Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (40)
Jan Pařízek: 13 % (106)
Lukáš Dubský: 13 % (75)
Helena Grégrová: 14 % (125)
Jiří Landa: 14 % (251)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 9.11.2014)
Do ložnice vstupujte jednotlivě! - Divadelní společnost Háta: 60 %
Příjemná komedie v čele s dokonalou Mahulenou Bočanovou! Premiéra 9/11.
(zadáno: 10.10.2016)
Dokonalá svatba - Městské divadlo Brno: 80 %
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 15.11.2017)
Doktor v nesnázích - agentura Familie: 50 %
Z obsazení byla nejvíce fajn Ivana Korolová, role jí sedí-)
(zadáno: 10.3.2012)
Donaha! - Divadlo na Vinohradech: 70 %
(zadáno: 12.4.2016)
Donaha! - Městské divadlo Brno: 70 %
(zadáno: 4.12.2016)
Donaha! - Městské divadlo Kladno: 60 %
Vyborna Jana Zenahlikova!!!!
(zadáno: 14.12.2011)
Dracula - Divadlo Hybernia: 50 %
S J. Vojtkem tragédie - 30%, s D. Hůlkou 55%
(zadáno: 3.5.2015)
Dracula - Hudební divadlo Karlín: 90 %
Strhující návrat této legendy. Výrazně lepší než před pár lety v Hybernii, byť jen živý orchestr dodá muzikálu "říz". D. Hůlka je až na vizáž stále geniálním Draculou. L. Machálková jako Lorraine též skvělá, i když rád bych viděl Kamilu Nývltovou. Eva Burešová coby Adriana / Sandra překvapila (mile) :-), do teď jsem ji neznal. Dále výborné nymfy v čele s Hankou Křížkovou. Jedinou výhradu mám k M. Poštovi, který je opět tragický! - proč tento pán nemá soudnost a už neučinkuje v muzikálu :-/ Celkově jsem ale nadšený, bouřlivé ovace můj dojem jen stvrzují ;-)
(zadáno: 11.6.2018)
Dracula - Jihočeské divadlo Č. Budějovice: 90 %
...jen Dracula by snesl více démoničnosti.
(zadáno: 17.11.2012)
Drahouškové - Divadlo Kalich: 80 %
Perfektni! Presne takhle si predstavuju komedii, u ktere si clovek odpocine, ale skvele se pobavi. Absolutne nechapu predchozi komentar - publikum se bavilo cele predstaveni, divadlo beznadejne vyprodane a hra primo sršela vtimem. To vse predevsim diky Jane Paulove a Pavlu Zednickovi. Nicmene David Sucharipa byl misty "zarazeny". Vsem doporucuju videt!
(zadáno: 19.10.2014)
Dresscode: Amis & Amil - A studio Rubín: 60 %
Michal Kern se mi líbil více, než jeho kolega. Asi to je tím, že role Amila je pojatá jako nesmělá, zatímco Amis vás vtáhne do děje a je "živý". Pro mě taková oddychovka...
(zadáno: 9.10.2014)
Drž mě pevně, miluj mě zlehka - Městská divadla pražská: 40 %
Docela nuda... Celá hra je prakticky o ničem, i když vím, že se jedná hlavně o tanec (který mě také zrovna neuchvátil) :-(
(zadáno: 22.2.2015)
Duch - Městské divadlo Brno: 60 %
Od standardních výkonů (např. Vitázek a Jícha), přes strhující show Z. Herfortové v roli Ody Mae (přál bych jí výhru Thálie!) až ke špatné I. Odehnalové, coby Molly. Její zpěv je špatný, herecky nevýrazná... Škoda, že jsem neměl štěstí na Svetlanu :-/ Celkově to není muzikál v pravém slova smyslu, jako třeba Flashdance nebo Zorro, atp. Jak již někteří píší, převažuje zde více činohry, neodnesete si žádný "hit". Líbily se mi laserové, světelné a promítací techniky. Za mě lepší průměr z repertoáru MdB.
(zadáno: 14.12.2011)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
(zadáno: 11.4.2012)
Edith a Marlene - Divadlo pod Palmovkou: 70 %
(zadáno: 10.1.2013)
Enron - Národní divadlo: 50 %
(zadáno: 28.3.2016)
Evangelium o Marii - Městské divadlo Brno: 70 %
Za zmínku stojí excelentní Radka Coufalová!!!
(zadáno: 27.5.2012)
Evita - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 50 %
(zadáno: 19.6.2014)
Evita - Národní divadlo moravskoslezské: 70 %
Fialová a Savka. 65%. První půlka se dost táhne, v té druhé je to už svižnější...

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>