Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (84)
Jiří Landa: 14 % (262)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 2.2.2015)
Excelentní výkon Sabiny Laurinové spolu se všemi dalšími herci!
(zadáno: 5.11.2017)
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 27.12.2011)
(zadáno: 28.11.2013)
Obsazení: Stryková, Vančurová, Mauréry, Absolonová, Chýlková,... Moc se mi líbila hudba, texty a děj jsou také zajímavé a celkově na mě představení přenášelo atmosféru Vánoc, což splňuje jeho poslání :-) Za mě 85 %
(zadáno: 9.11.2014)
Příjemná komedie v čele s dokonalou Mahulenou Bočanovou! Premiéra 9/11.
(zadáno: 10.10.2016)
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 15.11.2017)
Z obsazení byla nejvíce fajn Ivana Korolová, role jí sedí-)
(zadáno: 4.12.2016)
Vyborna Jana Zenahlikova!!!!
(zadáno: 10.3.2012)
(zadáno: 12.4.2016)
(zadáno: 11.6.2018)
...jen Dracula by snesl více démoničnosti.
(zadáno: 3.5.2015)
Strhující návrat této legendy. Výrazně lepší než před pár lety v Hybernii, byť jen živý orchestr dodá muzikálu "říz". D. Hůlka je až na vizáž stále geniálním Draculou. L. Machálková jako Lorraine též skvělá, i když rád bych viděl Kamilu Nývltovou. Eva Burešová coby Adriana / Sandra překvapila (mile) :-), do teď jsem ji neznal. Dále výborné nymfy v čele s Hankou Křížkovou. Jedinou výhradu mám k M. Poštovi, který je opět tragický! - proč tento pán nemá soudnost a už neučinkuje v muzikálu :-/ Celkově jsem ale nadšený, bouřlivé ovace můj dojem jen stvrzují ;-)
(zadáno: 14.12.2011)
S J. Vojtkem tragédie - 30%, s D. Hůlkou 55%
(zadáno: 17.11.2012)
Perfektni! Presne takhle si predstavuju komedii, u ktere si clovek odpocine, ale skvele se pobavi. Absolutne nechapu predchozi komentar - publikum se bavilo cele predstaveni, divadlo beznadejne vyprodane a hra primo sršela vtimem. To vse predevsim diky Jane Paulove a Pavlu Zednickovi. Nicmene David Sucharipa byl misty "zarazeny". Vsem doporucuju videt!
(zadáno: 19.10.2014)
Michal Kern se mi líbil více, než jeho kolega. Asi to je tím, že role Amila je pojatá jako nesmělá, zatímco Amis vás vtáhne do děje a je "živý". Pro mě taková oddychovka...
(zadáno: 9.10.2014)
Docela nuda... Celá hra je prakticky o ničem, i když vím, že se jedná hlavně o tanec (který mě také zrovna neuchvátil) :-(
(zadáno: 23.4.2019)
Jeden z u nás nejpovedenějších muzikálů v současné době. Hudba, scéna, kostýmy - super. Skvělí herci v ustřední trojici - Sam / Molly a Karl. Celému představení ovšem vládne Dasha coby Oda Mae. Její výkon je až neuvěřitelný, bravúrné odzpíváno, zatančeno, ale především zahráno!!! Zaslouženě sklízí největší ovace...doufám, že toto zvárnění Ody Mae zaslouží minimálně nominaci na cenu Thalie. 95%.
(zadáno: 22.2.2015)
Od standardních výkonů (např. Vitázek a Jícha), přes strhující show Z. Herfortové v roli Ody Mae (přál bych jí výhru Thálie!) až ke špatné I. Odehnalové, coby Molly. Její zpěv je špatný, herecky nevýrazná... Škoda, že jsem neměl štěstí na Svetlanu :-/ Celkově to není muzikál v pravém slova smyslu, jako třeba Flashdance nebo Zorro, atp. Jak již někteří píší, převažuje zde více činohry, neodnesete si žádný "hit". Líbily se mi laserové, světelné a promítací techniky. Za mě lepší průměr z repertoáru MdB.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>