Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (114)
Lukáš Dubský: 13 % (81)
Jiří Landa: 14 % (259)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 31.1.2017)
Perfect Days - Městské divadlo Kladno: 90 %
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 30.1.2017)
Chaplin - Městské divadlo Brno: 60 %
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 23.1.2017)
Zamilovaný Shakespeare - Městské divadlo Brno: 70 %
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 23.1.2017)
Jo, není to jednoduché - Divadlo Palace: 70 %
Prijemna zabava-)
(zadáno: 16.1.2017)
Zvonokosy - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 60 %
(zadáno: 14.1.2017)
Hello, Dolly! - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 60 %
(zadáno: 29.12.2016)
Koule - Klicperovo divadlo Hradec Králové: 90 %
Za takovy vykon, jaky podava Pavla Tomicova, by se zaslouzila Thalie!) Predstaveni plne energie vsech ucinkujicich, parada... !
(zadáno: 28.12.2016)
Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť - Národní divadlo moravskoslezské: 50 %
Z obsazeni me zaujala, ale hlavne nadchla Vendula Prihodova!!!)
(zadáno: 21.12.2016)
Mefisto - Divadlo Hybernia: 80 %
Mefisto me opravdu skvele prekvapil!) alt. - Vojtek, Rysavy, Korolova, Maresova...75%.
(zadáno: 11.12.2016)
Vánoční koleda - Studio DVA divadlo: 70 %
Od doby premiery se podle meho nazoru predstaveni znacne zlepsilo. Z peveckeho obsazeni jsou za me nejlepsi V. Noid Barta a Athina Langoska, rad bych nekdy slysel Zuzanu Maurery. Protikladem skvelych vykonu je za me hruzovykon Mariny Vyskvorkiny, absolutne nechapu jeji angazovani do teto role :/. Napada me obsadit treba Terezu Roglovou, ktera ucinkuje v jedne z her StudiaDVA a je operni pevkyni. Skoda...Chvalim take uzasny orchestr. Jako celek hodnotim 75%. Krasne navozeni vanocni atmosfery.
(zadáno: 6.12.2016)
Bonnie & Clyde - Hudební divadlo Karlín: 70 %
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 6.12.2016)
Božská Sarah - Divadlo Kalich: 60 %
(zadáno: 4.12.2016)
Donaha! - Městské divadlo Kladno: 60 %
Vyborna Jana Zenahlikova!!!!
(zadáno: 4.12.2016)
Modrý pták - Národní divadlo: 60 %
(zadáno: 31.10.2016)
Limonádový Joe - Městské divadlo Brno: 80 %
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 31.10.2016)
Charleyova teta - Městské divadlo Brno: 40 %
Za me nejslabsi, co jsem v MdB videl :/
(zadáno: 10.10.2016)
Dokonalá svatba - Městské divadlo Brno: 80 %
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 5.10.2016)
Její pastorkyňa - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 20.8.2016)
Ray Bradbury’s ‘2116’ - Divadlo Semafor: 80 %
Na celem souboru je videt nadseni a vysoke nasazeni. Nejvice me zaujali Tomas Vanek, Misa Horka, Milan Malinovski a Olga Lounova. Vyborna hudba, pekne kostymy... povedeny kousek!)
(zadáno: 26.7.2016)
4 sestry - Studio DVA divadlo: 60 %
Vyrovnane vykony vsech ucinkujicich. Letni oddychovka, od ktere nelze cekat vic, nez se si odpocinete, pobavite a nemusite nad nicim premyslet.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>