Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (39)
Jan Pařízek: 13 % (105)
Lukáš Dubský: 13 % (72)
Helena Grégrová: 14 % (123)
Jiří Landa: 14 % (247)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 30.5.2017)
Žítkovské bohyně (krev je krev) - Městské divadlo Brno: 90 %
Skvělé výkony - Antalová, Ptáčková, Janotová a Coufalová. Zbytek obsazení ale také dobrý. Chválím působivou hudbu... na to, že jsem nečetl knižní předlohu, jsem se v ději dobře orientoval.
(zadáno: 28.5.2017)
Bítls - Městské divadlo Brno: 70 %
(zadáno: 24.5.2017)
Sen čarovné noci - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 16.5.2017)
Kakadu - Dejvické divadlo: 80 %
Skvělá Simona Babčáková!
(zadáno: 16.5.2017)
Jesus Christ Superstar - Národní divadlo moravskoslezské: 60 %
Z účinkujících mne zaujal jen Peter Cmorik v titulní roli Jesuse, který, si myslím, by svým výkonem "strčil do kapsy" Kamila Střihavku z pražského nastudování, které se mi i tak přeci jen líbí více....
(zadáno: 1.5.2017)
Sametová noc - Divadlo v Řeznické: 90 %
Výborní Zuzana Slavíková a Miroslav Etzler!
(zadáno: 26.4.2017)
Rebecca - Národní divadlo moravskoslezské: 100 %
Muzikál REBECCA je pro mě jeden z nejzajímavější, ale hlavně nejnapínavějších vůbec. Výkony VŠECH účinkujících v hlavních rolích velmi zdařilé a uvěřitelné (alternace Šnytová, Novotný, Savka), až na Michaelu Horkou, která roli Mrs. Danvers ztvárnila pro mne naprosto fascinujícím způsobem! Za tuto roli by zasloužila minimálně nominace na Thálii. Dílo oplývá krásnou hudbou a velmi povedeným překladem M. Prostějovského. Myslím si, že se jedná o zatím nejlepší muzikál této divadelní sezóny :-)!!!
(zadáno: 25.4.2017)
Šíleně smutná princezna - Studio DVA divadlo: 50 %
Zaujali mne pouze Berenika Kohoutova s Janem Cinou v titulnich rolich a pak Daniela Kolarova. V cinohernich pasazich mi obcas prislo, ze jsem na estrade nez v divadle...
(zadáno: 19.4.2017)
Skleněný zvěřinec - agentura Harlekýn: 80 %
Alt - Kamila Trnkova, Jaromir Nosek a Adam Vacula.
Herecky vyrovnane a perfektni vykony, vcele se Simonou Stasovou. Silny pribeh, ktery vas urcite nebude nudit!
(zadáno: 19.4.2017)
Liduschka (Baarová) - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 80 %
Zcela netypicky, avsak velmi zajimavy muzikal, ktery v kostce vypravi pribeh Lidy Baarove. Vsechny slozky, myslim, funguji velmi dobre. Alzbeta Bartosova v titulni roli podava slusny vykon, nicmene to vlastne vsichni-)
(zadáno: 7.4.2017)
Ples upírů - Goja Music Hall: 80 %
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).
(zadáno: 3.4.2017)
Absolvent - Městské divadlo Kladno: 80 %
Jako celek určitě příjemné a zajímavé, další vydařená premiéra! Z T. Hrona jsem měl celé dvě a půl hodiny rozpačitý dojem, ovšem, je obstojný. Hvězdou hry je bezesporu Jana Zenáhlíková!!! B. Vovsíková příjemná a role ji sedne. Všichni ostatní v menších rolí podávají vyrovnané a standardní výkony.
(zadáno: 29.3.2017)
Pro tebe cokoliv - Divadlo Kalich: 50 %
(zadáno: 25.3.2017)
Ani za milion! - Divadlo v Rytířské: 60 %
(zadáno: 13.3.2017)
Začínáme končit - Divadlo Kalich: 60 %
Hra pobavi, ale je tak nejak " o nicem"...
(zadáno: 13.3.2017)
Rocky - Kongresové centrum: 70 %
Skvela Hanka Holisova, zajimavy L. R. Simon a uchazejici Peter Pecha. Je mi lito umelcu, ze ma muzikal tak tragickou prodejnost...skoda!
(zadáno: 5.3.2017)
Funny Girl - Studio DVA divadlo: 80 %
(zadáno: 24.2.2017)
Kráska a zvíře - Východočeské divadlo Pardubice: 100 %
Nádherné-)! Pekna scena, bohate kostymy, prijemna hudba, vyborni herci, zejmena stoji za zminku Milan Nemec! Pohadka, ktera v cloveku zanecha krasny pocit!)
(zadáno: 31.1.2017)
Perfect Days - Městské divadlo Kladno: 80 %
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 30.1.2017)
Chaplin - Městské divadlo Brno: 60 %
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 23.1.2017)
Zamilovaný Shakespeare - Městské divadlo Brno: 70 %
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 23.1.2017)
Jo, není to jednoduché - Divadlo Palace: 70 %
Prijemna zabava-)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>