Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Jan Pařízek: 13 % (119)
Lukáš Dubský: 13 % (84)
Helena Grégrová: 14 % (137)
Jiří Landa: 14 % (262)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 3.4.2017)
Jako celek určitě příjemné a zajímavé, další vydařená premiéra! Z T. Hrona jsem měl celé dvě a půl hodiny rozpačitý dojem, ovšem, je obstojný. Hvězdou hry je bezesporu Jana Zenáhlíková!!! B. Vovsíková příjemná a role ji sedne. Všichni ostatní v menších rolí podávají vyrovnané a standardní výkony.
(zadáno: 16.6.2018)
Raději bych v hlavní roli viděl pěvecky zdatnějšího P. Gazdíka.
(zadáno: 18.5.2015)
(zadáno: 13.6.2015)
Výborní Svetlana Janotová, Jiří Mach a Andrea Březinová. Ostatní vč. company standardni vykony, poutavý příběh. Nechci nic zakřiknout, ale Brno mě snad nikdy nezklame :)
(zadáno: 5.3.2019)
(zadáno: 30.1.2019)
Zajímavá hra, na jejíž téma se lze dívat různě. I. Machalová opět ukázala, že je talentovaná a výborná herečka!
(zadáno: 22.1.2014)
Moderní a živý Hamlet. Představení se mi líbilo, jen bych ale trochu zkrátil některé scény, abych se nezačínal nudit. Nicméně výkony herců parádní a režie také fajn. Za mě 75 %.
(zadáno: 13.9.2013)
Slabších 80 %. Premiéra byla velice vydařená, výkony všech účinkujících byly průměrné až nadprůměrné - z těch lepších např.: Jiří Korn, Csongor Kassai nebo Jiří Zonyga. Skvělá režie a choreografie. Divadlo Kalich opět nezklamalo :-)
(zadáno: 30.1.2016)
Z alternaci Marketa Sedlackova a Ivana Vankova, obe velmi obstojne sve role zvladly-)
(zadáno: 21.12.2016)
Mefisto me opravdu skvele prekvapil!) alt. - Vojtek, Rysavy, Korolova, Maresova...75%.
(zadáno: 31.10.2016)
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 5.10.2016)
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 28.11.2013)
Obsazení: Stryková, Vančurová, Mauréry, Absolonová, Chýlková,... Moc se mi líbila hudba, texty a děj jsou také zajímavé a celkově na mě představení přenášelo atmosféru Vánoc, což splňuje jeho poslání :-) Za mě 85 %
(zadáno: 2.3.2015)
Dnesni repriza byla v alternaci s Monikou Zoubkovou. Vubec mi neprisla spatna, ba naopak, ve sve roli se mi libila. Ma i nejvetsi prostor ze vsech ucinkujicich a urcite nejakym spatnym vykonem nevybocovala.
(zadáno: 4.10.2014)
Premiéra 30/9: Horečka sobotní noci mě nadchla především pěvecky, zvláště pak J. Kříž, před kterým bychom my, všichni diváci, měli "smekat". Ikdyž nejsem jeho skalním fandou, v Horečce mě nadchnul! Dále pak R. Tomeš s jeho "Tragedy" - to alespoň pro mě byl největší hit muzikálu. Zmínit musím také taneční výkony VŠECH účinkujících - obdivuju company, které dal choreograf opravdu zabrat. Světelný desing je vkusný, ale pro diváky, kteří sedí naproti reflektoru v předních řadách (jako zrovna já), není úplně příjemný. Dějově jsem čekal více, ale tanec a zpěv vše předčí! Určitě se na HSN vydejte :)
(zadáno: 21.5.2015)
Jako celek hodnotím velmi kladně. Nádherná výprava, scéna, nadprůměrné výkony všech účinkujících. Samozřejmě je třeba zmínit Mariána Vojtko, alias Fantoma opery - je si ve své roli naprosto jistý, pěvecký projev opět bez chyby a herecky též fajn :-) Dále Monika Sommerová a Bohuš Matuš, ti se mi také líbili...
(zadáno: 21.3.2019)
Velmi povedené, nad mé očekávání. Jen v druhé půli bych vybral možná jiná hudební čísla. Obsazení za mě vévodí Iva Pazderková s Noidem :-)
(zadáno: 5.5.2019)
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 7.12.2019)
Edit 27/12: M. Gemrotová je úplně přesnou Elisabeth. Herecky i pěvecky ohromila!
Muzikál těchto autorů mě nezaujal tolik, jako REBECCA. Ovšem i tak má mnoho kladů a je hezkou podívanou. Překrásné kostýmy, funkční scéna a skvělá práce s propadly. Velmi přesvedčivý výkon Soni H. Borkové v titulní roli. Herecky úžasná a taktéž pěvecky Venuše Z. Dvořáková. Hlavní úlohou je zde Smrt v podání P. Režného, který se s každou rolí posouvá výš. Sehraná company je super.
(zadáno: 22.8.2018)
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.
(zadáno: 20.8.2016)
Na celem souboru je videt nadseni a vysoke nasazeni. Nejvice me zaujali Tomas Vanek, Misa Horka, Milan Malinovski a Olga Lounova. Vyborna hudba, pekne kostymy... povedeny kousek!)
(zadáno: 7.4.2017)
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>