Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 4.10.2014)
Premiéra 30/9: Horečka sobotní noci mě nadchla především pěvecky, zvláště pak J. Kříž, před kterým bychom my, všichni diváci, měli "smekat". Ikdyž nejsem jeho skalním fandou, v Horečce mě nadchnul! Dále pak R. Tomeš s jeho "Tragedy" - to alespoň pro mě byl největší hit muzikálu. Zmínit musím také taneční výkony VŠECH účinkujících - obdivuju company, které dal choreograf opravdu zabrat. Světelný desing je vkusný, ale pro diváky, kteří sedí naproti reflektoru v předních řadách (jako zrovna já), není úplně příjemný. Dějově jsem čekal více, ale tanec a zpěv vše předčí! Určitě se na HSN vydejte :)
(zadáno: 8.12.2014)
(zadáno: 2.2.2015)
Excelentní výkon Sabiny Laurinové spolu se všemi dalšími herci!
(zadáno: 21.2.2015)
Výborní P. Strenáčik a V. Vyoralová. Naprosto tristní výkon Karla Rodena - první adept na "hrůzovýkon roku" do příští ankety. Zpěv tragický a herecky, jakoby se role bál. Dovedu se v této roli představit např. Petra Štěpánka. A samozřejmě naprosto vynikající Monika Absolonová, coby Eva Perón!!!
(zadáno: 2.3.2015)
Dnesni repriza byla v alternaci s Monikou Zoubkovou. Vubec mi neprisla spatna, ba naopak, ve sve roli se mi libila. Ma i nejvetsi prostor ze vsech ucinkujicich a urcite nejakym spatnym vykonem nevybocovala.
(zadáno: 18.5.2015)
(zadáno: 21.5.2015)
Jako celek hodnotím velmi kladně. Nádherná výprava, scéna, nadprůměrné výkony všech účinkujících. Samozřejmě je třeba zmínit Mariána Vojtko, alias Fantoma opery - je si ve své roli naprosto jistý, pěvecký projev opět bez chyby a herecky též fajn :-) Dále Monika Sommerová a Bohuš Matuš, ti se mi také líbili...
(zadáno: 13.6.2015)
Výborní Svetlana Janotová, Jiří Mach a Andrea Březinová. Ostatní vč. company standardni vykony, poutavý příběh. Nechci nic zakřiknout, ale Brno mě snad nikdy nezklame :)
(zadáno: 30.1.2016)
Z alternaci Marketa Sedlackova a Ivana Vankova, obe velmi obstojne sve role zvladly-)
(zadáno: 8.3.2016)
85%. Skvělé provedení plné energie!!!
(zadáno: 8.3.2016)
Výborná J. Kretschmerová i všichni další...
(zadáno: 5.10.2016)
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 10.10.2016)
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 31.10.2016)
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 5.3.2017)
(zadáno: 7.4.2017)
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).
(zadáno: 19.4.2017)
Zcela netypicky, avsak velmi zajimavy muzikal, ktery v kostce vypravi pribeh Lidy Baarove. Vsechny slozky, myslim, funguji velmi dobre. Alzbeta Bartosova v titulni roli podava slusny vykon, nicmene to vlastne vsichni-)
(zadáno: 19.4.2017)
Alt - Kamila Trnkova, Jaromir Nosek a Adam Vacula.
Herecky vyrovnane a perfektni vykony, vcele se Simonou Stasovou. Silny pribeh, ktery vas urcite nebude nudit!
(zadáno: 16.5.2017)
Skvělá Simona Babčáková!
(zadáno: 26.6.2017)
Naprosto nepřekonatelný Lukáš Pečenka, už jen kvůli němu stojí za vidění!
(zadáno: 25.9.2017)
Skvělé a vyrovnané výkony všech účinkujících! Zajímavý příběh, při jehož délce 3,5hod jsem se ani na chvíli nenudil...
(zadáno: 16.6.2018)
Raději bych v hlavní roli viděl pěvecky zdatnějšího P. Gazdíka.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>