Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (119)
Lukáš Dubský: 13 % (83)
Jiří Landa: 14 % (260)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 2.2.2015)
Excelentní výkon Sabiny Laurinové spolu se všemi dalšími herci!
(zadáno: 27.9.2012)
DASHA - jak jinak, než super. Lucie Bílá je dobrá do té doby, co zpívá, jak začně na jevišti mluvit, tak už to není ono :-)
(zadáno: 20.10.2013)
75 %.
(zadáno: 28.5.2014)
Janota, Matušovová, Janotová, Vitázek. Velmi vydařené zájezdové představení - 75%...
(zadáno: 28.11.2013)
Nejvíce chválím hlavní představitelku Richarda III., krásně sehraná role! Celkově na mě inscenace působí kladně :-)
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 15.12.2011)
(zadáno: 10.10.2016)
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 9.12.2012)
(zadáno: 8.12.2014)
(zadáno: 8.3.2016)
Výborná J. Kretschmerová i všichni další...
(zadáno: 13.9.2012)
Moc pěkné představení, já dávám hodně dobrých 80%!!!
(zadáno: 5.3.2012)
(zadáno: 14.1.2012)
(zadáno: 14.3.2014)
Příjemná komedie v Kalichu, z trochu jiného soudku, než je v tomto divadle zvykem. Jsem rád, že mě Kalich nezklamal. V alternaci skvělá Jaroslava Kretschmerová.
(zadáno: 19.9.2014)
Jako Sněhová královna u mě vede Mahulena Bočanové, pro kterou si myslím, že je role jako stvořená :-) Na Dádě je vidět nervozita.
ONA Nosková přehrává, hraje si na "hauptku", kterou není. Linda Finková zpívá a hraje s citem, je výborně uvěřitelnou zlou rádkyní.
ON Barták - standart, Streno výborný, Olšovský vyniká herecky.
Gerda Korolová vynikající, Slováčková ujde, Sejnová dobrá
Kay Kopečný úžasný hlas, přirovnal bych k Janu Urbanovi z HDK. Na Gránském mi něco chybí.

Celkově myslím, že je to jeden z nejvydařenějších rodinných muzikálů, příjemně pohladí na duši :)
(zadáno: 25.9.2017)
Skvělé a vyrovnané výkony všech účinkujících! Zajímavý příběh, při jehož délce 3,5hod jsem se ani na chvíli nenudil...
(zadáno: 8.3.2016)
85%. Skvělé provedení plné energie!!!
(zadáno: 16.5.2017)
Skvělá Simona Babčáková!
(zadáno: 21.2.2015)
Výborní P. Strenáčik a V. Vyoralová. Naprosto tristní výkon Karla Rodena - první adept na "hrůzovýkon roku" do příští ankety. Zpěv tragický a herecky, jakoby se role bál. Dovedu se v této roli představit např. Petra Štěpánka. A samozřejmě naprosto vynikající Monika Absolonová, coby Eva Perón!!!
(zadáno: 16.6.2018)
Raději bych v hlavní roli viděl pěvecky zdatnějšího P. Gazdíka.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>