Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 11.10.2020)
Krásná, avšak hodně sentimentální hra. Doslova jsem ji celé dvě hodiny hltal se zaujetím, jak to celé dopadne. V alt. Vanda Chaloupková, která zahrála svou roli hezky, jen by mohla být "hlasitější". Nejvíce se mi líbila Carmen Mayerová, jež byla skvělou a laskavou babičkou, jakou by si asi každý přál.
(zadáno: 3.4.2017)
Jako celek určitě příjemné a zajímavé, další vydařená premiéra! Z T. Hrona jsem měl celé dvě a půl hodiny rozpačitý dojem, ovšem, je obstojný. Hvězdou hry je bezesporu Jana Zenáhlíková!!! B. Vovsíková příjemná a role ji sedne. Všichni ostatní v menších rolí podávají vyrovnané a standardní výkony.
(zadáno: 15.12.2011)
(zadáno: 26.1.2014)
Johanku jsem viděl včera po třetí. Prvně s Bárou Basikovou, která zvládá pěveckou stránku na výbornou, ta herecká už jí moc nejde (70%). Podruhé s Luciou Šoralovou - to bylo hrůzostrašný, zpěv děsný, pískala a vůbec nevytáhla výšky, La Hira hrál Střihavka, který svou roli hrál znuděně (20%). Včera, 25. 1. 2014 jsem viděl v hlavní roli mladičkou Radku Weidner Špáňovou. Její výkon mě ihned při první písničce (Johanka) moc mile překvapil. Nejen, že je krásná jako obrázek, ale zpívá moc hezky a ještě lépe hraje. Ostatní herci samozřejmě byli také dobří (80%). Radku uvidím jako Johanku rád znovu!
(zadáno: 18.12.2011)
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 14.1.2012)
(zadáno: 5.3.2012)
(zadáno: 13.9.2012)
Moc pěkné představení, já dávám hodně dobrých 80%!!!
(zadáno: 27.9.2012)
DASHA - jak jinak, než super. Lucie Bílá je dobrá do té doby, co zpívá, jak začně na jevišti mluvit, tak už to není ono :-)
(zadáno: 17.11.2012)
Perfektni! Presne takhle si predstavuju komedii, u ktere si clovek odpocine, ale skvele se pobavi. Absolutne nechapu predchozi komentar - publikum se bavilo cele predstaveni, divadlo beznadejne vyprodane a hra primo sršela vtimem. To vse predevsim diky Jane Paulove a Pavlu Zednickovi. Nicmene David Sucharipa byl misty "zarazeny". Vsem doporucuju videt!
(zadáno: 9.12.2012)
(zadáno: 20.8.2016)
Na celem souboru je videt nadseni a vysoke nasazeni. Nejvice me zaujali Tomas Vanek, Misa Horka, Milan Malinovski a Olga Lounova. Vyborna hudba, pekne kostymy... povedeny kousek!)
(zadáno: 13.9.2013)
Slabších 80 %. Premiéra byla velice vydařená, výkony všech účinkujících byly průměrné až nadprůměrné - z těch lepších např.: Jiří Korn, Csongor Kassai nebo Jiří Zonyga. Skvělá režie a choreografie. Divadlo Kalich opět nezklamalo :-)
(zadáno: 20.10.2013)
75 %.
(zadáno: 28.11.2013)
Obsazení: Stryková, Vančurová, Mauréry, Absolonová, Chýlková,... Moc se mi líbila hudba, texty a děj jsou také zajímavé a celkově na mě představení přenášelo atmosféru Vánoc, což splňuje jeho poslání :-) Za mě 85 %
(zadáno: 28.11.2013)
Nejvíce chválím hlavní představitelku Richarda III., krásně sehraná role! Celkově na mě inscenace působí kladně :-)
(zadáno: 22.1.2014)
Moderní a živý Hamlet. Představení se mi líbilo, jen bych ale trochu zkrátil některé scény, abych se nezačínal nudit. Nicméně výkony herců parádní a režie také fajn. Za mě 75 %.
(zadáno: 14.3.2014)
Příjemná komedie v Kalichu, z trochu jiného soudku, než je v tomto divadle zvykem. Jsem rád, že mě Kalich nezklamal. V alternaci skvělá Jaroslava Kretschmerová.
(zadáno: 28.5.2014)
Janota, Matušovová, Janotová, Vitázek. Velmi vydařené zájezdové představení - 75%...
(zadáno: 21.12.2016)
Mefisto me opravdu skvele prekvapil!) alt. - Vojtek, Rysavy, Korolova, Maresova...75%.
(zadáno: 19.9.2014)
Jako Sněhová královna u mě vede Mahulena Bočanové, pro kterou si myslím, že je role jako stvořená :-) Na Dádě je vidět nervozita.
ONA Nosková přehrává, hraje si na "hauptku", kterou není. Linda Finková zpívá a hraje s citem, je výborně uvěřitelnou zlou rádkyní.
ON Barták - standart, Streno výborný, Olšovský vyniká herecky.
Gerda Korolová vynikající, Slováčková ujde, Sejnová dobrá
Kay Kopečný úžasný hlas, přirovnal bych k Janu Urbanovi z HDK. Na Gránském mi něco chybí.

Celkově myslím, že je to jeden z nejvydařenějších rodinných muzikálů, příjemně pohladí na duši :)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>