Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (84)
Jiří Landa: 14 % (262)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 25.4.2017)
Zaujali mne pouze Berenika Kohoutova s Janem Cinou v titulnich rolich a pak Daniela Kolarova. V cinohernich pasazich mi obcas prislo, ze jsem na estrade nez v divadle...
(zadáno: 19.4.2017)
Alt - Kamila Trnkova, Jaromir Nosek a Adam Vacula.
Herecky vyrovnane a perfektni vykony, vcele se Simonou Stasovou. Silny pribeh, ktery vas urcite nebude nudit!
(zadáno: 19.4.2017)
Zcela netypicky, avsak velmi zajimavy muzikal, ktery v kostce vypravi pribeh Lidy Baarove. Vsechny slozky, myslim, funguji velmi dobre. Alzbeta Bartosova v titulni roli podava slusny vykon, nicmene to vlastne vsichni-)
(zadáno: 7.4.2017)
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).
(zadáno: 3.4.2017)
Jako celek určitě příjemné a zajímavé, další vydařená premiéra! Z T. Hrona jsem měl celé dvě a půl hodiny rozpačitý dojem, ovšem, je obstojný. Hvězdou hry je bezesporu Jana Zenáhlíková!!! B. Vovsíková příjemná a role ji sedne. Všichni ostatní v menších rolí podávají vyrovnané a standardní výkony.
(zadáno: 29.3.2017)
(zadáno: 13.3.2017)
Hra pobavi, ale je tak nejak " o nicem"...
(zadáno: 13.3.2017)
Skvela Hanka Holisova, zajimavy L. R. Simon a uchazejici Peter Pecha. Je mi lito umelcu, ze ma muzikal tak tragickou prodejnost...skoda!
(zadáno: 5.3.2017)
(zadáno: 24.2.2017)
Nádherné-)! Pekna scena, bohate kostymy, prijemna hudba, vyborni herci, zejmena stoji za zminku Milan Nemec! Pohadka, ktera v cloveku zanecha krasny pocit!)
(zadáno: 31.1.2017)
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 30.1.2017)
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 23.1.2017)
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 23.1.2017)
Prijemna zabava-)
(zadáno: 16.1.2017)
(zadáno: 14.1.2017)
(zadáno: 29.12.2016)
Za takovy vykon, jaky podava Pavla Tomicova, by se zaslouzila Thalie!) Predstaveni plne energie vsech ucinkujicich, parada... !
(zadáno: 28.12.2016)
Z obsazeni me zaujala, ale hlavne nadchla Vendula Prihodova!!!)
(zadáno: 21.12.2016)
Mefisto me opravdu skvele prekvapil!) alt. - Vojtek, Rysavy, Korolova, Maresova...75%.
(zadáno: 11.12.2016)
Od doby premiery se podle meho nazoru predstaveni znacne zlepsilo. Z peveckeho obsazeni jsou za me nejlepsi V. Noid Barta a Athina Langoska, rad bych nekdy slysel Zuzanu Maurery. Protikladem skvelych vykonu je za me hruzovykon Mariny Vyskvorkiny, absolutne nechapu jeji angazovani do teto role :/. Napada me obsadit treba Terezu Roglovou, ktera ucinkuje v jedne z her StudiaDVA a je operni pevkyni. Skoda...Chvalim take uzasny orchestr. Jako celek hodnotim 75%. Krasne navozeni vanocni atmosfery.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>