Městské divadlo Brno: 40 %
Za me nejslabsi, co jsem v MdB videl :/
(zadáno: 2.2.2015)
Dáma s kaméliemi - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 80 %
Excelentní výkon Sabiny Laurinové spolu se všemi dalšími herci!
(zadáno: 5.11.2017)
Děsnej pátek - Městské divadlo Brno: 50 %
(zadáno: 31.12.2011)
Děti ráje - Goja Music Hall: 80 %
(zadáno: 27.12.2011)
Deváté srdce - Národní divadlo: 70 %

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>